Page 20 of 29 FirstFirst ... 10161718192021222324 ... LastLast
Results 476 to 500 of 714

Thread: Ukrajina - budućnost u novoj geopolitičkoj realnosti

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Quote Originally Posted by Giile View Post
    Ne trebaju mi časovi istorije, ali neka si postavio tu. Ne mozes da operes zelenskoga prijatelju ma koliko se trudio je r je zemlju gurnuo u kolaps. Jednu bogatu zemlju kakva je bila Ukrajina je unazadio 100 godina i nabio dugove prema zapadu u milijardama. I treba sad da se ponosi sa tim. Vidis ko je najviše stradao kad se oslobadjala Ukrajina u ww2 i sad oces te iste ruse da iselis iz Ukrajine ili da ih pobiješ. Pa ne moze to tako bato. Malo se previše zaletio.
    Jel i iselio Ruse iz Rusije?Eno pitaj ih tamo u Bogart Bar u Podgoricu ko ih je iselio.

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

A dje si gago je li legla plata iz vijesti. Pozdravi mi šefa tvoga ivanovića. Srbi ti reče ostali bez oružja a tvornica oružja u Kragujevac. Kako si pametan bog te vidio. Srbi pobegli kazes i sto je tu smijesno jadnice

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

A amerikanci @outline oni su nevine sobarice je li? Za sve su krivi rusi i srbi, nema trećeg po tebe. Njemci su jako fin narod je li, šteta što nas nisu upregli i asimilovali kao lužičane pa da budemo gospoda ali ostadosmo u plemenske torove. Pobise nam najbolje šćeri i sinove kao Ljuba Čupića i ne odgovarase za to nikad. E moj druže Danilovgradski. Pravi se sprdnja od istorije
    Ljuba Čupića ubili su tvoje bradonje, nemoj to prišivat Njemcima. Jesu dosta zločina napravili, ali njega nisu ubili.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Quote Originally Posted by MLS View Post
    Stalno ubacujes u svaku temu ovu Bosnu pa da te pitam jer vidim da ti je stalo o njoj, ubiše li muslimani i hrvati koga, zaklaše li koje dijete sa suprotne strane?
    napisah gore da su bff tudjman i slobo počeli rat, moraš malo da pratiš. i zločine su pravili svi. samo što kolegi betonu i svoj vašoj klapi istina odgovara samo ako je po 'vašoj' verziji. dakle ona koju su vam pripovijedali a vi kupili, povjerovarali i sad je ovuda prosipate slobo, mladić i karadžić. to što je nedužni narod ginuo u ime srpstva ili hrvatsva tudjmanovog vas ne zanima. takvima su mjera svega arkan ili gotovina.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

@blue ri me makar razumijes i znas da je ovaj bratoubolilacki rat tragedija opet jednog naroda bratski rusko-ukrajinskog. Ja mozda svojim nastupima stajem uz Ruse ali nije tako, mnogo me boli sto ginu najvise Ukrajinci. Jedino s tobom mogu popricat normalno

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

A dje si gago je li legla plata iz vijesti. Pozdravi mi šefa tvoga ivanovića. Srbi ti reče ostali bez oružja a tvornica oružja u Kragujevac. Kako si pametan bog te vidio. Srbi pobegli kazes i sto je tu smijesno jadnice
    Nisu Srbi ostali bez oružja, no su drugi mogli da kupe oružje, pa su istamburali Srbe. Nauči da čitaš i da shvatiš pročitano.
    Pobjegli Srbi, čim imaju naoružanoga ispred sebe. Mada, odlični su protiv slabo naoružanih.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

@blue ri me makar razumijes i znas da je ovaj bratoubolilacki rat tragedija opet jednog naroda bratski rusko-ukrajinskog. Ja mozda svojim nastupima stajem uz Ruse ali nije tako, mnogo me boli sto ginu najvise Ukrajinci. Jedino s tobom mogu popricat normalno
    Boli tebe što je ubijeno stotine hiljada ukrainskih civila, ali morali su. Ti ih prežalit ne možeš. Greote...
    Tko leti, vrijedi...

8. The Following 2 Users Say Thank You to Gagarin For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Srbi pobegli kazes, pa da su pobegli republika srpska ne bi postojala. Nemoj me samo ti ucit da čitam da te zamolim. Moras jos da pišeš protiv srbalja malo je ovo ako oces povišicu platu

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Izvini,ali ne možeš da staješ uz Ruse ako staješ uz odluke Moskve koja konstantno ubija i Ruse i Rusiju.

Ovaj je više ovim ratom uništio Rusiju i Ruse no ijedan prije njega.Nema tu što da se priča.Jasna je računica.
    Last edited by Bluemoon; 28-02-25 at 21:50.

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Ne plekaj se u razgovor mene i @bluemoon. Svakoga normalnog čoveka boli smrt bilo koga a ne bratskog naroda.

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Srbi pobegli kazes, pa da su pobegli republika srpska ne bi postojala. Nemoj me samo ti ucit da čitam da te zamolim. Moras jos da pišeš protiv srbalja malo je ovo ako oces povišicu platu
    Za Republiku Srpsku zahvali Amerikancima koji su zaustavili Hrvate na prilazu Banja Luci.
    A tamo đe ih Amerikanci nisu zaustavili, nekad je bila neka Krajina. Odatle, pobegli. Pa sad ojkajun po Batajnicama uz Baju Malog Knindžu vlasnika hrvatske putovnice.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    7,417
    Thanks Thanks Received 
    4,793
    Thanked in
    2,454 Posts

Ne plekaj se u razgovor mene i @bluemoon. Svakoga normalnog čoveka boli smrt bilo koga a ne bratskog naroda.
    Boli tebe, ali zamalo. Ne daj Bože kad bi ti moglo bit, ka tvojima dok su Njemce služili 41-45.
    Tko leti, vrijedi...

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Bez i sa Kremljom rusi ginu svakako jer im se rat stalno nameće i kuva iz zapadne kuhinje koju kontrolišu zna se koji igrači iza sjenke. Kremljom vladaju posle zlokobna revolucije samo ne rusi. Ugasili su svaki slobodan duh naroda posle toga. Znam ja dobro to. Ubise i Jesenjina ali mu narod posle toga podiže spomenik. Opet taj mrčeni narod pamti svoje heroje

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Moji kažeš, ti znaš koji su moji. Zar vijesti ne drže ti mrski srbi i to ona opozicija. Hahaha. A smijesan si jadan ne bio. Dje ti je Djuro drug pišete li kolumne zajedno iz beograda mrskog. A sve vas ukupno drže njemci kojima služite vi isti. Nikad moji s njemcima nisu bili no ti vidji s kime su tvoji bili

Thanks Thanks Given 
    24,178
    Thanks Thanks Received 
    10,013
    Thanked in
    7,504 Posts

Ne radi se ođe o bratskom narodu.Za mene ne postoje bratski narodi.Za mene čovječanstvo je jedno.

Ođe se radi o tome da je narušena granica neke države koja je zagarantovana međunarodnim usuzima.Čovječanstva.
    Da ta granica ne može nasilno da se mijenja bez posljedica na ostatak čovječanstva.Iako bi ostatak čovječanstva uronuo u svoj komoditet i konfor savremenog konzumerizma,homo sapiensa koji ne kapira da postoje i drugi usuzi izvan njegovog ega.Danas Ukrajina,sjutra...?
    Ne može to jednostavno se kosi sa pravilima koje je čovječanstvo nekako na klimavim nogama uspostavilo nakon jezivog drugog svjetskog rata.Ako krene doći će red i na druge.

I dok je Putin vladao RF i ubijao svoje političke protivnike,i proganjao Ruse on je bio dočekivan na crvene tepihe i Evrope i USA jer im je tako odgovaralo.Odgovaralo im je iz golog materijalističkog interesa i ja sad treba da podržavam njihove dilove sa istim?Ne pada mi na pamet.Kao što mi ne pada na pamet da velim kako je ovo savršeni svjetski poredak ovo je 8ebeni poraz čovječanstva koje konačno treba da se trgne i vidi da su u Q a ako to ovi svi ne vide pa čovječanstvo gurnu u propast JBG možda za bolje i nije.

17. The Following User Says Thank You to Bluemoon For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    788
    Thanks Thanks Received 
    289
    Thanked in
    216 Posts

Ti si davno potrefila poentu tu ti skidam kapu. Granice su počele odavde da se prekrajaju i neće bojim se stati. Evo Kina pretenduje na Tajvan. Ko to može da zaustavi, ali opet narod crni ispašta. Ovo u Ukrajinu je moglo da ode i šire ali zaustavilo se iz razloga što o tome upravo odlucuju amebe poput soroša i ostalih. Planeta zemlja je u totalnom haosu sa svih strana. Kazem vrijeme će pokazati ko je bio Vladimir Putin, da li je on bio samo marioneta globalista? Da li je Trump to isto samo spakovano drugacije vrijeme će upravo pokazati.
    Last edited by Giile; 28-02-25 at 22:22.

Thanks Thanks Given 
    1,562
    Thanks Thanks Received 
    2,172
    Thanked in
    1,038 Posts

Milije mi je ovo pishanje po ovim americkim klovnovima nego ista,prvo danska i kanada,sad zelenski.Za evropu tek da ne pričam koliko je ujedinjena protiv ovog žutokljunca i njegovog drugara putlera. Ostaju mu padobranac orban i Mile dodik

20. The Following User Says Thank You to AdO_pG For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Вјерујем да је Зеља ушмрко због треме мало јачи црту, па је изгубио појам о времену и простору.
    Свакако, измршкан је из Бијеле куће ко задња протува.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by AdO_pG View Post
    Milije mi je ovo pishanje po ovim americkim klovnovima nego ista,prvo danska i kanada,sad zelenski.Za evropu tek da ne pričam koliko je ujedinjena protiv ovog žutokljunca i njegovog drugara putlera. Ostaju mu padobranac orban i Mile dodik
    Ау, у каквим делузијама људи живе шта је ово...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Evropa je ujedinjena jedino u pisanju tvitova.
    A najjače što može da im pomogne je osvetljavanje zgrade skupštine u boje zastave UA. hahahaha
    Amerikanci ne žele tudji rat da finansiraju patuljak ponižen pa ispraćen iz WH.
    Divan dan za sve Amerikance čiji se novac trosio nemilice na suludi rat i na stvaranje bogatstva za korumpirane demokrate i saradnike patuljka iz Kijeva.
    Svijet se mijenja brzinom svjetlosti a oni koji trebaju da vode Evropu ne znaju dje će sa svojom mukom a ne da se bave tudjom politikom
    MAGA <3

24. The Following 4 Users Say Thank You to PrijekiLijek For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,473
    Thanked in
    2,630 Posts

EU je svjesna da ako sada posustane za 20 godina je neće biti. Očopliće se kao Rimsko carstvo.

Poslato sa pisaće mašine S24 x2
    ............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Ujedinjena u čemu, pisanju twit-ova što kaže Prijeki? Evropa je jedna obična prdnjava, koja na papiru i iz svoje udobne fotelje šalje sirotinju narodu koji gine. Da postoji i E od Evrope, ovaj rat bi davno bio gotov.
    Quote Originally Posted by Bugi View Post
    EU je svjesna da ako sada posustane za 20 godina je neće biti. Očopliće se kao Rimsko carstvo.

Ako posustane sa čime, twit-ovima?

Da ne dođe do zabune, svak normalni zna da je ovaj rat počeo, i da je za stradanje najodgovorniji bolesnik iz Kremlja. No više je i pticama na grani jasno da je ovakvo stanje pogubno za Ukrajini i Ukrajince, budući da i poslije 3 godine oni pomoći nemaju osim u parama.

Pun mi je q licemjerne Evrope, ne došli nikad u situaciju da nas oni brane kao što brane Ukrajinu.

Prosto je nepojmljivo da se ništa nije naučilo iz svjetskih ratova.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,473
    Thanked in
    2,630 Posts

Ada Evropa je imala test na Balkanu prije 30 godina pa ga nije položila. Iz toga su dosta naučili.

Ma koliko imao mišljenje da je EU jedan spor rogobatan sistem (jeste), ipak ima svoje mehanizme zaštite.
    Pitanje je vremena kada će se aktivirati tj kada će se početi sa formiranjem centralnije EU, vojske EU, vlade EU.

Ili neće, što znači da će lagano skliznuti i nestati unoohm vijeku, topeći se na neku SUPER EU i neku Alternativnu EU.

Last edited by Bugi; 01-03-25 at 06:28.

Thanks Thanks Given 
    6,236
    Thanks Thanks Received 
    5,858
    Thanked in
    3,393 Posts

Kad SFRJ nije mogao da prezivi nece ni EU... e sad Unija Njemacke i Rusije to bi vec bila ozbiljna stvar za svijet ugrozili bi se interesi ekonomski i kine i usa... dok bi stari kontinent opet zivnuo ali nece usaid dati....

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,473
    Thanked in
    2,630 Posts

Ako dođe do cijepanja, cijepanje će ići na SUPER EU (osnovnih 12 članica + par razvijenih zemalja) i ostale.

Page 20 of 29 FirstFirst ... 10161718192021222324 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)