Koliko su sad one dizalice da dođu da se izbaci jedna garnitura i ubaci druga u stan? Da ne znate nekog ko to radi, sem Koprivica ?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ima li u Podgoricu đe ujutro oko 6:30 h da se kupi svježi topli hleb?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Đe kupiti sadnicu fortunele za balkona?
Kalia, pretpostavljam da imaju.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Mislim da je najbolji leb u Magistralu u Masline (Skopska ulica), taj leb je svjež dva dana, ne znam na koju foru, pumpaju li ga čim...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Meni je jedino Inpekov upotrebljiv sjutra.Ovi hljebovi iz Centar i AS pekare,to se mrvi sjutra ka da si golub pa tako treba.Ako ćemo već o najboljem hljebu onda,nostalgija...Cur Krasnići...Drač(Cvijetin Brijeg).Ako si 40+ znaćeš o čemu pričam
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 14-03-25 at 11:25.
Kad se vec uhvatiste teme, restoran Castel prije Niksica, vrhunski okrugli hleb ima. Bruka kako je dobar. Kad god prodjem tuda uzmem par komada da nosim doma. 2 dana moze lagano.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kad smo kod toga, nekadasnji "primorkin" hleb, kad je kilo bilo kilo..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Imam pitanje pa ovdje da postvim, planiram da uzmem u Dubrovnik Macbook zna li neko proceduru kako da uradim povrat PDV? On je oko 2.150€ tamo ako je pdv u HR na tehniku 25% je li mogice da povrat moze da iznosi 400-500€?
Poslato sa HBN-LX9 pomoću Tapatoka
Pazi se da ti naši ne udare carinu na te 2150€.
Valjda ti napišu potvrdu u prodavnici đe kupuješ mac,ovjere ti je hrvatski carinici i drugi put kad odeš u tu prodavnicu sa ovjerenim papirom vrate ti pdv.Ali,opet ponavljam,može ti bit veća dara no mjera
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Pa prije CG granice otvorim laptop i vise nije nov kako ce znat?
Mora li ta procedura da se vratim u prodavnicu dje sam ga kupio, koji je rok za to? Nesto sam procitao da mogu da uplate na žiro racun ili na granicu da vrate novac?
Poslato sa HBN-LX9 pomoću Tapatoka
kad znas ovaj dio da ga otvoris prije granice, ne sumnjam da ces i ovo ostalo provalit sam
f6
Provjeri podržavaju li Global Blue tj da li ta radnja đe kupuješ Mac preko njih radi povraćaj novca, vidim ima ih i u HR. https://www.globalblue.com
Instaliraj njihovu aplikaciju, registruj se i unesi detalje CG kartice/računa. Provjeri na aplikaciji imaju li tu radnju na spisku, ili pitaj tu radnju kako rade povraćaj novca. Ako to rade preko Global Blue ili neke slične kompanije, nakon kupovine robe, odmah će ti se prikazati na aplikaciji koliko te sleduje novca od povraćaja PDV-a. Status tog povraćaja ti se verifikuje pri izlasku iz HR, na carini ti skeniraju račun, provjere robu, i to je to, vidjećeš na aplikaciji, u roku od par dana će ti novac stići na račun.
Uzimaju nešto masu provizije, umjesto recimo 25%, dobićeš nazad 10-15%, zavisi![]()
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Moram na jednu svadbu, imam strasno odijelo ali mi se cini da se malo osjeca ispod pazuhaa imam njuh ka lovacki ker
Ima li kakvi trik da to kuci operem a da ne nosim na hemijsko? Jer mi na hemijsko svaki sako uniste, "izguzvaju" se rubovi, naboraju, poslije 2 hemijska ih mogu bacit. Ili je do idjela ili ne valja ova praona dje nosim
https://www.instagram.com/rasadnikbar/?hl=en
Prodaju odlične agrume i ukrasne svaštarije..
Nikako! Samo ručno pranje u blagom rastvoru šampona. Postoji legenda da je jedna vlasnica elitnog butika staropodgoričkog učila radnice da se kaputi i odijela NE NOSE na hemijsko.
Koju biste pečenjaru preporučili u okolini PG, da je dobra sa jagnjetinom i prasetinom? Treba mi oko 40-50 kg. Koje su cijene sad?
Hvala.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks