Pro corde.
Jedno lagano da se lakše zaspe.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Čitam ovo njesra od obavještenja ala cineplex Proslavite Dan žena uz nezaboravno filmsko veče u bioskopu Cineplexx! Za sve dame smo pripremili piće dobrodošlice Somersby Cider..
Šou.Program.
Hahahahahaha pakao!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pa sad @Bugi to voli može ka oni što se izvlače na đecu da gledaju dizni (hahaha sjetih se jedne koleginice veli nas 4 odraslih jedno dijete na Kralj Lavova) da ode sa nekom koja ne voli somersby i kad pogase svjetla mu preda isti i uz neopisiv osjećaj zadovoljstva se čujeeee švpsss otvaranje flaše.
Ha!
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Romantika, erotika.
Kako smo sve obesmislili, strahota jedna...
Čuo sam da biju ako ne uzmeš gratis piće![]()
Što ne bi bila romantika ako on toliko voli somersby a možda i erotika pride.
Hahaha viđeh te danas,tamne leonke,tablica poznata na putu/ruti onoj đe su zeleni vrtovi majkemi nestvarno mi je da si na tablice stavio niknejm sa foruma ili je obratno.
Vazda se zbunim kad te "vidim" mješaš mi dva paralelna univerzuma.
Kul si ti lik,Bugi na svoj način.
Bugi,sad ti je prilika.Otvorio se prostor.Musk is out.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vazda li sve protumačiš pogrešno zamisli kad postoje osobe u ženskom rodu koje imaju toliko drugara da su za mušku dušu melem jer vi muškarci volite samo da se rivališete.Zamisli da postoji neko ko nikad nema ni sa kim "zadnje namjere".
Za mene bi savršeno veče bilo da posmatram nekog bartendera samo da ga posmatram,potpuno sama jer bi mi bilo koje društvo u tome bilo apsolutno suvišno.
Last edited by Bluemoon; 06-03-25 at 18:42.
Ne valja.
Fali još jedna čaša.
Kako je Giga Moravac govorio sinu:Nije katastrofa što si popio jedno.Možeš i dve.Al katastrofa je što piješ sam
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 07-03-25 at 17:47.
Ne znam sta bih ti rekao, sam sa sobom covjek ne moze pogrijesiti…a meni je mnogo bolje sam nego sa nekim pogresnim ljudima.
naravno, bilo bi mi mnogo bolje sa pravim ljudima, ali kako kad nema u puhstinji.
Ali otići sam u kafanu naročito u neku nepoznatu sredinu đe ne znaš nikoga kako to zna biti prajslej.Ili đe znaš svakoga ali si sam a opet nisi uvučen u igre "uloga."
Ne sjećam se kad naručih koktel a jedini koji mogu podnijeti je Mojito.I upadoh sa nekim Brazilcem u priču đe rekao da je riješio da obilazi Balkan i sve tako govori lijepa Srbija,Hrvatska kaže ti iz Crne Gore zaboravio sam koji je glavni grad.Ladno sam mu mogla "uvaliti" bilo koji drugi.Ali,kad je krenuo o tome kako na Balkan bacaju smeće đe stignu tu je baš ispizdio.Kaže vozi auto i samo flašu baci kroz prozor.
Zar tako nešto nije i smisao kafane.
Dehidrirah!
Po' litre vode sasuh u sebe odjednom.
Bartenderi su u stvari teški prevaranti ka Dejvid Koperfild.Baš ali baš ne volim koktele čist bulšit no uživam da gledam kako izvode svašta dok pijem nešto drugo.
Aliii,alii opet ponovih Mojito.Zbog mente i limete strašna kombinacija.Rum i limun inače zanimljiv podatak da su mornari kombinovali isti zbog skorbuta bolesti nedostatka vitamina C dok su se ubijali od ruma.
Istorija pića je istorija čovječanstva.
Osvježavajući, za vrele dane.
Ja najviše volim one malo gorkaste i sve đe ima sode.
Kakav dan za alkohol....
Mada nisam ljubitelj viskija i burbona, ovaj mi je dan nešto za to...lagano ispijanje uz pogled kroz prozor na ovu gubavu kišu.
Last edited by aLaPaCha; 11-03-25 at 11:20.
Najjaci.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sviđela mi se boca.
Pominjao sam ovdje, na sajmu kad sam bio kod nas u PG, najbolja mi je od svih šljiva mi je bila njihova desetka, a proba sam ih sve što su bile tamo.![]()
Fakt ček nikada ne naručujte bartenderu pivo to je najveći košmar za bartendera za to imate konobare.
Brutalno.
Last edited by Bluemoon; 11-03-25 at 17:59.
Dan za kafanu.
Cheers !
Sent from my iPhone using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks