Ođe jedan klasičan mit basted tipa da veličina čini uspješnu mehanizaciju.Mala utjeha i za momke koji se time opterećuju u svom svijetu veličine.
![]()
Da, sa zadovoljstvom!
Ne, ne želim, moja sloboda nema cijenu!
Da, ali samo ako se steknu uslovi!
Nijesam razmišljao o tome, ali možda jednog dana...
Ne zasad... ali ko zna, možda promijenim mišljenje....
Ne pada mi na pamet, djeca su dosadna!
Želim jer se to očekuje od mene!
Ne razmišljam o tome uopšte!
Bih i želim, ali kako?! Kriza, muka...
Nijedna opcija mi ne odgovara....
Ođe jedan klasičan mit basted tipa da veličina čini uspješnu mehanizaciju.Mala utjeha i za momke koji se time opterećuju u svom svijetu veličine.
![]()
U ovom posljednjem postu nijesi napisala ni jednom JBM, JBG, JBT...
Šta bi?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Kako si ti meni u stvari simpa nisi ni svjestan.Zato i volim da te zadirkujem.
Evo ti jedan na temu u plejlist doduše nije da suzu puštiš za suze ćemo drugi put.
Roditeljstvo, da, ako se zaradjuje 4k mjesecno.
ispod toga nista.![]()
Da li je ikome od vas ikada prošla kroz glavu misao - da li je materijal za repordukciju (a i uzimajući u obzir svoju porodičnu (ne)zavidnu genetiku)?
Da li je ikome prošla misao - da li je osoba sa kojom je, materijal za reprodukcijhu?
Jer iskreno meni jeste još od teen uzrasta. Iskreno me mučilo, a sa druge strane me itekako pripremalo za tu opciju. Ne smatram da sam super (prihvatam i držim pod kontrolom svoje mane, svakako će mi đeca "sudit'" niko drugi do njih) ali me samo dumanje, čitanje, istraživanje na tu temu, prerastanje... pripremilo da budem - uzemljena. Tek tada sam se mogla baciti u vatru, nikako prije.
Ruku na srce, dosta se srlja u tom pravcu (to potvrđuju brojni razvodi, a ne ja) kad splasne identifikacija sa energetskim vajbom voljene osobe - šta ostaje, pa još i lijepo, za kreaciju? Ima li potrebe za istom?
Na nivou vrijednosti - šta se to ima reprodukovati "u inat" odvratnom svijetu?
I na koncu, prihvatamo li se obaveze i odgovornosti da se pojavimo, svakodnevno, budemo tu, prisutni, kako bi zaista i odnjegovali biće/vrijednosti?
"I shut my mouth and hold the light"
Nije. Najbolje još sa tim da se zamaram pored svega ostalog.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Sto se tice genetike samo da dijete bude zdravo a za ostalo ne treba brinuti jer genetika je samo predispozicija, ono sta covjek bude u zivotu je produkt odgajanja
Ja se ne slažem sa tim. Ono što se grbo rodi, vrijeme ne ispravi
Kad stignete...
Bogme sam ja gledao, od kojih je jel ko bolestan od necega u porodici, jel ima dje kakvog krvnog ukrstanja nazad 9 pasova...
Ajde da se vise gleda tako manje bolesti...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ih, da su Bulatovici tako gledali ne bi ih bilo sad kolko ih ima![]()
![]()
![]()
Vikali su u Moracu idemo kod strika da ...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Preuveličavaš a moglo bi se reći i da tripuješ
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ma što veliš kad prelistam arhivu i vidim što ste činjeli onom Grku i Rakunu želudac mi se prevrne.
Ne tripujem se ostao je DOKAZ.
Ti si se vratila 10 godina unazad
Ja ne računam da je neka tema dobra ako je od početka do kraja ne iščitam bar 2 puta...ka Fight Club
Jesam i Gandaf koji mi je gotivan na ovu temu me baš razočara možda bolje da nisam.
No dobro njegova stvar.Zedd mi je ispa car,i prijeki.Ali oni su već ođe bili na druge bande recimo jednog Rakuna.
Samo što taj Rakun nije stija čini mi se da se petlja u tuđe izbore no da se ispoštuje njegov.
@joni mani se sarkazma u moj slučaj jeftino je.prolazi ti ka žeton u MaxBet.
![]()
Last edited by Bluemoon; 18-03-25 at 19:11.
Okey.
Ali ja odlično znam kako ljude koji neće u te vode jebe sosajiti ne zato što sam u njihovoj koži no što vidim taj sav bulšit i muka mi je od toga.Ono ostavite druge na mir.Koliko ljudi ođe trpaju nos u tuđe rabote to nije normalno.
Ono što ako vaše dijete neće sjutra da vi "isporuči" unučiće i to ono Liv Jor lajf ostavi đecu na mir ne govorim o tebi extra no ovom društvu ođe.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-03-25 at 19:54.
Unpopular opinion.
Mislim da nema veće budale od sina/muškarca koji ide uokolo i predstavlja se, između ostalog, kao jedini u porodici (nasljednik) jer su sve drugo po familiji ćerke. I kao plot twist iz priče se ispostavi da su se ono baš "usrećili" sa njime...
Još ako naleti na emancipovanu tazbinu koja ostavi ćerki nasljedstvo pa ga vidi bog x2.A oće obično tatina ćerka da se zaljubi u takvog.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks