Idi u sekretarijat za urbanizam,pitaj koji inzenjer radi sudske procjene,sve ostalo je prodavanje magle
Treba mi procjena nekretnine, naleceh na ovu ekipu https://procjenitelji.me/
Je li neko saradjivao mozda s njima ? Jesu li ok ili da bjezim ?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Idi u sekretarijat za urbanizam,pitaj koji inzenjer radi sudske procjene,sve ostalo je prodavanje magle
ako kupujes na kredit, jedina procjena koju ce ti banka priznati je od njihovih procjenitelja sa spiska (daju ti spisak, pa ti zovi redom)
ako je za sebe nesto, onda imas i spisak svih procjenitelja na sajtu komere pa zovihttps://komoraprocjenitelja.me
Što će ti procjenitelj ako prodaješ?
Potencijalni kupac će svakako morati angažovati procjenitelja koji mu banka preporuči ako kupuje preko kredita.
Ako te interesuje da bi odredio cijenu jer nemaš pojma kolko da ga zacijeniš,računaj da ti procjenitelji u globalu procijene 10-20% niže od realne,posebno ako je starogradnja.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
U tome je caka, sto nemam pojma kako se vrte cijene, lako cu ja dodat 10ak% na njenu procjenu. Ali mi treba pocetna tacka za to.
U pitanju su dva urbanizovana placa ukupno skoro 4000m2. Jedan od ova dva ima i jednu staru kucu. Zelim da postignem maksimalnu cjenu od ove prodaje, ne bi da izvisim jer nisam zelio da se raspitam kako stoje cjene sada.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Aha.Gledaj, ja stan kad sam skoro stavljao na prodaju,nisam imao pojma kolko da stavim cijenu.Na kraju,doveo jednu agenciju,potpisali exkluz.prodaju(ugovor da samo preko njih mogu prodati uz 1.5% provizije),oni ga procijenili na 1700/m˛(90m˛),još se nije prodao ali jedan kupac doveo bančinog procjenitelja zbog kredita,ovaj mu ga procijenio na 135.000(procjenitelj proveo 3min u razgledanju stana-po meni neozbiljno) međutim nije dao kaparu a još se ne javlja.Taj potenc.kupac mi reče da je oko 100€ platio procjenitelja.Ovaj iz agencije mi reče da je to otprilike to:nekih 10-20% uvjek na manje procijene.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 05-03-25 at 15:00.
Prije 10tak dana kad sam se vraćao, na graničnom prelazu Gostun, pandur mi tražio dali sam prijavio boravište.
Zamalo sam fasovao kaznu!
Ima li neka fora da to drugi put na neki lagani način završim?
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Što je s' lijeve strane? Slezina, je li? Može li da boli i zašto?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Preporuka za kupovinu polovnog elektricnog bicikla. I kontakt naravno.
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ima, prijavi boraviste
nas su jednom tako Hrvati na izlazak iz zemlje umalo kaznili
srecom po nas su bilo praznici im i imali smo "dokaz" da nas nijesu mogli prijaviti u MUP jer nije neko radio...
od tad, ako se putuje privatno (kod prijatelja, rodbine itd) - samo prijava boravka
neko prejedanje?![]()
Nisam vala, baš slabo jedem.
Inače se ne prejedam i generalno ne jedem puno, posebno ne kad je sezona slava i svega, kad se svi tove, ja tada baš ne.
Višak fizičke aktivnosti, moguće, ali ne mislim da sam nespremna 100%
Nije prestalo, danima me boli, ne konstantno, na mahove.
Moze biti i kamen u bubregu..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nije bubreg naprijed, može biti refleksni bol, to da, ali bila sam prije 2 mjeseca na sistematski, sve![]()
Neđe davno mi jedan doktor reče, kamen u bubregu danas nemaš a za 2 dana stoji kamen!
I da, slezina boli kad se preforsiraš
Last edited by kanki; 06-03-25 at 13:56.
E pa biće da sam se baš nešto preforsirala. Ko će ga znat'...ja ne osjetim...mogu sve!![]()
Postoji li neka mikrotaslansa koja bi u isto vrijeme i bila pećnica.
Ili obratno pećnica koja ima funkciju mikrotalasne?
Naime pravim novu kuhinju i bih da imam jednu stvar, a ne dvije.
Pećnica svejedno služi sa ispeče picu,, lisnato tijesto, neko kolač... Ništa specijalno
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Peceno pravo (meso itd) jedes samo dje ima punjac za auto![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks