Ja ga slušam, aj da se ne kunem, al evo, zadnji put.
Veli i žena, da nije ovo nas tv sad bi ga razbila.
10 minuta govori o unistavanju traktora koje je sam iscenirao, cim o njima toliko govori..
Na ignore ide.
Evo Zvezde Granda na Novu.
Rahat.
Jes.
Inače mi je nekako kul kad je reka kad je izbila ona nafaka devedesetih kako su Nikšićani vikali očemo Ruse a CK reka oni viču oćemo gusle niste dobro čuli.
Drašković je u odnosu na njega jebeni kalibar.
Ovo je ***** ameboidno ne znaš što je ovo ***** je najviše sjebalo Srbiju ka kurvu je podasipa svim stranama svijeta.
Rusima,Amerima,Njemcima,Englezima ovo je najveći neprijatelj u istoriji Srbije ovo je gore od Miloševića koji je bar nekog dostojanstva imao nije se ***** sa pinkom i to.On i Željko Mitrović najveći neprijatelji Srbije amebe jebene.
Oblik mjenjaju ka amebe da ne bi uhvatili neku mrvicu sa svjetske trpeze po cijenu da sopstvenu državu sjebu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Stranci šalju poruke Vučiću.
„Interno vladino istraživanje javnog mnjenja, koje je Fajnenšel tajms dobio, pokazuje da je podrška Vučiću i njegovoj Srpskoj naprednoj stranci znatno opala: 55 odsto ispitanika mu ne veruje, dok svega trećina ima poverenje u njegovo vođstvo. Studenti imaju podršku od 58 odsto“
https://www.ft.com/content/9ff18582-...e-88492dba3de3
https://x.com/SCHIEDER/status/1900984504766132274?s=19
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Lijepo je objashnjavao,onako izdeformisane face...da je snimak drona pod uglom od 90 stepeni nestvaran,da daje lažnu sliku...da je drugo realno stanje...sve je on to lijepo objasnio,i veliki dio Srb na koji on gadje da mu dodju 28-og ce naravno sve ovo povjerovati...
Samo je zaboravio,ili ja nisam uhvatio,da spomene CG kriminalni klan,sve ostalo je spomenuo,velike zaplijene svega i svachega,ali obozava koktel da spomene by Molotov.
...
"Želim da izrazim zadovoljstvo što održan jedan veliki protest, uz ogromnu negativnu energiju i gnev i i bes koji je iskazivan prema vlasti, a da nije bilo ni stardalih, a ni teško povređenih. Još 44 lica su u Urgentnom centru, 11 u KBC Zvezdara i još jedna osoba u bolnici u Zemunu. Povređeno lice na Trgu Nikole Pašića nije životno ugroženo. Uhapšena su 22 lica. Procene tri službe, od vojne koja je procenila na 88.000 do policije koja je procenila na 107.000, dok je BIA je procenila nešto između", rekao je Vučić u obraćanju nakon protesta.
...
Pošla je slika u svijet,to ima težinu
...
Studentima Veterine bilo je strogo zabranjeno da prilaze Ćacijima
Jer bi se smatralo da su na praksi, a studenti su u blokadi...
Svakome se dešava tačno ono što je zaslužio, pa i Beogradu. Kao i svaka naseobina, ima svoje uspone i padove.
A boli više tvoja projekcija toga grada, nego sami grad. Jer tada si bila mlađa i sve čega se sjetimo iz mladosti bude super. Pa odjednom nostalgija za onom boleštinom od devedestih.
I tako sad imaju Vučića, džank kopiju Sloba, koji će da traje duže od Sloba jer je ukapirao đe je dotični griješio, a i međunarodne okolnosti mu idu na ruku. Takođe, svakome dao ponešto, Amerikancima da prave auto put i Trampa častio lokalciju, Kinezima istočnu Srbiju da raskopaju, Rusima nije uveo sankcije nego vade pare preko Srbije i NIS_a, Evropljanima će litijum i granate za Ukrajinu.
Da se ne nadamo nismo ni mi ništa bolji, sa prevarantom Lažojkom, Milom sa Alija i amebom Jadovom za kojeg je beskičmeni Momir, čiji je Jadov kopija sa Temua, bio pojam stava i čvrstine.
Sve u svemu, super su ovi protesti, ali "mi smo protiv političara"... Kako misliš time skinut Vučića.
Ovo mi liči na auto kojem radi motor, ali nema transmisiju. I ne može stići do cilja, rušenja Vučića.
Vučić je samo pukao sa egom i to ga jedino može sjebat. A ovi protesti bi trebalo da mu budu super, taman da narod izduši.
Tko leti, vrijedi...
Majstorski odradio Vucko. Oni vikali: ''Pumpaj, pumpaj!'', a zapravo je on taj koji je pumpao atmosferu uoci protesta, te pohapsicemo, te prebicemo... Na kraju, narod dobro shvatio poruku i bio miran kao bubica. Hahah.. Dobro, ima lakse povrijedjenih, ali opet muva na medjeda... Dobro ih je usrao bio. Puuumpaaaj!!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Izgleda da pratite prenos preko N1 ...
Opozicija u Srbiji kao nekad i u CG ne moze da shvati da se rezim moze promijeniti samo izborima i onda luta sa raznim glupostima i bojkotima. Masovan izlazak na biralista svih, sklanjanje nekih lica sa birackih lista i fanaticna kontrola birackih mjesta donosi smjenu kao i u CG. Trenutno imaju energiju koja mjesecima im seta ulicama samo im pameti fali koja ce je akumulirati. Ovdje svojevremeno da su pustili Mandica i Knezevica da vode kampanju DPS bi jos vladao.
Njima bi najbolja stvar bila da pristanu na onaj referendum o njegovom povjerenju koji je ponudio jer bi imali za i protiv i ne bi imao sanse da ga pokrade ukoliko bude masovni izlazak na biralista.
Da nije koriscen Active Denial System, jer vidim da je zvucni top nesto potpuno drugo
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Zvučni top ili bilo što slično, koristiti u onom trenutku je više nego sramno. Ako su imali namjeru testirati mogli su izabrati drugi trenutak. Al to je armada picoustog
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Reporten N1je sa lica mjesta javio da ili su ljudi pomislili da se neko auto zalijece na njih ili je sto je po njemu vjerovatnije doslo do koskanja medju demonstrantima.
Sad svi trube o zvucnim topovima i ima 10 dana o tome da se drvi.
Mediji su čudo.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Da se drvi o tome? Pa picousti i njegov potrcko dačić su rekli da ga nisu koristili.
Jesu li makar mogli da objasne o čemu se radilo? Posle neka se ne čude sto ih narod ne voli,niko normalan ne voli takve lazove,vidim po komentarima po internetu da je narod bas bijesan zbog takvog poteza,ne bi me čudilo da mu idući put izadje više nego juče
N1 DRAMOSERI.... novinari pohadjali kurs drame kako sa terena da izvjestavaju...
Slusam sinoc N1 ... pi sve fake drama...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks