E vala ako se u CG ne navija za Klivlend da osvoji titulu onda smo bas propali ka ljudi.
Ostatku, veli, napredak.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
E vala ako se u CG ne navija za Klivlend da osvoji titulu onda smo bas propali ka ljudi.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Za Klivlend ili kOklahomu
cavsi jos od vremena sase pavlovica imaju jaku navijacku bazu u CG.
99% sma siguran da imaju manje navijaca nego timovi za koje je igrao prije i nakon cavsa, je l' tako jokas?
(kad smo vec kod toga, sretoh nedavno u ducanu klinca sa duksericom timberwolvesa. omiljeni igrac mu je ..............................
...............
gobert.)
Last edited by moon safari; 12-03-25 at 09:26.
Kako je lijepo gledat mec kad sudije ne sviraju faulove.
SGA 3/4 iz igre poceo, svaki put majstorije,i svaki put bi mu neke druge sudije dale 2+1.
Nisu faulovi,samo jake odbrane uz prirodni kontakt kad igrac udje u guzvu.
Ti soft kontakti u 2m od kosa, fantomski, to kad se svira, to cera ljude od kosarke.
Kao kad bi u 16 u fudbalu se sve sviralo.
Pozali se Tatum sudiji jer ga SGA malo odgurnuo i utekao, a njegov trade mark da odgurne igraca pa se digne na skok-sut.
Last edited by Bruda; 13-03-25 at 00:06.
Najveca glupost je kad rasni strijelac ima iso 1 na 1, a napadacki skroman centar dodje blok da napravi.
Tako dovuce igraca koji ga pazi, koji ce onda blicati rasnog strijelca i primorati ga da se oslobodi lopte, najcese zavrsi u ruke napadacki skromnog centra na 7m od kosa.
Kobe je takve cerao od sebe, kad ga vidi da dotrcava dolazilo mu loptom u glavu da ga gadja.
Klipsi imali sinoc mec na zapadu protiv Nju Orlinsa, putovali skroz do Floride i evo razvaljuju Majami.
Dzejms Harden im stavio 9p za 6min, na parketu Vigins,a Hardena svo vrijeme pazi Micel ili Hiro.
Jedini put kad ga uzeo Vigins, iso zavrsen mrtvom loptom.
Isto je veoma cesto do bzv odbrane.
p.s. Naravno da se salim da je putovanje od Nju Orlinsa dugo. Dako uglave vise dva tima, Sijetl i Vegas, pa prebace Nju Orlins u istocnu konferenciju. Ili Memfis...
Koji retardi, majko sveta.
Gube loptu i onda pustaju Hardena da za 4s ode skroz do trojke, nista blicanje, Hero tamo bleji u nicijoj zemlji, nikog ne pazi, i dadose sudije neki smijesni kontakt za tri slobodna na 0.1 do kraja.
WOW.
Last edited by Bruda; 13-03-25 at 00:43.
Dobio SGA Boston.
Par gresaka i efikasna utakmica, s obzirom da su ga dovoljno dobro cuvali.
Pussy Tatum ga nijednom ne uze u 4/4, tamo se skrivao na Valasu i Vilijamsu, pustio Pricardu da ga pazi.
Plus ovo njegovo srljanje i odgurivanje...
Ovo je bio prvi tim Bostona, onaj sto je osvojio titulu, A Oklahoma ih dobi u njihovo dvoriste, iako falili neki igraci, a neki skroz podbacili.
Sad mec za kosarkaske sladokusce.
Edvards vs Marej, Gober vs Jokic.
Kakvi dueli.
Navodno se Bridzis zalio da previse minuta igraju.
Navodno.
Ne vjerujem ja u to. Iznenadjen.
Jbg, ne moze Jokara sam. Marej 4-14 iz polja, 1-4 trice. Wetbrook isto 1-4 trice, Porter 0-3 trice... A i Jokic 2-6 trice. Bas su se isprosipali.
Last edited by ovizionizi; 13-03-25 at 04:20.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Može, može...Moraće.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
p'doooobro, ovo je bilo taman tu negdje u skladu sa vjerujem svacijim ocekivanjima. bice jos jedna prilika za popravni, i to na jokerov dan.
Ovog puta mislim da ce u sledecoj jos grdje da izgube.
Mislim, najvise zavisi od toga na koju nogu ce Marej i drustvo da ustanu. A najbitnije Marej. Jokic ce, vjerujem, dati svoj standardni doprinos, ali ako Marej bude kilav, cao-zdra'o...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
dobili 6 vezanih, i dalje u play-in zoni. nekad imam utisak da kad medjusobno igraju dvije ekipe koje su iznad minnesote na tabeli, nekako obije pobijede.
Pretpostavljam da igrac na trojci ima sut za 3 ispod 30%, zato je 90% trojki ove godine sutnuo bez ikakvog branjenja.
Pa kad na OI ili u PO 44% postane 30%...
Sinoc je Marej odbranio polaganje Edvardsu, full zalijecanje bilo.
Mareja opanjkavaju za defanzivu jer je prva linija, trudi se, dosta puta i uspjesno, cesce neuspjesno.
Ali Marej primi taj metak, i sacuva Jokica koji treba da se bavi raznim Plamlijima lige. Koji ce mu opet stavit 18.
Last edited by Bruda; 13-03-25 at 18:05.
Ja ne umijem te slike da kacim, pa cu rijecima.
Lebron je sa 33 uveo tim u finale, u tom PO drugi najbolji strijelac je biljezio 14.9ppg uz 39%. Treci 9.2 uz 45%.
Jokic sa 29 ispada u drugoj rundi dje saigraci imaju 21, 14 i 16, uz 47%.
Najbolji na svijetu, best eva, istorijski TD... Ove godine mozda i u prvoj rundi odu doma.
A volio bih da mu daju MVP, cak mislim da do kraja ce vise igrati nego SGA. Probati sa uplatom, sto da ne.
I neka fanbojevi se poraduju, posto ce imati skracenu sezonu. Opet.
Ladno ce u prvom kolu da ispadnu.
Idu na Minesotu 70%, GSW 25%, 5% Klipsi.
Batler ce imati revenge seriju. Tu zdravi GSW ih 4-1 odradjuje.
Minesota pata-pata.
Last edited by Bruda; 13-03-25 at 18:40.
I Hjuston je opcija za prvo kolo-kako bilo da bilo kad imaju sut ispod 45% nema leba a preko 50% po pravilu dobijaju ovo u sredini je tako tako.
Protiv Minesote su ovu sad imali sut 40.4% i tu srece nema.
Sva filozofija je u tome.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
2-5 i 7-8 je bas sve otvoreno. nesto mislim da su warriorsi zakucani za 6.
Ja bih prije tipovao na to mjesto Minesotu jer ima solidan raspored imam utisak.
15 jos od toga 9 domacini vjerujem da ce izbjeci doigravanje.
da igraju 12 utakmica do kraja protiv oklahome ili denvera, mozda. ovako ce po obicaju izgubiti od netsa i koga god slicnog imaju na tapetu.
Imaju 2 protiv Jute pa 2 sa Indianom zatim 2 sa NO onda 2 sa Bruklinom solidan stvarno raspored.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks