Ne ide im nesto ovo ubacivanje lopte u igru i sutanje slobodnih kad je frka.
ocekujem da se nocas scary terry kladio na sebe na over.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ne ide im nesto ovo ubacivanje lopte u igru i sutanje slobodnih kad je frka.
edwards ocigledno imao neki problem. isto, 13 skokova, nekoliko odlicnih asistencija kad su ga udvajali i ubacio vaznu trojku za vodjstvo.
sto ne oslobadja dantea kritike, ne mozes oba bacanja da promasis. ona lopta na kraju je od highsmitha izasla u aut, ali nisu imali vise time outova da traze challenge.
ide li sad collin gillespie revenge tame?
Za PO ovo ponasanje sto vidjosmo nocas kad je gusto bas lose.
Kolin za sad ne mrda.
Najjaci igrac ikad ovaj Jokic.
Tamo nesto se ljuti na saigrace za odbranu, gestikulira, dok to radi njegov uteka, dva-tri puta je mogao poentirat.
Kad god je frka Finiksu odu do pod kos, tamo sa najvecim mogucim samopouzdanjem poentiraju jer realno nema nikog da pokusa nekakvu odbranu.
Ali zato svudje gledam pljuvacinu kakvu odbranu Marej igra, kad to dovedem u sumnju, izvlace mi neku naprednu statistiku za Jokica, vele on veoma dobar u odbrani 🤣
Igra ovu alibi odbranu sa visokim iskakanjem, i posle ga boli k. sto se desava.
Tu zakuci po koju ukradenu jer je ogroman i brzih ruku i onda kad Gordon, Vocon, Vestbruk, MPJ i taj isti Marej zavrse posao u odbrani, eto njega u naorednoj statistici.
Nikad vise Denver sampion, onakav raspored se nikad nikom vise nece ponovit.
Isto je ovaj Vestbruk pojacanje.
I ove trojke ne sutira lose.
Nece je nikad pogodit kad bude stvarno vazno, ali nece ni Jokic.
Tako neka crtaju akcije tad za Blue Arrow.
Evo se vrati Finiks, tacno idu u jos jedan preokret.
Ovaj put bez Kolina, ali tu je Plamli.
Sve zivo sviraju, non stop faulovi.
Koliko soft igra Ricardsa i Plamlija na Jokicu.
Ka da ga se boje.
Ali bas smijesno koliko soft.
Cijelu noc zauzme koju god zeli poziciju a da se ni malo ne pomuci.
Nije da ne znaju kako, pokazao im je svima Redik, ali ko slusa ovog Bada ista, a i ovi su softici klasicni.
Last edited by Bruda; 08-03-25 at 05:05.
a ne boje se njega, no imaginarnih faulova koje scott foster nece propustiti da 'vidi'. nudio se denver, ali ovi ne mogu 3 otvorene trojke da pogode i igraci koji sutiraju +90% bacanja promase 3 bacanja.
I to stoji, sto indirektno napomenuh.
I da su probali da ga paze vrv bi davno imali po 5 faulova.
Ali mislim da i jedan i drugi su nekako centri bez zuba.
Ovaj sut Jokica za 3, ko na treningu, ovo jednostavno je tragicno bilo.
Last edited by Bruda; 08-03-25 at 05:08.
I eto ukratko zasto je Fibiks dje je.
Iako na oko dobre procente imaju, Durent i Bil cijele sezone ne pogadjaju suteve koje moraju pogoditi.
A sa ovakvom neartikulisanom igrom bas te moraju da ubacuju.
Isto je glup ko k. ovaj Jokic.
Ja cu pocet stvarno da vjerujem da su njemu iskrene ove reakcije, i da je on stvarno odje ubijedjen da nije napravio faul u napadu.
A ono sve sto treba, on ogromni krece u prodor, pa ekstenzija ruke.
Ali dobro, kad se lazni MVP pomami, Foster je tu da pogleda stvar iz drugog ugla.
a odbrana im je tragicna cijelu sezonu. znaju da imaju 115 poena u rukama skoro svaku noc i misle da ce im biti dovoljno za pobjedu.
ne znam kako moze ovaj kontakt grudima sa ispruzenom rukom da se okrene u faul u odbrani. no call u najboljem slucaju, sa domacinskim sudjenjem.
ili znam, vidjeti prethodni post.
Dobro bi bilo za NBA da dobije nocas ovo Finiks.
Ipak se radi o uspavanom divu, kog nesloga i par trenerovih nebuloza sprjecava da naprave par dobrih iznenadjenja u PO.
kako ih iscascavase u zadnja 2 minuta. cist faul nad allenom na +2 bio prije isteka napada. MPJ maltene namjerno faulira duranta, nista ne sviraju.
a i plumlee imbecil. ne moze da izbaci loptu iz ruku ispod kosa, ima allena slobodnog.
Koliko sam utakmica odgledao ove godine, prva perfektno nacrtana akcija za bazer biter.
Uh, kakav ce to TD da bude sa ovim produzecima, ima do sledece utakmice svakih pola sata nesto o Jokicu da se izbaca.
A MPJ ukrade zivu lopty Plamliju iz ruku, onda odigrase odbranu na Durenti (nije Jokic sigurno), pa Braun pogodi 3, ali eto za sad Durent sprijeci pobjedu.
Ergo, toliko krucijalnih stvari su uradili drugi, po ko zna koji put, ali dzaba, najbolje klikaju fanbojevi.
Mislim da vrijedi upirat na ovaj Finiks do kraja sezone, a i kvote ce biti tu.
Voljni momenat je tu, valjda ce batalit da igra ovog Bola.
moglo je vala i ovo nocas doci, bila poklon kvota 10 kad je denver vodio 17 u 2/4. nego se zablenuh i zaboravih da se pokrijem kad dodje do egala.
da me kladjenje interesuje vise od same kosarke, mogle bi se uzimati solidne pare.
Last edited by moon safari; 08-03-25 at 05:51.
Ovakav Double Triple Double po prvi put u istoriji NBA!
Jokic>15x2-10x2-10x2
Pri tome, samo 3 poena iz slobodnih.
Krvtiebem...
Last edited by ovizionizi; 08-03-25 at 07:43.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
pritom se nije ni oznojio. ovako ga ne cuvaju ni na treningu.
Slijede im teške 4 utakmice i ne bi me čudilo da ni jednu ne pobijede.
Izgledaju mi kao da te plejof ekipu ako nije desetkovana povredama Denver ove godine vrlo teško može da dobije.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Nezgodno je to malo... Cim ga udvojis, otvara se prostor za asistenciju, a on je genije za takve situacije. Najbolje resenje bi bilo da ga neka mazga, koja igra fenomenalnu odbranu, poklopi 1 na 1. Ima nekoliko igraca koji to mogu, ali lakse reci, nego uraditi... Uprotivnom, ekipa mora da ima neke fantasticne rotacije i kretanja, kako bi ga udvojili i ujedno zakrpili sve rupe. Nezgodan jako...
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
mislim da sam pogledao u zadnjih 8-9 sezona preko 50% utakmica denvera. ne highlightse, nego od dvije cetvrtine pa navise. ovo je vjerovatno u top 5 najneozbiljnijih i timskih i kolektivno-individualnih odbrana sto sam gledao, a da nije neka totalno krs ekipa koja nije zainteresovana za rezultat. prakticno svaki sut su kasnili da zatvore po sekundu, ako bi i izasli da zatvore. tyus jones jedini nesto kao pritiskao. sredinom 2/4 se vidjelo da ide na 15+15+15, produzetak je samo pripomogao za istoriju. i ovo sto su sunsi preokrenuli je prakticno sve bilo na lijenost denvera da brani tranziciju.
sve u svemu, nalik na play off seriju od prije dvije sezone. moze biti utakmica jedino ako ova dva manijaka sutiraju 80% iz igre i dobiju svoju porciju bacanja.
Definitivno ne igraju odbranu,zadnji sekundi regularnog dijela su sramota kako su ostavili samoga Duranta.
Sa sutem za 3 preko 50% ubacili su 21 trojku i na 100 jada dobili utakmicu.
Mozda se paze ljudi,mozda su roviti pojma nemam mozda zaigraju odbranu u plejofu ali ovo sad ne lici ni na šta.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Kad igra preko 20 min Lejkersi su 15-1.
jes da svi ocekujemo neku veliku glupost kad igra, i desi se, ali sve ostalo sto uradi je da su trazili nedje po ligi ne bi nasli.
Dzekson Hejz lejdes and gentlmem. Buduci NBA sampion.
pušti ti to bln,reci ti nama ko djurentulu plaća da propagira za dežmekastog?
durant je odavno prolupao, sa svojih 50 fejk twitter naloga. radije bih nasao neka druga usta da me hvale.
Jak Boston noćas.
Svaki dan je dobar za upiranje.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks