napisah vrlo jasno gore da su odgovorni za tragediju. dakle svojim neznanjem su ubili ljude u vozu. za razliku od tebe i ekipe ti koji branite sns (posledično i df) jer padom sns, nema više gaženja po CG. nisam vam ja kriv što mrzite Crnu Goru, to je već problem vaš.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Podrška mojoj dragoj Srbiji u fuuulu.
_____
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ja nikako ne bih voz na Bioču i nadrešnicu stavljao u isti kontekst. Ljudi na Bioču su poginuli zbog milion faktora, a u NS su poginuli isključivo zbog korupcije. Ljudi su poginuli u helikopteru onomad u Srbiji isključivo zbog vlasti, zna se ko je trebao da dočeka sa kamerama bebu... Ljudi u staračkom domu u Srbiji su ubijeni zbog korupcije jer starački dom nije imao licencu, na zalost jedan od mnogih....
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Eto kako nam ti sve znaš.Kako su stvari proste kad si navijački raspoložen i imaš svoj crno bijeli svijet onda mozak uopšte ne treba ni da uključuješ.
Oni su ubice naši su napravili par propusta i to je to riješen problem.
Zavidim nekim ljudima iskreno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Zamisli, tada sam radio u ŽCG pa znam...
I tada je ministar, ma šta ja mislio o njemu i DPS vlasti, dao ostavku ..
U Srbiju su dali ostavke i gradonacelnik i premijer i direktor zeljeznice i pohapseno je dosta ljudi i ministara i direktora itd a ti mi pricas ovdje kako je dao ostavku ministar nas koji je ostao do kraja mandata da vrsi funkciju jer niko nije izabran.
Objektivnost jednostavno ne postoji ni ovdje ni nidje,svako prica kako mu se dopada.
Preradjuje se stvarnost prema zeljama kako kome odgovara.
Ne znam sto ce mi prica ovdje , nesto dublje sa mnom nije u redu očigledno.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
dali su ostavke jer je sva zemlja blokirana (i dalje je). plus zahtjevi studenata nisu bile ostavke pa je sns mislio da će umiriti proteste. ovaj je i dalje premijer. da li su dali ostavke kad su pilote nazvali alkoholičarima, ćutali na nedostak sa video snimka kod rampe.
usput, vas sns i njihova skalamerija i dalje uredno zove ustašama, izdajnicima i stranim plaćenicima. gazili su ih kolima brale i nikom ništa.
Ne znam da li je veća šala ovo "pohapšeni" ili "dali ostavke"... Sve kasno i sve kao reakcija na opravdano nezadovoljstvo (čitaj damage control)
Žao mi je što u CG nije bilo pravog protesta, a bilo je itekako povoda, makar za ona dva masakra...
E što rade botovi Vučićevi.
I ođe su puštili pipke.
Ja ne znam kako imate snage raspravljati sa takvim organizmima.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
kako će bit protesta kad neko dodje i napiše kako su krivci za oba masakra na CT tadašnji (i sadašnji) čelnici sektora bezbjednosti. i onda krene graja kako je to laž i dje ste bili za vrijeme dpsa i/ili mrzite Srbe plus neki od razloga dodatnih.
pa na ovom forumu se branio sektor bezbjednosti iz petnih žila prilikom zadnjeg masovnog ubistva.
legendarne scene po Srbiji.
https://x.com/CaslavMicovic/status/1896629957843177982
https://x.com/CaslavMicovic/status/1896635825133420829
eo kako izgleda sjevernokorejski režim koji sprovodi sns. preko svojih kanalizacija koje neko zove medijima sad targetiraju sve
https://www.vijesti.me/svijet/balkan...-srpske-******
ali problem su komite, a ne ovakvi slučajevi u kojima čoek ne smije imati svoje mišljenje.
Stčem utisak da Srbija prednjači brojem tabloida u regionu, vjerovatno i šire, pa stoga svakakve bedastoće i kvazirazmišljanja izlaze na scenu. No, ne trba spočitavati samo Srbiji torturu nad onima koji drugačije misle, jer je takav pristup izražen i kod nas, ali i u cijeloj Evropi.
,,fora" je što su zahtjevi studenata toliko jednostavni (i normalni) da su zapravo, u pravnim državama, podrazumevajući. Upravo zbog toga se vidi na čemu je izgrađena vlast u Srbiji, na korupciji koja je sada ogoljena. To je muka, pa se izmišljaju razne priče o studentima. Ispunjenje zahtjeva studenata (hoće li to učiniti ova ili neka naredna vlast je manje bitno) sačinjava jednu administrativnu stavku kojom se ne mijenja ni unutrašnja, a ni spoljna politika Srbije. Srbija (studenti i svi oni koji su im se priključili) je sada svjetlo primjer u svijetu kako se bori za pravdu. Evo i jedna fotografija sa prošlog okupljanja u Kragujevcu, čisto onako...
Sent from my Motorola 8400
zanimljivo jutros u BGu. čekamo plakyyy reakcije Vlade CG.
https://x.com/O_Parlament/status/1896870165654220912
https://x.com/O_Parlament/status/1896868963289911322
Nije da im nije rečeno...
CG Vlada da je baš CG Vlada: “Gledate nam dom đe gori, kojemu ste vatru dali gledajte ga i smijte se dok se i vaš ne zapali.”
Love, peace and respect.
Po ko zna koji put srpska opozicija radi u korist svoje štete! U svakom slučaju, ne bi trebalo dozvoliti da utiče na dešavanja u CG.
Jasan poziv da se ide na skupstinu,a kad 100+ k ode na skupstinu je kraj price.jedva cekam.
sa bagrom samo ovako. ovo je možda i najbolja stvar koju su uradili ikad. što se tiče CG, šef aktuelne vlasti im sve ovo doživljava, bez snsa ne postoji većina u CG parlamentu jer ih sve kupio i naredjuje im kako da uništavaju ovu državu, tako da.poslanici evrope sad nisu ni malo zadovoljni svim ovim.
Nekada sam vjerovao demokratiji, institucijama sistema i mislio sam da Jovo Bakić pretjeruje i da je malo radikalan za moj pojam, međutim....
Je l' ovo šugava opozicija odlućila da zabode nož studentima ili se samo čini?
![]()
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks