Što nije izašao na balkon da se obrati okupljenima?![]()
Kako B92.net saznaje, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras u 22 časa.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Što nije izašao na balkon da se obrati okupljenima?![]()
Last edited by high; 15-03-25 at 18:35.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Tačno ali je isto odvratno s druge strane ovako nešto koristiti u jebeni rijaliti što čini dobran broj šakala iz regiona i govorim ođe o plaćenima za to.
Ovi neplaćeni su žrtve tako nečega.
EDIT:
Član JigSaw je ukazao da ovaj (Šarović) to ne radi baš iz ono eto tako volonterski no oće opet u političke vode ne treba se onda njime prećerano ako je tako,oduševljavati.
I moj lični utisak koji ću reći ponio se ipak klošarski prema onim murkanima kakvi god da su da su najveća smeća na svijet on je pokaza što je on.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 19:02.
I da rečem ne podržavam crnogorske ili bilo čije zastave na ovim protestima.
Ako neki podržavaju i to oni koji su kukali na srpske zastave ođe onda ste prosto licemjeri.Doduše inače imam animozitet prema jebenim zastavama.Bilo kojim.
I ložaniju na zastave go Q od primitivizma i nacionalizma.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
i to smo riješili. ajmo dalje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mali fakt ček o crnogorskoj zastavi na protestima:
Ono kakav moron kakav moron treba da budeš na ove proteste Srbije ideš sa crnogorskom zastavom na pitanja koja se tiču Srbije i njene unutrašnje politike i onda ka teški moron koji ni o čemu ne razmišlja dubinski jer svi nacionalisti su realno moroni navučeš naknadno problem sopstvenoj državi.
Ima li što moronskije od toga.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 19:26.
Idu Blue i na proteste u Crnoj Gori sa Srpskom zastavom ... uzas stranci
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Izgleda su Vučićevi koristili zvučni top.
Ako je tačno , ozbiljan autogol.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
15min tišine za žrtve i bolesnici izgleda koristili zvučni top. prekidaju odavanje počasti.
https://x.com/alef_pendule/status/1900980300093468844
Srbija je vazda bila takva.Ja se sjećam iz djetinjstva đe smo mi ono regularno išli u školu nikad nije bilo štrajkova i to ali Srbija.
Moje sestre od tetke tada malo/malo veli škola štrajkuje.I kao dijete ja sam se pitala JBT kako to.U žargone su zajebali Engleze.Evo kako su svi u region prihvatili ovaj sleng ćaciji.
Mi smo strogo tradicionalno pri tom vaspitani.I ta moja sestra od tetke jednom mojoj majci pošalje poruku na pitanje šta radite evo keva napiše joj - bleji u TV.I nikad neću zaboraviti kako je moja majka reagovala ali meni.Majku nazvala kevom veli i da bleji ka ovca i to meni veli njenoj sestri.One su pod isti kišobran vojnog lica odrasle đe se tako što nikad ne bi desilo no su otišle u druge atmosfere pa đeca/sredina i to.Moja majka se rastrzala kad je bilo bombardovanje Beograda na vezi sa Beogradom.Nju je bombardovanje Beograda uništilo zbog sestre.Nakon toga više nikad nije bila ista.Ali ja nisam mogla da podnesem kako nju to uništava.
Moj drug iz Beograda najbolji drug EVER mi je jednom prilikom rekao kako možeš otići u Zagreb.
Srbija je u jebenom balonu nacionalističke spike naravoučenije đe su joj svi oko nje "nazovi" neprijatelji đe ih pumpaju mediji tim sranjima.I u svemu tome pomažu tim idiotima sluge iz drugih država dok ona jebeno krvari.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 20:06.
https://www.pobjeda.me/clanak/mandic...e-da-se-pomire
jel ovo miješanje u unutrašnja pitanja?
Не зна хоће ли догодине примати паре од Вућића или можда од неког Шаровића, па вага.
Минвајл БГ:
https://x.com/AJBalkans/status/19009...H8eDflK5w&s=19
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://x.com/ginalash__/status/1900999118316511452
dobri sns. rijetko ko mrzi svoje gradjane kao sns.
Naravno da jeste to je najgori kancer za Srbiju "srpski" ka političari u region ali što praviti od sebe budale i mahati tamo crnogorskom zastavom?Đe mozak.
Ako ti je Vučić kriv a jes što masu stvari u dilove sa ođe vlastima raznoraznim čini što mu činiš uslugu pa mu daješ kec na deset da veli evo o čemu sam zborio.Ne mislim na tebe no ove što tamu mašu crnogorskim zastavama ali ozbiljno treba biti i moron pa mahati bilo kojom zastavom.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 20:30.
Ево јави се и ова сплачина...
Н1 највећи проблем.
https://www.facebook.com/share/p/1BT1PGVKBS/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Može li moderacija da legitimiše MUP-ovce i ANB-ovce sa foruma i da ih propisno ukloni baš neprijatna atmosfera da takvi po nalogu ođe na ovu oazu urgiraju.Kakvi su to oblici života,užas.Ne mislim na okey iste profesije ima ih ka u sve profesije no ove na društvene mreže što čine po nalogu a izigravaju ljudsko biće.
Dehumanizacija u fulu.
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 20:47.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks