Danas je A4 bio na autoput, prosao sam pored sa svjetljecim prednjim diskovima.
Prema tome, šta da ti kažem?
Znam da je Passat PG HN 323 prebačen u Bar i da opslužuje primorje sad. Biće redovno na relaciji BR UL i BR BD.
Sto rece kolega,evo ga danas 3 puta sretoh,i to Albanaca bjese zaustavio kod OS Meksiko,na bulevar ga capio 40km/h ogranicenje,i isti bulevar samo na drugu stranu neka Hondu br tablice evo prije pola ure.
Biće do ljeta na relaciji BR UL i BR BD a od ljeta ćemo viđet dal ostaje ili mijenja lokaciju. Pošto se šuška nešto al nek sad to ostane ovako...
Kad god se izbaci neki klip/prilog sa ovim presretacima, mala me snaga u'vati.
Znaci uvijek su neki mamlazi koji ne umiju prosto-prosirenu recenicu da sastave, sami ne postuju pravila za koja kaznjavaju ostale.
Najjace je kad se presretac pogresno prestrojava na raskrsnici gdje u traci samo za lijevo on nastavlja pravo i za isti taj prekrsaj koji je on napravio kaznjava vozaca ispred... Jos ova taster stiskacica objasnjava prekrsaj kao da oni sami nisu napravili isti i jos 100 slicnih tog dana.
I to je sve kada se kao "pazi" pred kamerama. Mozemo samo da zamislimo kako voze kad nemaju TV ekipu na zadnjem sjedistu.
I ovakvi degenerici treba tebi da pisu kaznu... pakao!
P.S. Posebno je komicna 'obrada' Radio Bara gdje zamucuju tablice ispred vozila a na ekranu se jasno vide. Isto tako i lica gdje u jednom kadru potpuno stavljaju 'flaster' da se ne vidi ko je vozac a sekund kasnije se u potpunosti vidi lice. Mogla bi jedna fina tuzba tu da padne, da se vrate pare od kazne + jos uzme nesto za gust.
Last edited by Fidel Castro; 27-03-25 at 11:18.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Prestrojavanje bez zmigavca, voznja bez dnevnih svjetala…
To sa strane, ne vidim bolji nacin da se zaustavi ova bolestina po putevima.
Jesu li registrovani?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Hahahahahahahahaa al brat nabi gascinu siba 100 na sat da stigne mecku koja ide 74, ajde imalo bi to smisla da je on u nekoj potjeri za nekim ko je izvrsio neko krivicno djelo al u pitanju je saobracajni prekrsaj, nemoguce je da po zakonu oni imaju pravo da krse zakon i to koriste kao opravdanje. Koleginica uredno vezana, a njemu tesko bilo izgleda
EDIT: JAO dje prekidoh klip da bi napisao post, odma posle toga znak ogranicenje 50 on siba 120 gascinu da stize drugo auto, moze li ovo svega mi
Last edited by JigSaw; 27-03-25 at 13:20.
Pa sto si ocekivao? Presretac da ide normalnom brzinom pa da ga stigne na rampu kod Sozine?
Cus sta sam ocekivao, ne ocekujem sigurno da on vozi ovako kao irvas sa nabijanjem gasa da bi jurio nekoga. Kao da je auto ispred njega opljackalo centralnu banku pa on cera duplo preko ogranicenja po ne bas idealnim vremenskim uslovima, treba li da zbog 80e kazne oni ugrozvaju saobracaj za ostale ucesnike?![]()
Pa nisu na ovom snimku al ovo je 1 od 365 dana kad ovo rade. Evo neka bude da ja grijesim samo kolko ja vidim ovaj put kuda voze ide kroz naseljeno mjesto, sa razlogom je ogranicenje 50kmh, znaci on ide duplo vecom brzinom praveci gori prekrsaj nego vozac ispred njega, a sve zbog 80e. Vise mi ima smisla da se javi, ukoliko ima patrola naprijed, da oni zaustave vozilo i onda ovi dodju i taj snimak posalju sto imaju a ne ovako al dobro, sta znam ja
Ima li spisak presretača?
Sent from my Motorola 8400
Zašto se zove presretač kad on ne presreće nego sustiže?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sustizač![]()
sta se desilo na kraju sa ovim bmw?
danas sretoh zelenog sa oznakama 420d xdrive KN555 na putu CT-BD i nisam ga smio preticati nego guslao 60km/h iza njega. mlada zenska osoba vozila, tek ih zaobidjoh na prvom bulevaru posle kruznog Becici, Podgoica, Budva.
sto je najjace, to vjerovatno nije presretac nego sam se ja istripovao jer bijeli bmw ima 555 tablice
Oba su živa i zdrava.
Zivi i zdravi bili, i ovi sto ih voze.
Ovaj bijeli je bio dobro udaren
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks