Kakve veze ime koliko su djelovi, valjda ce gledati koliko vremena mu treba
Sent from my moto e13 using Tapatalk
Nista ne kosta malo pumpice i sapunica za folije i naplayis na trotorar 80eura....
Za servis treba 5ar placa plus objekat cca 50m2 sa dizalicom i doz ole i koja pismena diploma a i nemora kod nas ima nekolicina taksista koji drze servis i kroje kapu...![]()
Da ne bude da branim ili hejtuje, ALI...
Podji kod frizera, pa pogledaj koliko je sisanje i friziranje brade...
Zovni molera pa pitaj koliko ce ti uzet para da ti okreci...Ili elektricara, ili vodoinstalatera za neku sitnicu, pa mi javi oce li ti doc ispod 50-70e..I kad ce ti doc...
Generalno je manje vise isti postupak i na golfa trojku i na golfa osmicu...jedino na osmicu mozda mora pokrenut pumpu vode dijagnostikom da ozraci antifriz...
Termin u garazu zauzima isto kao i svaki drugi auto, ruke isto kao i svaki drugi auto...
Ne vidim problem...
Ako ti je skupo ides i trazis nekog drugog i cao
Ja licno ne bih ni garazu otvorio za 80 eura a ne da radim veliki servis za te pare.
Zasto? Zato sto za veliki servis meni treba minimum 2 sata. Bez obzira, je li Golf VII ili Golf III, ista je procedura. Cak, lakse je raditi sedmicu. Ja samo za ciscenje prostora gdje ide kais potrosim 3 brejk klinera. 5 puta provjeravan sve sarafe i tackice jer je rizik da ne pogrijesim.
Za sta 30 min?
Prema tome, šta da ti kažem?
za 30 minuta ne mozes ni mali servis ako ces ljuCki da ga odradis
Tako je. Ponekad ti treba 30 min za filter of nafte.
Dobar dan da nema neko informaciju ko restaurira stara auta u crnoj gori ili podgorici konkretno u pitanju golf 1,ako neko ima neki kontakt
Rekoh ja, jos malo i satnica kao u DE
Umoran sam od svega sto znam
TAKUMI, sto se ne pohvalis da si posta' clan VW kluba?![]()
Sramota me brate.
Jeli 1.9 tdi?
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Jes bre, sa čipotekom.
Ne ispod 5600-5700.
Kakvi se krsevi prodaju za 5000e ova crvena je dzabe.
Dzabe brate ovaj golf, oprema dobra, trula visnja
Umoran sam od svega sto znam
Izgubila mi je zena danas kljuc od auta, Passat b8 2016g... Rezervni ne znam gdje je odavno... Zna li neko koliko ce sve ovo da me kosta i kome da se obratim
Ako si iz Podgorice
Sef kod nk kruznog
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Podgorica, hvala ti, zovem ujutro
Polo 2011 1.2tdi.. bas nemam povjerenja ni i model ni u motor ali zena je ok....
Za gradsku voznju samo isplati li se dati tih 4,5k za ovog malog dizela?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Polo 12tdi pa i jaci 14tdi smece motora 3 klipa radi ka trimer za travu trave i korov...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks