Da li se ikad radilo istraživanje koliko procenata ljudi kupi stan iz kredita preko banke, koliko za gotovi novac, koliko ih dobije stan u kompenzaciju, kao poklon, preko firme itd. . . ?
ps. mislim da sam promašio temu, ako može da se prebaci na temu o stanovima [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja
Last edited by SpellStealer; 04-03-25 at 13:38.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Da li se negdje u CG mogu zamijeniti mađarske forinte (HUF)? Logično mi je bilo da CKB mijenja, jer su vlasnici mađari, ali ne.
Pozdrav ekipo, ima li koja banka da izdaje prepayd kartice?
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Vjerujem da si mislio na ovo?
https://www.nlb.me/me/stanovnistvo/p...sa-san-kartica
Hvala...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nakon rekordne 2023 godine, profit banaka koje posluju u CG je u 2024 porastao za 10.5% postavljajuci novi rekord.
Prvih 5 banaka je imalo 87% cjelokupnog profita.
Pojedinačni profiti u 000 EUR:
![]()
Last edited by hercules; 13-03-25 at 10:29.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nova verzija NLB Pay aplilacije,ne moze se koristiti ako na telefonu ima instalirano neka aplikacija xa remote pristup. Kakve budalastine oni izmisljaju.
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
E to na iOS ne mogu da znaju. Osim kroz MDM.
Ima smisla da upozori zbog bezbednosti, ali ne i da blokira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Neka, mozda za 10ak godina saznaju da mogu da izvuku iz Anydeska da l je app otvorena iz Anydesk sesije ili ne :O
Da budem iskren u slucaju toga ni nije budalastina. U dosta slucajeva i vani je ista situacija sa nekim bankama iz potpuno ociglednih razloga.
---
Anyway... Jel' jos neko morao zamijeniti Mastercard u Visu kod NLB? Uzasno me iritiraju sa ovim, prije par godina su mi tako iznenada zamijenili Visu za Mastercard...
Meni je fascinantno sto sam prosle godine ugasio racun u nlb i jeste mi stigao mail sa godisnjim izvjestajem,
ali su nakon toga krenuli da stuzu ostali mejlovi, sms i vajber poruke kao da sam njihov klijent. Na mejlu sam kliknuo unsubscribe i blokirao na vajberu ali zar moram i sms da blokiram ako je to uopste moguce?
inace je malo bezveze kad vidis sve podatke u izvjestaju: ime, prezime, maticni, br. tel, adresu…a zavrsili ste, nadam se da su zakonom obavezni da cuvaju to samo do dostavljanja izvjestaja i da ce te podatke izbrisati iz evidencije.
mada vjerovatno ne postoji neko ko bi to iskontrolisao.
NLB strikes again.
Sad su nametnuli novu verziju aplikacije za NLB Pay, tačnije nije update, nego sasvim nova app i ne mogu da se prenesu podaci iz prethodne app.
I sad ko je u inostranstvu, ne može mu stići SMS ako se još vode onim da aktivacione kodove šalju SMS-om, a ne na Viber/WA ili šta god.
Kako da znam koji je moj korisnički ID?
![]()
Forever young, i want to be forever young
Prebaci to na srpski, trazi ti JMBG, a kod stize na viber uredno
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nudi samo crnogorski i engleski
Završeno, hvala.
Iako piše sms-om da šalju, štiže i na Viber
Forever young, i want to be forever young
Moze prenos aktivacije iz stare app iz 4-5 pokusaja je proslo jer mi nova nije htjela.
Id ti je JMB.
Stize poruka viberom osim ako nisi online onda ide na SMS. Mora biti broj koji ti je prijavljen za notifikacije.
Nakon logovanja moras ponovo dodati karticu u Google wallet.
Edit - sad vidim da si rijesio.
Last edited by hercules; 27-03-25 at 07:06.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Najjeftinija varijanta da se uplati nekih 300-350€ na racun u Srbiju ?
Last edited by NoLimit; 30-03-25 at 20:20.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks