Pa najvjerovatnije ce se neko od porodice osvetiti kad vidi kakva je rupa ova drzava i jedini odgovarati
Pa najvjerovatnije ce se neko od porodice osvetiti kad vidi kakva je rupa ova drzava i jedini odgovarati
idemo malo do glavnog grada, odličan primjer kakvi vode državu a i grad. i da je kao i vazda fotelja preča od obraza i svega.
kad, ono, medjutim.dok je odbornik Pokreta za Podgoricu Dragutin Vučinić poručio ministru prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine Slavenu Radunoviću da se, dok se plan ne povuče i ne usvoji savjet struke, vlast u Glavnom gradu neće formirati.
mnogo je splačina svuda, samo su odje najveće.Dragutin Vučinić odabran je za potpredsjednika Skupštine Podgorice sa 28 glasova za.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ove splačine Jadova su najjeftinije.
A i on je bagatela. Malo asvalta, auto, malo viši budžet za troškarenje, funkcija za ljubavn… ups bivšu sekretaricu…
Sve to je jedtinije no jedno Lažojkovo istaljivanje.
Jeftiniji je od Đukinih polja lavande
Tko leti, vrijedi...
ne rade oni to iz nekakve lične koristi no za dobro naroda. ali mi to ne shvatamo. kupiše draga ka' kilo sira na Gintaši on će veli da učini Podgoricu boljom.
sem rada ministarke prosvjete i ministra zdravlja ostale mogu braniti jedino ovi iz centrale ka crnižuti. Vlada u kojoj je Ervin ministar spoljnih a koji je gazio državu sa dpsom i masni slaven kojem je dps namješta tendere zaista dovoljno govori o svemu.
Blago nama s nama. Juče nas “obradovaše” za miJomira šerifa mugošu,danas za mrdaka… nema nas,nema.
Jos jedna uzaludna žrtva,posle duška jovanovića,slavoljuba scekica i drugih.
E da se može vratit vrijeme,vjerovatno bi Ljubiša Mrdak uprkos ovome danas isto postupio,dao je život,pokazao čojstvo koje ubice nisu imale,a ujedno ni mi kao gradjani ne pokazujemo.
Čovjeku dići spomenik ili dati ulicu,da je sreće izaći masovno na proteste da jasno kažemo da ne pristajemo više na ubistva neduznih ljudi koji su radili za dobro ove države i naroda,a pritom da niko ne odgovara zlocine.
Mogu zamislit kako se osjećaju članovi njegove porodice danas. Znam da se svako danas o svom jadu zabavio,takvo je vrijeme doslo,ali smo loši zemljaci,bas loši.
AL no1, avet, crane_operator, Giile, MLS
Ajde da pretpostavimo da su komentari sudija opravdani. Jesu li ne znam, ali ajde da pretpostavimo da jesu.
Ti sad treba da presudis na osnovu manjkave i lose optuznice? Svaki apelacioni ce to da obali odma.
Tuzioci su generalno ocajni, oni treba da grizu kao buldozi u ime zrtve i drzave. Ali posto su ovakvi kakvi jesu...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
koji apelacioni? onaj koji je silovatelju smanjio kaznu sa 15 na 8 godina?
da su stvarno htjeli bilo kakvu promjenu krenuli bi da sredjuju dvorište. ovako pune svoje zicagu dok se sistem (koji im je sad super i najbolji) raspada. ali mora se branit šef u BG, galamit kako su svjetske nepravde što ne mogu dat pravo glasa sns glasaču iz Banja Luke i etc.
Sjeca li se ko Sava Parace...
Cist ko zlato...
E kako onaj ne zavrsi u spuz nije mi jasno....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mašalah za osvježene Dragice, Ljubice ili kako god...
![]()
Love, peace and respect.
Umoran sam od svega sto znam
@mneonly Нијесу луди да мијењају систем. Хаха
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Poceli sekjuriti po skolama... zna li ko koliko se placa po poziciji
Stani, sta bi sa 850 policajaca
Koliko ih poklanja, ugradio se Manda dobro sa ovim slikama garant.
Mandić u Jerusalimu razgovarao sa Teofilom III: Poklonio mu sliku Njegoševe kapele na Lovćenu
https://www.cdm.me/politika/mandic-u...le-na-lovcenu/
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Zar nije Durak spaljen, jel ovo reinkarnacija
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ahahahah ovaj lijevo nema pojma ni što mu je poklonio.![]()
Božović: Obavezna prijava digitalne imovine, mogućnost provjere životnog stila funkcionera
Ministar pravde Bojan Božović kazao je da novi Nacrt zakona o sprečavanju korupcije donosi više novina.
U tom Nacrtu će se, kako je kazao, naći obavezna prijava digitalne imovine i trastova, mogućnost provjere životnog stila funkcionera, zabrana gomilanja funkcija u upravnim odborima i odgovornost za svaku štetu nanesenu državi.
- Pravda za sve – bez privilegovanih - poručuje Božović.
Opa funkcioneri imaju zivotni stil od Guci do natuci...
Znaci do 2026 postoje privilegovani ....
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks