to bi nosio kao znacku da se qrcim
Ne bih da vam rušim sneška momci,ali ne zaboravite kako može da se stavi pasoš u fajlove te tamo njihove pa vas označe ka one nesretne Hrvatice ka agente SOA-e.![]()
to bi nosio kao znacku da se qrcim
Znači,imaćemo terenca kakvi portali i ostali mediji.![]()
Šalu na stranu mene sva ova sns hajka malo brine,a kako se sve bliži bojim se da ne napravi neko njesra.Kad su ti neki ljudi bliski negdje sve dobija dodatnu dimenziju.
demokratija by sns.
https://x.com/atamanzagliblje/status...20062869557394
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
...
Ovoj srbiji stvarno trebaju izbori svake 3 godine jer su nedokazani.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Gledam ovaj snimak od desetak minuta postavlja mi se pitanje jel se ova verzija potemkinovih sela ikad iđe na planeti desila.Nerealno.Kako ga kuliraju ka ona vojska u Engleskoj sa smiješnim crnim kapama koji stoje ka kipovi ne može da im izazove ma baš jednu reakcuju a kamoli da ih ispizdi.Jedino je ispizdio onaj jedan u parku u civilu.
JBT ovo je za neku epizodu Black Mirrora.
Last edited by Bluemoon; 14-03-25 at 14:05.
Eh Mojsije otvori ti onomad onu temu o manipulaciji što se tek sad čini sa dip fejk mada ne vjerujem da network uzima ovo za istinito prije će biti da je sprdnja na njegov način.Aj majčin sine više vjeruj bilo čemu na netu kad i video može da se generiše i tuđi glas reprodukuju to je nama naša majčica evolucija donijela.
Osjećam da će sjutra biti na tu temu žešćih manipulacija.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 14-03-25 at 14:31.
Tako je Blue... a i ti Mojsije u gomili ovih informacija nekad ni sopstvenim ocima ne mozes vjerovati.... ja cu samo reci iz prethodne branse kad smo kao ekipa isli na neki press i tri razlicite tv ekipe su prenijela tri totalno razlicita gledista a ti kao cetvrti ucesnik si imao cetvrto nezavisno misljenje eto toliko o medijima i ovim fake i true informacijama... dritan i medo npr teorije zavjere ali ubodu zrno istine ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Formalni razlog je ,,anonimna dojava o bombi", pravi je ,,pumpanje". No, izgleda da se opet CG mješa u unutrašnje stvari u Srbijinaime ,,Božur" je prevezao putnike (bez naplate) na relaciji Novi Sad - Beograd, a onda su nastavili dalje ka HN.
Sent from my Motorola 8400
Ne znam novinara-snimatelja,ali mu svaka chast,a ovi su spali na najgori moguci nivo,ispod mislim da nema kud,tvrdim zapravo,od jedne zemlje koja itekako ima sa chim da se ponosi...eto shto su napravili,ma pih.
Srecaom da je to manji dio a i medju tim dijelom je velik broj kao i gazda Informera koji je na pitanja zashto to radi odg-i ti bi da si placen kao ja...a eto ostaje da vidimo sjutra...
Ali ko je smislio za traktore,koji to poluretardirani mozak smishlja,bolesno...
...
Ne znam ni ja viđeh u komentima Šarović kojeg su kolege pominjali na prethodne stranice vjr je taj.
EDIT:
A po komentu mislim JigSaw-a valjda lik planira i politički da se aktivira/bio politički aktivan pa preša u novinarstvo ako sam dobro shvatila.
Last edited by Bluemoon; 14-03-25 at 15:10.
https://n1info.rs/vesti/doktorka-uce...zbog-terapije/
kakva ološ. kolka si bagra kad ovo radiš ljudima kojima su djeca bolesna. i čemu da se ovakvi smećari nadaju u životu?Roditeljima dece obolele od retke i teške bolesti, cistične fibroze, početkom meseca stigle su poruke sa broja telefona čuvene kragujevačke doktorke koja leči male pacijente Anđelke Stojković, koja je i gradska funkcionerka, u kojoj se pozivaju da se oduže državi za terapiju koju dobijaju tako što će podržati studente “koji žele da uče”. Onima koji se nisu odazvali pozivu stigli su podsetnici koliko košta lečenje njihove dece, kao upozorenje da to sami ne mogu da plate.
Tako je Network.
A pošto smo na temu Srbije dvije osobe znam đe jedna (i dalje radi) u Politici druga je radila u RTS.Ova na Politici govori kako su bukvalno sa centrale izdavali razne laži da se pišu pa je prešla na reon koji nije zanimljiv za politiku.Druga je otišla bilo je neizdrživo kakvi horori se čine u RTS.I to nije bilo oduvijek ovaj je onaj iz Orvelove knjige postao.
A na tu temu odslušati kako je na agelast Galeb intervjuisao nekog novinara to je bukvalno ludilo utrkivanja u plasiranju što prije o nečemu bez provjere samo senzacija i da se vrti tiraž pa se istina mjenja iz sata u sat to je ono rolerkoster ko čita takve medije.
Tako da radi ličnog zdravlja treba sve te šiti portale izbjegavati.
https://x.com/BCenzure/status/1900555796158497183
oni baš ne kapiraju da mu ovim samo dižu popularnost plus će još naroda izvesti na ulice.
količina pumpanja noćas u BG će biti mnogo veoma jako velika. <3
reuters na svom YT kanalu prenosi doček studenata u BG. sa druge strane sns ne pušta novinare iz Hrvatske da udju u Srbiju.
https://www.youtube.com/live/28ERskj...hvgMgLLPazvjtS
Ako misliš na policajce, oni po zakonu ne smeju davati bilo kakve izjave za bilo kakve medije bez odobrenja nadležnih.
Zna to i Šarović jer je pravnik, ali eto pokušava nešto isprovocirati.
Novinari trebaju zvati Dačića i pitati ga za zdravlje.
Šta ima pitati policajca? On tu stoji jer mu je tako naređeno.
Last edited by Massaro; 14-03-25 at 19:40.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks