Jeste, Rusija je porazena.Polako, sinak. Je li ono bas Putin najavio deceniju ukrajinskog sukoba? Ima da ih jedu do iznemoglosti. Samo lagano, to su Rusi...
Tri godine traje ofanziva Rusije na Ukrajinu, zvanična Moskva je saopštila četri cilja te ,,specijalne vojne operacije", koji su u međuvremenu evoluirali u tri cilja. Rusija neće ostvariti niti jedan cilj:
1. Da u Kijevu bude na vlasti neko blizak Moskvi je sada poslije toliko krvi praktično nemoguće.
2. Demilitarizacija Ukrajne je takođe nešto što se neće desiti.
3. Da četri oblasti postanu teritorija Rusije teško da će se desiti, od toga, nad jednom imaju potpunu kontrolu (a imali su i prije invazije 2022 god.), a na ostale tri još uvijek nisu uspostavili kontrolu.
Kako Rusija na osnovu ovoga može proglasiti pobjedu? Da se zvanično promjene ciljevi ili neko zaista misli da su oni ostvarivi? Ako jesu, na koji način? Dosadašnjom (trogodišnjom) taktikom?
Sent from my Motorola 8400
Jeste, Rusija je porazena.Polako, sinak. Je li ono bas Putin najavio deceniju ukrajinskog sukoba? Ima da ih jedu do iznemoglosti. Samo lagano, to su Rusi...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ado ne zna đe udara ovih dana
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Cus 14-e, nakon cega su bili nasamareni Minskim... Kraj je kad Rusi budu rekli kraj. Zaista mi nije jasno kako toliko ne kapirate. Niko drugi se tu ne pita. Misevi iz NATO-a i zapada ne mogu nista tu.
Slazem se da je odvratna.
I nisam neko ko bi podrzavao tako nešto,ali u vremenu komunizma je bio jedini način izgleda,a da ih ne trujes,bačaš sa zgrada,tučeš do smrti i slično kao sto to radi režim ovog novog hitlera kojeg vi odje podržavate i izigravate neke moralne gromade. I to je odvratno moram reći.
@Extravaganca,odlično znam dje udaram,hvala ako brineš.
Pa ne mogu vala reći da brinem, ali si generalno ok lik (iako se ne slažemo oko nekih stvari) a u poslednje vrijeme imaš neke ajde da kažem čudne stavove. Kao da te nešto pokrenulo.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Moji stavovi o ukrajini,trampu,putleru su svima jasni valjda jos od početka rata u ukrajini,kad je rijec o trampu,takodje sam imao lose misljenje o njemu još na proslim izborima kad ga je porazio bajden,naravno i prije toga.
Sta me je pokrenulo? Možda nedostatak empatije prema ukrajinskom narodu,navijanje za poremecenog psihopatu koji je unesrećio milione ljudi uključujući i svoje gradjane. Čemu se nadam,to je mir,ali kako kažu ovi sa zapada,pravedan mir. Ako može makar to,pa teritorija i ta bogatstva koje im otimaju neka su im srećna,ako mogu bit.
Sorry, blue, ne otvaram linkove forumasa koji nikad nisu culi za Stjepana Banderu, a uvijek se upinju da kazu nesto ''pametno''.![]()
Nije on novi Hitler i meni se tako činjelo u startu.On je JBT dabl agent radi za CIA i KGB istovremeno.Staljin na steroide.
ozivozi apsolutno se ne uzbuđavam oli otvorit.E da reče USA da sa zadovoljstvom vraća Colu u Rusiju bez kamuflaže i to preko nekog tamo autokrate sa bliskog istoka.
Uopšte se ne trudim da velim što pametno ništa ođe nema pametno ovo što se dešava je najgora moguća verzija ludila.Sociopate vladaju planetom.
Last edited by Bluemoon; 11-03-25 at 20:08.
Znam ja da ti to radis namjerno,htjedoh napisat u postu iznad. Mogao bih i ja kad bih htio,ali ne zelim da se bavim takvim glupostima,dovoljno mi je da znam kako forumasi razmišljaju uprkos tome sto ne pišu sve sto bi rado napisali.
Recimo kao nas kolega forumas Geralt of Rivia,koji je popio ban zbog toga valjda![]()
Ne mozes ti to, sinak..![]()
Teško ka Rusima sa Putinom,toliko teško jer teže nema.
Napisao sam gore,baviš se glupostima prijatelju. Bas bespotrebno vjeruj mi.
Malo si se previše uzivio u ove teme od kojih se nećeš ljeba najesti,ali nisi jedini,ima po regionu dosta sličnih.
Kazem nećeš se ljeba najesti,ali ako ti je ovo neka satisfakcija u životu…
pa dobro, neko voli kad gine narod nedužni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Apsolutno nisam uzivljen. Svakih 15 dana se raspisem malo, pa vas ponovo pustim neko vrijeme da se uhvatite u kolo. Nisam ja poceo sa etiketama sagovornicima, sjecas se? Samo tecnosti.![]()
Moram ti reći da mi je dobrano trebalo sve da revidiram i nekako jeste.Nekako sam uvidjela da smo mi kao narod jednostavno *****.Recimo ima ih te su prijavljivali drugoga jer ovome bolje raste cvekla banalizujem ili mu se jebe tuđa žena ili..dodaj po potrebi i onda su špijali sve u šesnaest.A taj informbiro kad se Jugoslavija okrenula od Moskve je bio zamišljen da ne doživi sudbinu Bugarske ili recimo Albanije.I baš Albanija je onda upala u žešću izolaciju od straha od Jugoslavije su lupili gomile keša u one bunkere koje možemo viđeti i dan danas.I mogu reći da sam izvukla zaključak da ne postoje dobri narodi,bla bla države postoje samo pojedinci koji drugima žele isto što i sebi samima i to su mala ostrva hjumanitija.I svo vrijeme ovoga rata trebalo je ljudi da gledaju Ruse koji se protive ovome užasu koji se čini u njihovo ime.Evropa ih je odbacila,Rusija ih je slala u gulage,Ukrajinci im nikada do kraja vjerovali nisu.Ka progonjena ranjena srna.Njih su trebali da vide kako misle,kako se osjećaju,što vele.Ali,avaj.
A oni koji žele drugima zlo njih mi je mnogo žao i opet vjerujem da duboko u duši neđe im se krije iskra đe bi mogli nekad postati drugačiji.
Ali,ove jebene sociopate na vlastima bilo koje države njima pomoći nema samim tim što bi da vladaju nad drugim čovjekom a ne da budu prosto servis što jebeno po definiciji jesu čini ih sociopatama.Fuj.
Last edited by Bluemoon; 11-03-25 at 20:33.
ja sam uz Ukre jer su žrtve, koje nasilnik gazi. ti & ekipa tvojih drugova ste uz psihopatu. prosto pitanje - zamisli da su Rusi, Ukri, Britanci, Crnogorci, Srbi tokom WW2 predavali svoje zemlje nacistima kao što ti oćeš da UKR uradi? dje bi svijet bio da iljade ljudi nije poginulo da se odbrani Rusija ili oslobodi ovaj naš dio?
no, jbg. kad su ovakve stvari tu se sve vidi bez greške.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sinak, i tad i sad se Rusi bore protiv nacista. Ne okreci cinjenice naglavacke, ne ide to.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks