Ođe su se prilično pomiješali neki lončići.
Inače ona kalkulacija od 3360e za pristojan život je jedan od gadnijih postova na forumu.
Ali opet ni blizu lagodnih 3.5k...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ođe su se prilično pomiješali neki lončići.
Inače ona kalkulacija od 3360e za pristojan život je jedan od gadnijih postova na forumu.
Last edited by Quazar; 10-03-25 at 17:42.
Zato je Spajkiju lopovcini malo i milion EUR. Koliko je Spajki uzeo 'provizije' od svih dosadasnjih zaduzenja na stetu gradjana CG?
Ne rece koliko kosta blind Mercedes S klase za sefa Spajkija, 0.9 mil. EUR-a, milion, ili mozda 1.2 mil. EUR-a? Pomnozeno sa broj komada da ne bude da se vozi samo jedan, da bude Spajki fancy
Koliko kostaju gradjane svi porazni ekonomski potezi od strane Spajkija do sad?
Koliko kostaju gradjane CG potezi 'slucajnog' Milatovica - bitno je da njemu lova pada sa neba - otkako postade 'slucajni', stanovi, kuce, auta i cuda. Gradjani CG su svi mutavi a Spajki, i Milatovic ekonomski 'strucnjaci' - dosli u CG bez prebijene pare, a izgleda ce izaci iz CG kao multi-milioneri (naravno ako ih gradjani puste da to urade).
Vidite gradZani CG kako se moze, samo 'rad i trud' (citaj kradja i bogacenje na racun rada protiv gradjana, kao strani placenik, economic killer i sl.). Milatovic je vukao tuda za rukav kroz CG da mu se da stipendija za skolovanje, da bi se onda vratio u CG da se se*e po svojim sugradjanima, i da obezbijedi da mu sugradjani ostanu siromasni, kao sto je on nekad bio. Puno je to gora 'sirotinja' od ekonomske, jer kad si siromasan u glavi, nema tih para koje te mogu bogatim napraviti. Ustvari to je i najgora kombinacija, dokopao si se para, a nijesi unaprijedio svijest, intelekt, ne znas sta je dobro prvo za one oko tebe, pa onda za tebe.
Eto de... A ja i malo sabija stvarne troškove... Niđe zubara, proteza, majstora, zamjene tehnike kad crkne jer se ne isplati popravljat, namještaja, liječenja starih roditelja koje bi državno zdravstvo instant u grob oćeralo (mada bi time uštedio penzioni fond države)...
Tko leti, vrijedi...
Realno ih gura neko, sto je sasvim ok da se razumijemo.
Nemam djece jos uvijek, ali eo na 2 nas odraslih ode u prkno i racune preko pola od ovih 1000e, a sa djecom i hranom, racunima i cudima ja vjerujem da im mjesecno ode ovaj iznos kao od sale na ove stvari, a dje je ovo ostalo sto kolega nabrojatako da se odgovor na pitanje kako uspjevaju sam namece..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 17-04-25 at 08:34.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Dnevni boravak za jedno dijete 250€
To vam je ako necete dijete od 6 godina da ostavite samo u stan od 600€ (dvosoban) da samo ide iz City kvarta do Maksim Gorki i posle da se samo vrati i da vas ceka do 17h dok dodjete sa posla.
Ako vam nisu zivi stari ili zive u Berane.
Može i za malo manje novca, recimo 200€.
Al kad je u City kvart, računaju da mogu da deru.
U svakom slučaju stavljaj ja tabelu, a u nju “obrazovanje” 300 mjesečno…
Dje su ti profesori (vidjećeš kad porastu), treninzi i sl…
Imam poznanike u NS, 5k€ školska godina, uzima ga shutle oko 8, vraća oko 5 popodne.
Privatna škola, Završeno učenje i domaći i vannastavne aktivnosti, ručak i doručak.
Objekat prva liga.
Da ima nesto slično kod nas, razbili bi.
Kad sve sabereš…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Gagarin; 17-04-25 at 17:25.
Tko leti, vrijedi...
Imaš to i kod nas, samo ih moraš voziti.
Ima i francuska.
Neko živi sa 1000€ i opet mu ništa ne fali, a neko zarađuje 2000€ i kaže sebi majku mu jbm što ne zarađujem 3k, pa kad dođeš na 3k kažeš a što je 3k ja bi 5k, a ljudi sa 1000€ žive...
Živi neko i sa dosta manje, al što imaš više to su ti i prohtjevi veći.
Nego ne znam što sam ovo pisao.
Ali činjenica je da su ljudi nezasiti...
šta li tek misle ovi što vraćaju od plate nazad
To mozda mogu oni sto zive u zajednici (naslijedili sprat od kuce ili slicno) tj. oni koji nemaju kiriju ni ratu za stan a mnogi od njih i zasade nesto ako imaju imalo dvorista, naravno svako svakog pomaze (roditelji djecu dok su ziva, nema veze sto imaju po 70-80 godina jer im je potrebno).
Imaju neki zive od kladionice, a nisu za zivota nista radili.
Majka spremi rucak, sin pojede, tata da 5 eura, sin ode u kladionicu vrti citav dan aparate, kuucke i japansku 3 juznu ligu, poslije se vrati majka napravila veceru tata da paklo marlbora.
Tata registruje auto na penziju i sipa gorivo, majka posadila malo povrca u bastu i radi za 600-700 eura u neki market i ovaj uziva, veli prolazi mjesec lagano, najteze sto je radio veli bilo je kad je majku morao do njenih da prebaci gore na sjever prosle godine.
Vazda nam je malo, a koliko je onih sto ne rade pa se ne zale.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Lustica ,tj Mamula neko fensi mjesto dje je van sezone 900 eura nocenje, otisao komsija mlad na razgovor za posao sekjuriti ... pa se prezentuju obaveze razne , diskrecija ,dolaze poznati gosti,zurke orgijanja ... sve da bude diskrecija zagarantovana i koliko plata ? 800 eura... Mala plata za toliku diskreciju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ahhahahahahah a ne nego su trebali da kazu, plata je u kikirikiju, i dobijes cokoladicu i sok pride
Kako rece jedan forumas, da ovi projekti donose dobro placena radna mjesta. hahaahahah bas su 'dobro placena'.
Smijurija, nece obezbjedjenje da plate kako treba. Tarife za private security su po EU (kojoj CG tako uzurbano tezi, ali kad bi se zezali) i po 1000 EUR na dan, kakvih mrcnih 800 EUR mjesecno.
Last edited by Isak; 21-04-25 at 15:30.
Naći će nekog filipinca ili indonežanina
Koji će da plati smještaj u Novom i dva obroka da kupi?Može,ako će mu tetka iz Nepala slati 200 mjesečno tokom sezone
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Novi je bezobrazno nizak s platama u odnosu na troskove zivota za one koji nemaju smjestaj "viska"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks