Nema veze sto si vozio 50% na struju, jer ovih drugih 50% si vozio na benzin pod opterecenjem.
Ako planiras da ga vozis dugo, ulje na 1000 km, pa na 10000 i tako.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zahvaljujem!
BTW, da li da zakazujem servis kroz onu Toyotinu formu sto imaju na sajtu, ili po starinski da ih zovem?![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Po starinski, samo zoves Ljilju na 069106616.
Koliko su ovi iz Toyote u PG neprofesionalni sve je smijesno. Jedno 3, 4 puta pokusavam organizovati dvije testne voznje samo me saltaju sa "Javiti ce vam se neko u toku dana!" na "Nema slobodnih termina!".
Zalosno...
Vrijedi li ovo auto 6000e ?
https://autodiler.me/automobili/hitno-ad361878557me
Sent from my iPhone using Tapatalk
A ja u zadnjih 3 sedmice imao sledecu situaciju.
- 3x bio u prolazu kroz PG i ajd da bacim pogled dal' mozda moze testna voznja (yaris cross i/ili c-hr) "na blef". Na zalost ne jer su oba bila vec na testnoj voznji. Dobio kontakt telefon kome da se javim i organizujem voznje (2 dana unaprijed). Nikakav problem, ocekivano i sve cool.
- U vise navrata zvao na kontakt telefon gdje mi je u vise navrata receno da je doticna osoba na testnoj voznji te da ce se javiti cim se vrati u kancelariju kako bi zakazali voznje. Niko se nikada nije javio.
- Poslao online upit za testnu voznju na koji i dalje cekam odgovor (evo ima 6-7 dana).
Teško 20+ ali se promakne 20 sigurno.
Ali opet vrijedi 6000 da ebe oca
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne no 50, evo Takumi ce vjerovatno najbolje napisati al ja sam u Srb vozio jednog ovakvog (10km stvarno al aj dosta je da nesto ***** sad) i potrosnja je 14-15l gradske i 10 na autoputu(ako ga ceras 150), realno nije losa kupovina al kolko vidim ovo prodaje neki rus/ukrajinac pa bi ja doveo bataljon mehanicara da to auto pregleda.![]()
Auris 2014 1.4 dizel 89ks
Razmisljam se o ovom modelu,koristio bi se za gradsku voznju uz jedno-nedeljni izlet na otvoreno ili poluotvoreno. Kakav je za odrzavanje? Do sad sam vozio vw,koliko je skuplji za odrzavanje u odnosu na golf6?
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Taman mi jutros iskoci ovaj klip Lexusa na FB i sad citajuci se sjetih i nadjoh ga. Ovaj lik kaze da mu trosi 10l kroz grad
mada je ovaj 3.0 sa klipa , a auto ima bruka opremu i nije losa trgovina za 6000e a vidim na oglase su i skuplji .
https://www.facebook.com/share/r/1Du...ibextid=wwXIfr
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Stivi; 02-03-25 at 12:27.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
To jeste
U suštini što reče Jig jedino da ga dobro mehaničar pogleda i da je stvarno u dobrom stanju pa da se ne žali. Mada koliko se sjećam ovi su imali neku boljku. Ne mogu sad tačno da se sjetim šta.
Ja mogu da se kladim u što god hoćeš da će normalne vožnje kroz Podgoricu da potroši više od 12. Pričam o gradskoj. Ne od Tuzi do Podgorice.
TZ PG ne moze biti gradska. A kroz grad, da idem od Starog do Tolosa i nazad, 12 na 100.
A ti se mozes kladiti koliko hoces, znam da imas iskustva sa 2GR motorima.
Čim nije bilo donesi keš odmah sada odmah zaobiđite kupovinu
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Npr. moje iskustvo sa Kia dilerom je najbolje, poslao sam e-mail u petak za test vožnju i kada imaju termine, odgovorili srijeda u 9:15, potvrdio termin e-mailom i u srijedu kada smo došli (iz Budve) u označeno vrijeme nas je čekalo auto.
Sent from my Motorola 8400
Evo ja cekam jos auto (toyota), receno mi je pocetak februara, pa kraj februara, pa sad pocetak marta, evo strpljivo cekam i dalje...
Rece mi drugar koji je trgovao reno novi hibrid, da su mu obecali slepu iz podgorice do tivta i pun rezervoar
Kakva je praksa kod kasnjenja, mogu li se barem te patosnice uzet![]()
Tesko, ja sam 2022. cekao od januara do novembra ali svi znamo da nije bilo do njih.
Patosnice idu serijski a rezervar ce ti biti u minusu.
Da ne znas koje patosnice dodju? Tepih ili gumene?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks