Ne može, barem nije moglo prije, nisam probao na 25 mada čisto sumnjam da su konačno napravili to. A presmiješni su, može 11 na 11 da se igra svi sa različitih lokacija, a nisu fakin osnovni 2 vs 2 omogućili.
Odakle naručiti povoljne džojstike za PS5?
Ne mora original, ali da ne prestanu da radom nakon pola godine...
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
I onaj od 200e isti problem ima, kao i svi ostali, jer svi koriste iste dzojstike. Na switch sam se zabrojao koliko sam ih puta zamjenio dok nisam uzeo nove, hall-effect i pocinuo. Za ps5 uzeh isto za sve dzojstike no kako ga slabije koristim cekam da prodrifta da mjenjam jer je kutara sa lemljenjem.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
A znam no sam toliko puta otvarao dzojstike da mi je na nos izaslo vise haha, ne planiram vise
Meni opet "bježi" lijevi analog, a nedavno ga je Budo popravljao. Naravno, nema to veze sa Budom, nego sa moja 2 klipana, oni bi i kliker pokvarili. Ne znam šta da radim, da li opet da ga popravljam, ili nov da kupim...
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Isto ce ti se desit i sa novim.
Naruci ovo za ps5
https://a.aliexpress.com/_EGu5jyc
I ponesi da ti njih ugrade
Nikakva osim sto nece driftat nikad
Nakanih se i ja da uzmem Fc25 , nije losh ovaj Rush modemada sam dosta losh
ja vjerujem me psuju saigraci
Stivi_pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja praktično samo to i igram na Soni, od Ps2 do PS5. Ali ova Fc25 ubedljivo najviše ima bagova....ok, napreduje grafika itd, ali napreduju i bagovi
Računaj me za PS+ slobodno. A FC25 igram samo sa drugovima uživo. Zanimljivije je...
Valjaju li što ovi vertikalni standovi sa temu-a? Ako je ko uzimao pa da preporuci neki sa punjačima za dzojstike
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ne znam jel' pominjano koliko ali me zanima koliko vas ima problem sa 'drift'-om na dzojsticima?
Zavisno od igre, negdje primjecujem vise a negdje manje ali je definitivno prisutan kod oba dzojstika koje imam (na jednom malo vise nego na drugom).
Gledao sam neke klipove gdje samo vrte 'stick'-ove i sl. ali to nije pomoglo ni malo a zaista mi se ne otvara dzojstik jer su sve prilike da ga vise necu sastavljat'.
Primjecujem da je definitivno ozbiljan problem u smislu % dzojstika sa ovim problemom koji se javlja relativno skoro i kod skoro svakog, samo neko primjecuje vise a neko ne. Nevjerovatno mi je da to nisu primjetili u fazi testiranja nego prodaju ovaj dzojstik koji izgleda ima vise problema nego ijedan do sad.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
5 revizija je izašlo i svaka ima problema sa driftom. Mislim da je još uvjek 10e čišćenje gamepada i drift fix kod @Tomek
Ja sam ih jedno 10 puta nosio na popravku.
Bas su loseg kvaliteta na ps5.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Pozdrav, dobri ljudi. Dobio sam na poklon PS5 Astro bot bundle, prvi sony nakon dvojke. Znam da Crna Gora nije jedna od podrzanih država.
Na koju državu je najbolje registrovati nalog i ima li kakva posebna procedura? Ima li nekog ograničenja za Astro bot, tj. na koju je državu nalog, pošto nije cd već samo kod? Na kutiju stoji zastava ukrajine i bugarske, ne znam može li uticati
Može li direktno da se plaća našom karticom?
Kako se nabavlja PS plus pretplata i vrijedi li je uzimati?
Neke preporuke za besplatne igre, a da nije pucačina?
Hvala.
Uglavnom ti idu na Usa/Uk nalozi jer su nekako povoljniji. Astro bot ,trebao bi code da ti prihvati za bilo koji nalog,ako je dosao uz sony. Mislim posto je kuplen u Eu,nalog uzmi neki onda iz EU.
Nasom karticom direktno ne mozes da kupujes,nego kupujes vaucere na sajt tipa cdkeys,onda kod koji dobijes unese za nalog. Al kod vaucera mora da ti bude isti kao nalog,tipa codde u $,nalog USa.
Besplatnih igara imas vrlo malo,da bi igrao online moras imati ps+. Imas razmenu i benchamrk forum dje imas da procitas sve od prvog paljenja ps5,dobro odradili momci posao. igre mozes dakupujes jeftnije kao nalog,imas dosta prodavnica. Play words su mi ok,imas na insta
Da se ne bi ponavljali XY puta, samo isprati topic, bukvalno ne postoji ništa više što bi trebao da znaš a da nema ovdje- link
Ne znam što mi sve iskače PS6 u 2027god. da se uveliko radi na tome.
Znači neće više biti dugih razmaka...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks