Nikad dva dobra spojit u kuću, a?
Neka si izašla iz perioda fotki u riječ napisanu može biti da je ovaj forum učinio da postavljaš ođe apstraktne fotke.
Ovo je jezivo okrutno mjesto ja da ti rečem ali meni je to kako svijet današnjice veli,izazov.
Folirancija u fulu.I meni madre veli kako ti tako voliš te ruske pisce i konstantno mi podmeće nekakve gurue jer su ovi prvi u Q otišli krasni ali meni baš ne trebaju gurui povraća mi se više od lažne pozitive i kurtoazije.
P.S. ne do bog da si ovo napisala a da si u muški rod ova jebena forumaska zajednica takve rabote označava ka jebeni flert.
Ma užas.
Last edited by Bluemoon; 16-03-25 at 15:31.
Nikad dva dobra spojit u kuću, a?
Svaki dan je dobar za upiranje.
Dovlatov je umro u 48 blago njemu u ovom jebenom čovječanstvu.Ali,je ostavio trag koji niko mu oduzeti neće.
Nije pisa tamo neke jebene bestelere za homo sapiensa konzumerosa.
Ono ka kako postati bogat..upsješan..bla,bla,bla kako sebe dehumanizovati JBT u kakav prokleti ponor je čovječanstvo upalo.
I ja tako vozim se za Nikšić iz pravca Podgorice i na 3 na tri jebena bilborda se reklamira neka LOB kladionica i što sad ako mene to baš nekako to ****** pogađa.
Drugima ofkors na tu temu puca Q.
Last edited by Bluemoon; 16-03-25 at 15:45.
Sve je subjektivni doživljaj, da ponavljamo po sto puta dnevno. Taman, ka sa djecom...
Navučen na muku neće nikad izać iz muke, ako se ne trsi onoga što ga muči.
Muči me savremeno čovječanstvo koje je otišlo u Q i ja tamo na onoj temi čovjek budućnosti zborim nešto a dođe Mojsije i zbori o nekretninama.
I svima puca Q na temu čovjek budućnosti.Ali su jebeno u fokus na oglase,kladionice i to.
I to je njima svima kul meni je realno jebeno jezivo.
Ne možemo da utičemo iz fotelja.
Vidiš da samo prdnjavimo...
Imaš pravo baš mi nedostaju volonterski kampovi morat ću poraditi na tome.Mislim prijavila sam se za jedan ui Sloveniji u nekoj farmi onda je izbila jebena korona bukvalno mi je ta jebena korona sjebala život ne zbog mene u smislu nekakve bolesti i to no mi je urnisala lajf u drugi smisao a kladim se i cjelokuppnom čovječanstvu.
Viđi ti to sama sa sobom.
Iz iskustva...Sve dok rasijani mozak nisam smirio - potpuno sam se povampirio!![]()
Ne može čovjek (u potpunoisti) da vidi sam sa sobom ako nema srodnu dušu da mu pomogne u tome.No se pojam srodne duše sveo na jebeni materijalni svijet eto to je problem.
Mene jezivo recimo iritira barem na ovi forum kad veliš da ti je neko inspiracija da imaš neke zadnje namjere.
I ovi drve tu o magnezijumu na stranice i stranice JBT promovišu ove i one farmaceutske bulšit kuće a ne vide sami što čine ka neplaćenio jebeni promoteri farmaceutske industrije i što sad kad im veliš kad se daleko bolje u taj jebeni magnezijum razumiješ i tako te rabote bukvalno bi rekli nemoj da mi kvariš jebeni koncept.
Mislim se što će meni to kad su slepci.
Last edited by Bluemoon; 16-03-25 at 17:05.
Ako budemo čekali nekoga da nas izbavi iz sopstvenih muka, onda smo sebični.
Možemo, možemo...samo fokus na prave stvari, a ne na ove što se serviraju da se na njih palimo, pa sagorimo. To i hoće. Zavisnost. I manipulaciju.
Pogrešno si skonta drug što napisah nema ništa dragocjenije od srodne duše makar zajedno potonuli u ponor.
Jedino štio je sebično je biti ego kreten.
Iako je Tin bio vazda sam u kafani on je bio neviđena lekcija za čovječanstvo.
Last edited by Bluemoon; 16-03-25 at 17:35.
Jedan minut svoga života. Dragocjen. Pazimo na koga trošimo.
Last edited by LjukaTheMantidis; 16-03-25 at 17:55.
Ahahaha kako se izneriva lik ovo nije realno.![]()
da se malo tema osvježi. <3
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Najbitnije je da smo dobro u glavu. Čuvena
A kako ćemo kukavci, kad pušimo, pijemo, žderemo i se.remo... :P
Ovo ***** je zauzelo cijeli svijet ali cijelom svijetu za to puca Q.
Blagoš tebi kad ti treba magnezijum da ne ispizdiš.Doduše ja volim i da ispizdim sve je za ljude tako da mi taj bulšit ne treba.
Izvini, ne mogu da te razumijem (od magnezijuma).
Zabolje me realno za tvoj zen izazvan magnezijumom koji ođe ono promovišeš baš me zabolje.
Ahaahahaha kakav kralj
Last edited by Bluemoon; 16-03-25 at 19:24.
Svakome je svoja muka najveća.
Crna Gora, kako to čemerno zvuči.
Mijenjajmo...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks