3 tanjira podvarka, 3 kobasice, kilo rebara, koka kolica, rupurut.
Sad krecem sa bambusom, taman da nastavim uz ligu sampiona.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mislim da nisu godine no što sam počela da izbacujem neke stvari recimo slatkiše nema šanse da pojedem više ič iako šanse nije bilo da odem i ne uzmem nešto "slatko" pa kad sam izbacila vremenom bukvalno mi se desilo da samo mi se "omakne" i imam osjećaj kao da sam beton stavila na želudac.Sa mlijekom u nefermentisamom obliku ista stvar.
Kiseli kupus kako ti veliš smeta mi u podvarku koji sam obožavala ali kao salatu svjež kiseli kupus i dalje obožavam i baš prija.Isto mi je sa sarmom nema šanse a koliko sam je voljela da mi "legne".
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 11-03-25 at 17:13.
3 tanjira podvarka, 3 kobasice, kilo rebara, koka kolica, rupurut.
Sad krecem sa bambusom, taman da nastavim uz ligu sampiona.
Kad vidim ovo BaYer meni nije dobro.Umjesto Rupuruta bademi.
Uživaj.![]()
"Dezert"
Bundevica/kefir/smrznuti ananas i smrznuta drenjina.Ođe bi dobro došao stručak mente.Eventualno par kapljica javorovog sirupa.
Mala opaska kad izbacite slatkiše i industrijski šećer prosto ćete se iznenaditi i da meso ima slatkoću.Industrijski šećer je najveći atak na receptore slatkoće.
Last edited by Bluemoon; 11-03-25 at 19:58.
Pasulj. Uh kako ga je zgotovila!![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
A spremi i ti nešto
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Majka
Najmilije mi je kad mi ona spremi.
Ja nemam kad.![]()
Majka mila majka bila.
Ja baš ne volim da jedem kod mojih jer je bukvalno kao na autobuskoj stanici vazda neki gosti nalete što od rodbine što od komšija što od njihovih prijatelja i ni kašiku ne moš uzeti a da ne krenu da te svi ti odreda ispituju ka da si u policijskoj stanici.Jedino kad se vratim noću u gluvo doba.No dobro njihov život/njihova stvar.
Možda zato sve manje i restorane podnosim jer nikad ne znaš oće ti neki kreten biti sto do da ti presjedne.
On topic.
Juneća domaća supica. (obožavam)
Kukuruz/masline/koziji/gorgonzola/ananas/aćeto/i ovaj zeleni ajvar koji mi se više sviđa od crvenog.
E ja baš volim, najviše na svijet'!
Helti brekfast
![]()
The more things change, the more they stay the same.
Može meni bez ovsenih jedan?
Doručak preskočila (grozna navika) iako se trudim da je izmjenim.Prvi obrok njeno veličanstvo bukovača/suve smokve/sos od ostrige/i kukuruz.Inače obožavam kineske štapiće.Imala sam neke od inoxa no kod mene sve dobije noge.E da moram zamjeniti dasku više su mi grozne ove od drveta,plastika ne dolazi u obzir pade mi na pamet interni materijal tipa inoxa i moram ovo naći.
EDIT:
Jedino mi ovo dabl sajd ne znači ništa mislim kako da znam kad je bilo meso kad povrće.
Last edited by Bluemoon; 13-03-25 at 15:36.
Gulaš...
Auuuuuu. 🤌🤌
🤌
A iz ovih glinenih posuda mogu samo magije da izadju.
![]()
[mention]extravaganca [/mention] Dje je pire alo ?!?!?!?
Bez puno filozofiranja. Usoliti dobro, pobiberiti. Staviti u rernu. Govedju kocku prokuvati u dzezvu. Preliti dva puta sa obje strane.
Odoh sad da ubijem 2 litra bambusa i da ispusim jedan Diplomaticos Reserva El Caribe.
@Pasha bilo je i pirea ali je manje bitan
Isto to nemo' razdvajat.
WARNING: 18+
DOUBLE WARNING: Blue, ne gledaj ovo!!!
Ono kad ti dođe da u utorak napraviš nedeljni ručakA na ovaj shjever niko ribu ne lovi, pa se moraš snalazit
Ovaj pjat jeste malo skuplji, ali će dat tri jela, i dooobro će najest osam ljudi. Na kraj će ispast da je svako mnogo lijepo jeo za ispod desetak eura, gušt je vrhunski i može se ponekad priuštit.
Majstoru za dušu
Kozji, od jednu noć, sa Briške Gore, nesoljen. Hleb vruć i hrska kolko iđe može. Masline gorke i slankaste blago. Vino sasvim nije loše.
Da vidimo može li se još jedan dan prebačit u plus.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Ne vidim koja ti je ovo riba.
U slast...![]()
Zato što ovđe ribe skoro da i nemaIma to parčence raže, pola će ga sa nekom škarpinicom u supu, pola će ga sa ovom hobotnicom ispod sača da joj malo prida punoće na krtolu, supa će do pola u crveni rižoto sa hobotnicom, lignjom, gamborima, i dvije vrste školjki.
Ove kapestane (jakobove kapice) jesu rijetke za nać, i cijena im je skroz neukusna, ali im je ukus takav da čoek tačno ponekad skoči u bunar za njih, i to u slast, ko što veliš
Hvala
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks