Da bolje karike nalegnu
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Moj savjet da vidis sa tim spediterom koji carini koja ce ti cijena carinjenja po katalogu bit(u mom slucaju je znao tacno na koliko ce ga carinit) tako da ti mozes napisat na racun tu ili manju cijenu. Pa manja ako prodje prodje.
Sent from my SM-A356E using Tapatalk
Zdravo društvo, jedno kratko pitanje za majstore. Ukratko, auto mi ide pravo i volan stoji vise okrenut u lijevu stranu. Šta može biti?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Špijuniro golubiro
Odradi reglazu
But if you never try, you'll never know..
Podji majstoru i nek poradi na autu, ovakva prepiska bez provere i dijagnostikovanja,mjerenja, je neozbiljna i zna da prenese los utisak svima nama...![]()
Juce me zove lik i veli nesto mi lupa ispod auta kad krecem iz mjesta. Sta moze da bude?
I sta da mu kazem?
Prema tome, šta da ti kažem?
Reci mu da kreće iz pokreta...leteći start
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sj3dnem sa doktorem i procamo kako i njemu nalaze dalje na viber i sl... pa ti vidi do kuda dosgnemo mi ljudi i sl.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ne, ugrijano je ulje bilo i privjerih posle 10-ak minuta. Danas isto ugrijan, samo posle 2-3 minuta sam provjerio, isti nivo. Dosuo sam 600g na kraju.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
To normalno nije. Provjeri nivo opet poslije nekoliko dana.
Ja bih reko da oće da uštede. Neka teorija zavjere, neka prodaju npr. 100k vozila godišnje x 0.5l manje ulja = 50k ulja x cijena 5€? Za taj jedan model, malo li je....
Sad malo offam, msm prije 10tak godina, pročitah kako je američka avio kompanija iz obroka ukinula jednu maslinu, daje 3 umjesto do sad 4. Na kraju godine saldo je bio 45.000$ u plusu!
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
golf5 2.0 103 kw nekad prekine gas a ide i vuce normalno
Pozdrav ljudi
Oću da trgujem auto budžet 9.5-10k
Mislio sam Audi a3 1.9 ili a4 kakvi su ovi sa motorom 2.0?
Ima li ko iskustvo sa ovim autima ili možda neki predlog koja još da pogledam, hvala
Mozes pogledati i skode, naci ces relativno mladja auta sa bogatijom opremom, a za tu cijenu od audija npr...
A ako bas mora audi ja bih A3 uzeo mada najbitnije ti je da znas sto ti treba..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Hvala na odgovoru
Pa realno ispitujem sve opcije, da vidim šta se može za te pare uzeti a da je nekako najpouzdanije. Bacam pogled i na škodu mada kolko vidim za ove pare nije nešto sjajna ponuda auta na auto diler a nekako bih izbjegao da uvozim neko.
Ako ima još neko neki predlog pišite
ako vec ganjas pouzdanost, ganjaj Japance benzince, a ne fau ve novije dizele![]()
(nečitko)
A nemam neki budžet za japanca
Automatski menjac Aisin EAT6. Na pezou 2.0 hdi, 150ks, 2015. godiste.
Pitanje, da li uopste je potrebno mijenjati ulje u menjacu, ili nesto dodatni servisirati? Kako se odrzava ili nista ne dirati. Inace radi OK sve, ali pitam zbog odrzavanja.
Treba, ulje i filter.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks