Za isporuku ne znam, a #1 roštilj Pod Ploču ili Roštiljijada.
Što rekosmo đe je u PG roštilj sa eventualnom isporukom doooobar?
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Za isporuku ne znam, a #1 roštilj Pod Ploču ili Roštiljijada.
Mesara Sinisa takodje. Nemaju dostavu, ali imaju usluzno rostiljanje.
Ozbiljna gurmanska i ozbiljne rostiljske kobasice.
Kako se razočarah hranom u Meating point juče, to nije bilo ni blizu onome prije dva mjeseca.
Tortilja s piletinom očajna, tijesto krto, a piletina je imala ukus kao da je iz druge tortilje (pulled beef). A ta druga tortilja je bila još gora, ako je to uopšte moguće. Uz njih su išla tri četiri komadića pomfrita, koji su mirisali na užeglo ulje. Jedino je pica bila, ajmo reći, relativno dobra.
OT:
Pizza bar. Nisam nikad sjedjela tamo pa vidjeh ovdje preporuke i podjosmo, jela sam neku piadinu, drug kobasicu u pica tijestu, drugarica neku piletinu u sosu od šampinjona čini mi se, sve je to bilo super, porcije velike, usluga dobra, baš za svaku preporuku.
Hvala za rostiljske preporuke, trebace mi za vikend pa rekoh da se podsjetim da mi nije sto promaklo... Moj je orvi izbor Rostiljijada no iz Donje Gorice dok podjem i vratim se, pola pojedem putem pa nema za goste...
Odavde -------->
Dovde <---------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Onda muštuluk - eno će ti biti na Brežine, đe je bila kafana Šuma.
Sad uzeh u Rio u Zagoric miješano meso i stvarno svaka čast! Sve je bilo sočno i preukusno!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Hvala kolega !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uzeh ja batak u lepinju u Ivana Kovacevica, preko puta CEDIS-a. To ne jede ni pas maslom.
Prema tome, šta da ti kažem?
Kod Zinda?
Onamo gdje je bila Lida nekad.
Od prvog dana ne valja, ja sam bio dva puta i nikad više.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
A sinoc, rolovani batak u Voda u krsu (Delta). Hladan, star 2-3 dana...koma ziva.
Je li probao ko šta u Fat-Cat (bravo za ime btw) ? Konačno neka brza hrana a da liči na nešto, ovako na slike djeluje top.
https://www.instagram.com/fatcat.mne/
Je li ko bio u pizzeriju Vivoli, nedje blizu Kodre, ul Radosava Burica?
Kakva su iskustva?
Kakvo je ovo radni vrijeme od 13h
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Zapadno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Vivoli pizza , ulozeno dosta para i sastojci su im bas kvalitetni. Po mom ukusu je dobra pizza bas i vrijedi probati ko nije.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
069/100-100
Aj reko da probam onaj Volijev take&go "izvolite" preko puta Sat kule, pitam što mi predlaže i veli žena super je pica. Daj reko picu, daj dva parčeta da probam. Dok ona pakuje ono vidim da imaju i burgere, roštilj i u samoga sebe se pitam što mi ne predloži nešto konkretno no picu mrtvu. Dođoh kući kad ono pica ledna kao taštin pogled, a neka što je ledna no je i nikakva, smeće. No i ja blesav, niko nije avetan onamo da plaća picu 2.6e parče (ili 2.8e nisam siguran), tako da im i ne prolazi pa se ladi. Još Mimi pored koji gazi.
Mrtvi su za mene, ali bukvalno.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Ja sam probao chiken burger, bijase dobar
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks