Ласно су са Слобовог канабеа на Коштунов прешли, преко ноћи, а са Коштуна још лакше се удомили код пара Тадић/Ђорђевић.
Мало дуже је трајало код Вучка да прелете, али и то је завршено без већих проблема.
Наће они новог газду.Кнежевића само помилујеш, бациш два ламента над отетим Косовом и отетијом Црном Гором, и твој је.
Маднић је ипак мало скупљи.Он ради на пару.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
Mirni protesti nikad ni jednu vlast nisu makli.
Ivan Vuković pušten nakon privođenja u Beogradu, zabranjen mu ulazak u Srbiju na godinu dana....zbog bezbjedonosne prijetnje...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Šta je poenta svega onda? Da im Vučić ispuni zahtjev tj da uhapsi sam sebe?
O krajnjim dometima protesta i putevima za ostvarenje ciljeva možemo se sporiti, ali da izgleda moćno i da zaslužuje respekt, nema zbora.
Da je AV manje samozaljubljen, da stvarno voli Srbiju kao što priča, još večeras bi javno pitao ovu omladinu šta hoće od njega uz obećanje da će to i učiniti!
Skroz mi je nejasno, toliko tenzije danas i proslih dana, toliko najavljivanja svega i svacega i sada pratim uzivo proteste i sve mirno prolazi.
Mislim svaka cast i daj boze da tako i bude, ali mi je nejasno da ovoliki protest, ovolika masovnost, prodje bez ikakvog incidenta.
Ako tako i ostane, naklon svima i studentima i ucesnicima.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Last edited by Pozitiva; 15-03-25 at 17:38.
Vukadinović , koji je najrelevantniji i čija su istraživanja bar za Srbiju najpreciznija nije saglasan.
U ovom momentu da se raspišu izbori Vučić bi ih izgubio.
http://www.nspm.rs/istrazivanja-javn...t-2025.-i.html
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Protesti su pokazatelj Usniji da razmisli kad vidi ovu masu naroda dje mirno protestuje moze lako biti i suprotno a ako se to desi onda moze jedino Asad style jer mu nema opstanka u Srbiji.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pravo veliš ali JBG ovaj je prodao nešto što nije smio niko da proda u vlasništvu ijedne zemlje na planeti a to su izvorišta vode Coca Coli.Eto šta je prodao toj jebenoi korporaciji.Kao i oni u BiH.
Nismo čini mi se ni mi daleko od toga nešto se kuva na sjever Crne Gore.Pa ćemo sve tri zemlje završiti ka nesretna Uganda dok se tu prepucavamo na nacionalističke bulšite.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 15-03-25 at 17:49.
Ako je tacno da je 800.000 ljudi , ljulja mu se dobro.
Послато са M2101K6G помоћу Тапатока
Po meni on se neće sklanjati dok god je mirno...
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
https://x.com/CRTArs/status/1900956265460695546
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kako je lako procitati pojedine, na njihovu veliku zalost sve ce proteci mirno.
Umoran sam od svega sto znam
Значи ово је спин из централе?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
na ulicama Simonović iz Zvezde, Mandić (vaterpolista), Vanja Grbić, Saša Ilić. Bogi podržao iz USA.
možda i slika dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Mogu oni protestvovat svaki dan ali džaba kad ne da vlast.
To su kriminalnci, onaj najveći mogući vrh te kriminalne šeme.
Ne da njih crnjo.
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Jedini ko je zelio nerede je SNS i Vucic. Mirni protest i ovoliko gradjana na ulicama je pokazala svijetu da on nema legitimitet i to je ono sto njega izludjuje i cega je svjestan. Poslije ovoga moze biti samo klovn kao i oni sa kojima se okruzio.
Srbija je zeljna dijaloga i normalnosti. Meni je onaj Sarovic jedan od milijih ljudi a nemam nijedan pogled kojim mi je zajednicki sa njegovim gledistima ali normalan i slobodan covjek sa kojim moze da se razgovara. Vucic je oteo dijalog i zeru normalnosti Srbiji i to je jedan gnijev koji se gomila jer je upravo dijalog sredstvo koje drustva drze normalnim i uredjenim.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks