Novi rekord 2,7 miliona za plažu u Budvi
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...7-miliona-eura
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Koji su uslovi za ucestvovanje na tender za pravna lica? Bankarska garancija jel tako? Onda kako moze da se dobije ta garancija ako ti je firma 5 dana stara sa 1 eurom kapitala i vjerovatno 0 eura prometa pa ni zakup i knjigovodju nisu platili ...
Hahhaa da nece iz IRF
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Treba napravit spot i stavit isjecke Slavenovih govora u parlamentu dok je bio opozicija dje se borio protiv ovakvih i slicnih stvari, i onda na kraju svakog isjecka jedno veliko crveno LAZEM.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Realno slaven vam smeta jer je srbin. I da je takva nula kakvog ga predstavljate ni bi ga izronile velicanstvene litije tek tako
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
slaven oslobadja plaže od komita i opet ne valja. ja ne znam što je ovo.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
kako beton brani slavena na svaku temu.![]()
Smetaju vi otmeni arapi
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by rzeljko; 12-03-25 at 16:36.
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Vidio sam negdje na portalima objašnjenje zašto se daju ove nenormalno visoke ponude.
Kao što sam i pretpostavio, radi se o fiktivnim ponudama trenutnih zakupaca.
Osim cijene boduje se i iskustvo gdje trenutni zakupac ima više bodova.
Kako najveća ponuda dobija najviše bodova, a ostali proporcionalno, jednom izuzetno velikom ponudom se razlike u bodovima kod ostalih po pitanju cijene svedu na minimum....i onda odluči prethodno iskustvo kad se velika ponuda ne realizuje.
Sve po zakonu i u skladu sa tenderom. Treba ove što pripremaju tender pitati zašto nemaju mozga, kad im se isto ovo dešavalo i ranije....a oni kao ništa nisu naučili.
Last edited by high; 12-03-25 at 17:55.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Vi ne kapirate vizionarski potez Vlade.
Poštene dame više neće morati da idu u Dubai , imaće Dubai na kućnom pragu.
Što dalje implicira i dodatne prilive u državni budžet jer su to ipak elitne stvari.
dovodi Vlada investitore iz UAE, milijarde eura prihoda ćemo imat' ovoga ljeta i opet ljudima ne valja.
Znaci ajmo ovako, ti si stari zakupac i ponudis 30k, ja novi ponudim 45k(a 40 je dovoljno da pobijedim tebe+iskustvo), tvoj kum ponudi 800k...
I sad na rang listi vas dvojica ste prvi i drugi, a ja treci?!?Taj model rangiranja nema nikakvog smisla, a jos manje sto ga ne promijene ako je vec takav, nego kao zovu SDT u pomoc.
Sent from my phone
Тек ће сад имати ђе паре (и ђевојке) из Сингапура и других земаља далеког истока доћи. Спајке краљу.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Realno Ugrozeni Srbi 30 godina nisu mogli doci do plaza pa mucenici odmah milione ustedjeli....
Nije lose...stedjeti...
Ako ovaj Arap previse uzbici vazda ulcinjani mogu da angazuju profesionalne razvaljivace plaznih kapija Bata i ekipu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Imamo dva momenta.
1. Odloži se rok na tender sa 4.03. na 11.03. I 6.03. se registruje firma sa euro kapitala koja uzme šest plaža pet dana kasnije. Slučajno je osnivač firme isti onaj koji gradi Beograd na vodi najveću korupciju u Srbiji otkad ona postoji.
Sjetim se nesretnog predsjednika FSJ Bulatovića kojega su ubili ispred kancelarije i njegove izjave "I prije se namještalo, ali ne ovako seljački".
Da parafraziram "I DPS se bavio korupcijom, ali ne ovako seljački kao osvježivači".
2. Milionske ponude se daju kako bi se bodovi na cijenu anulirali nakon propadanja te ponude i presudili bodovi na "iskustvo". Ovo se rješava vrlo jednostavno. Validne su ponude sa bankarskom garancijom od 50% ponuđenog iznosa, a ne početnog.
Pa ako se nekome puca 500K, izvolite u salonu.
Oni koji su raspisivali tender nisu bili toliko glupi da to ne kapiraju, nego valja đecu školovat.
Eto, tako... Osvježilo...
Tko leti, vrijedi...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks