Fog i 6K Kelvina ne idu zajedno.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Fog i 6K Kelvina ne idu zajedno.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ovi prezentacioni slajdovi su isti fazon kao ostali čajnizijum. 30000lm veli, 360° rotacija hahaha
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk
Stay salty.
Prije bih ga bez sijalica vozio, nego dao za dvije LED 200+€.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Dajte neku preporku za H7 sijalice, da ima na stanju kroz PG, ni dana više da ne čekam.Cijena manje bitna, pretpostavljam da ne uzimam Nightbreaker H7 220, koliko vidim samo par stotina sati traju ?
Ima li đe Nightbreaker Silver H7 ?
Najobicniju standardnu, meni je dopala posljednji put zamjene Philips Vision +30%, zuta kutija, dugotrajnije od svih GTXGTITurbo sijalica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja jesam ali ih nisu dobili, imaju samo Nightbreaker H7 220, baš juče ih zvao. Uzeću bilo koje bolje danas u Castelanu na Stari što nađem, taman te Bošove što reče mur
znači ne bi na LED išao? U Monteparts imaju OSRAM LED H7 (pisao sam gore), a ovih kineskih imaš kod Sukija i mnogih drugih
(nečitko)
Prolazi li se tehnički sa tim Osram LED H7 i koja im je cijena?
Ja imam Osram H7 cool blue intense, da mi se slozi boja sa led dnevnim ali obicne h7 mnogo bolje osvjetljavaju
https://www.osram.com/ecat/COOL%20BL...0/ZMP_4061963/
Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk
Pa da, to je glavno da ne smeta se drugim učesnicima. Vidim da su u nekim zemljama za određene automobile legalne. Kod nas pitanje hoće li ikad doći na red. Koje H7 halogene uzeti, nebitna je boja samo da svijetle što bolje?
ako hoćeš da halogene svijetle što bolje, onda kraće traju. Makar OSRAM, vjerujem i za ostale. Zato predložih njihove LED, kao opciju koju bi valjalo razmotriti, jer vjerovatno nemaju milijardu lumena kao kineske, a i bolji snop. Imaju oni i ove koje su i u EU legalne, ali ih nema u CG. Nightbreaker 2 LED. Poručiš s neta npr.
(nečitko)
Pojma nemam, uglavnom rekoše mi da nisu stigle sa ovom robom i da se mogu poručiti. Ove NB H7 mi ponudiše 13,80 EUR po komadu.
Nemojte da vas prevari ovo 130% vise svijetlosti, Nightmugabe i td.
Prema tome, šta da ti kažem?
A kakvi, ne fermam to 1%, btw uzeh Bosch Ultra White 5000K, jedino su te imali u Castelanu na Stari
Para?
Mislim da su 30e kako mi kolega reče, on ih preuze...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
postavih danas LED rikverc sijalicu, jednu samo za sad, da bih noću uporedio sa standardnom. Brt, kakva razlika!A i za rikverc svijetla ne moram da razmišljam da li ću koga zaslijepiti ako su prejaka i sl. Odlično potrošenih 10ak €
(nečitko)
Zna li neko đe bi mogao kupiti H11b LED sijalice, a da to nije Aliexp ili Temu?
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks