Čuje mi se evo par dana neki zvuk iz zadnjeg lijevog točka (isto kao da je neki šaraf u gumi, a nije). Dizao sam ga danas na dizalicu, isto se čuje pri ručnom okretanju točka. Pritom mi izgleda i da se točak teže okreće nego što bi trebalo. CX5 4x4. Što može biti?
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Zglob, disk, klijesta…
Prema tome, šta da ti kažem?
Moze i lezaj da bude.
Ja mislim da mozes, ne vjerujem da nije opasno. E sad ne znam hoces li ostetit sto.
Syzuki sx4 2009 1.6ddis motor , ima li ko iskustva ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislim da nema takve usluge kod nas, vec da moras "ti" skinuti filter i tako ga poslat na ciscenje...
But if you never try, you'll never know..
U Bar znam da ima, servis se zove "Potkonik"... imas ga na instagram cini mi se..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Kupio sam bio za daciju onaj glavni gornji nosac motora Hutchinson...I to je nesto dosta skup bio
Ful pakovanje, obrusen OEM part number i Reno logo...
Auto je sa starim nosacem od 13 godina i 200+k radilo kao Leksus naspram ovoga Hutchunson...Toliko vibracije prenosi da je to nemoguce
Radi kao da ubacis kamenje u blender.
Moracu da zamijenim sva 3 nosaca na nju kad budem imao viska kesa...Lemforder sam stavljao onu donju stopu aka "kosku/piskotu" kurca to nije drzalo, 20-30k km
Jasno mi nije kako fabricki dio izdrzi 15 godina i 200+ hiljada, a zamjenski koji god brend ne moze ni pola godine
Cudi me sto je prenosila toliko vibracija. Pricas li o dog bone sto ide dolje na sredini?
Desnu (od motora) sam ugradio OEM, lijevu (od mjenjača) Imperium i kosku Lemforder. Nikakvih problema nemam, vibracija nema, itd. a prešao sam oko 30-40 000 s njima.
Na ovoj Lemforder ima čak i original kataloški broj upisan.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Koska nema neku funkciju, ona samo drzi motor da se ne rotira. Ove druge dvije su bitne, posebno ova od motora.
Je li pametno cipovati 1.5 dci od 75ks na 115?
Da li je razlika izmedju 1.5 dci 75/90/110 samo u mapi?
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks