Manda je bio obicna pedala od politicara da je 2020 morao da se skloni sa izborne liste da bi DPS pao koliko vjere u njega narod ima, to sto je sad snasao dva balvana kao sto su Aleksa i Lazojko da ih vrti oko malog prsta ne znaci da je ista bolji politicar
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
https://x.com/tve_montenegro/status/1893726627386794040
https://x.com/tve_montenegro/status/1893726982904422479
RATNIK U PARLAMENTU: Iako danas sjedi na centralnom mjestu skupštinskog stola, ne tako davno predsjednik crnogorskog Parlamenta Andrija Mandić je na tom mjestu demonstrirao silu i bacanje ustava. Prije takvih akcija, Mandić je znao i pozivati ratne drugove iz dva rata u kojima je učestvovao, prijeteći katastrofom u Crnoj Gori. Danas, ipak, mirnijim glasom nakon formiranja anketnog odbora o tzv. crnim trojkama, navodi da je takva istraga vraćanje dostojanstva Crnoj Gori
Love, peace and respect.
"Ne znam kako da se zahvalim na ovakvo visokom poštovanju organizatora, ali mi je drago što je spaljivanjem lutke sa mojim likom izbjegnut skandal i posledice koje bi se napravile da je recimo spaljena lutka istaknutih građana Kotora, Radoja Zvicera ili Slobodana Kašćelana", napisao je Mandić na mreži X.
Tacno sam znao da ce Kavcane da spomene a sto junak ne spomenu svoje sponzore Skaljare? Sto ne spomenu svoje donatore... mukica
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zapjevajmo skupa, fešta neka traje...
https://x.com/dondojovo/status/1893745377754468803
Love, peace and respect.
šćeli su Slavenovu lutku ali im je materijal bio preskup
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Cek je l ovo sad isti forumasi koji su plakali na spaljivanje Nikolaidisa cestitaju spaljivanje Mandicazar ne bi tad DF organizator
Samo neka ih pale, steta sto ne uvedu vise licnosti da se pali ovako je malo samo jedna
šta ovi dobri ljudi iz glavnog medija Vlade CG imaju protiv Cetinja?
https://borba.me/cetinjski-duh-usao-...abranili-ulaz/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Lutka koja je "simbolizovala" Nikolaidisa je bila u Herceg Novom, ne u Kotoru.
naredili su ovo dukljanski separatisti da ne rečem Crnogorci (mada df veli da ne postoje kao narod). sve to radi zaustavljanja puta CG ka EU.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Прекоокеанска пловидба (Бар) и Југооцеанија (Котор).
Преко 40 бродова, и приход од 250 милиона ондашњих долара годишње, односно у данашњој вриједности око 600 милиона долара.
Све појеле санкције.
https://bokanews.me/wp-content/uploa...ovi_resize.jpg
Црна Гора
Last edited by BAR; 23-02-25 at 20:59.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ovo mi je možda najbolja slika na tu temu:
![]()
Radovi na mreži: Skoro čitav Nikšić sjutra bez strujeZbog planiranih radova na mreži iz CEDIS-a su kazali da će ponedjeljak, 24. februara bez napajanja električnom energijom na teritoriji opštine Nikšić ostati:
– u terminu od 08 do 14 sati: Ul. Stubička, Bulevar 13. jul, dio Kličeva, OŠ Luka Simonović, Ul. Nikole Tesle, Dio Ul. Alekse Backovića.
– u terminu od 08 do 15 sati: Laz, dio Laza, dio Dragovoljića, Dubravča Do.
– u terminu od 09 do 17 sati: Glibavac, Gornje Polje, Rastovac, Vidrovan, Vidrovan-kaptaža, Orah, Šipačno, Pišteta, Dubrave, Lipova Ravan, Jasenovo Polje, Praga, komplet Dragova Luka, Mokra Njiva, Zavrh, Brezovik, Bolnica Brezovik, Miločani, Gornje Polje-Nula, Šume, Prisoja, Čeline, Vrzipov do, Presjeka, Srijede, Vir, Zavraca, Sjenokosi, Pivara, Mljekara FML, Sutjeska, Karingtonke, Grudska Mahala, Krsta Kostića, dio Rastoka, Puniše Lalatovića, Radojice Mijuškovića, IV Crnogorske, Nikca od Rovina, Put pored Bistrice, Samački Hotel Željezare, Ul. Serdara Šćepana, Ul. Boška Jankovića, Ul. Alekse Backovića, Zgrada Montex, Zgrada Treske, Bistričko Naselje, Šišovik Labudovići, “Naselje Humci, (Zgrada Help)”, Humci (Dječiji Vrtić)”, Oštrovac, dio II Dalmatinske, dio Omladinske, Garden Gold (Montekuk), Ćemenca, Vodovod Pumpe Duklo, Duklo, Grebice, Šik Javorak, Rastoci, Zla Gora, Parzizanski put, Hercegovački put, Kasarna, Tehno Baza, dio Kočana, Mi-rai, dio Kapina Polja, Pivara, Zgrade kod Albone u Rastocima, Kolektor “PPOV-Studenca”, Sportski Centar Ul. 29. novembar, Zgrada Pejtona, Ul. Jola Piletića, Ul. Nikole Tesle, zgrada Zinik, Ul. Serdara Šćepana, Ul. 2. Dalmatinska, Zgrada Profesorska, Ul. Peka Pavlovića, Grudska Mahala, Ul. Žarka Zrenjanina, Bistričko Naselje, ”Samački Hotel, Građevinsko”, Rudo Polje, Integralovo naselje, Ul. Baja Pivljanina, (Zgrada Željezare), (Zgrada Boksita), dio Ul. Njegoševe, Goranović Klanica.https://rtnk.me/drustvo/radovi-na-mr...ra-bez-struje/U nastavku pročitajte u kojim će gradovima Crne Gore zbog radova na mreži sjutra biti isključenja struje:
ogromna je razlika između spaljivanja andreja (iako dotični je zaslužio sopstvenim prljanjem za šaku dolara da mu se maketa spali) i voevode nebeskih soraba.to što su obojica i dalje u 2025toj toliko relevantni da ih iko karikira je samo ogroman poraz svih nas.
Љепша буде кољеница од вепра испод сача кад се направи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Samo nek Mandic proba da targetira skaljare i sve mu je na oprost....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Od Andronika Duraka ("Дурак" prim prev sa ruskog "Budala") ostade pepeo i dim
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Last edited by isnogood; 24-02-25 at 06:23.
Kamo sreće da se DPS onomad nakon odstupanja od Sloba i družine okrenuo razvoju pomorstva umjesto turizma, ljepše bi se pjesme pjevale u ovu nesretnu državu.
Čuvene 1989 koju smo dugo godina uzimali za poređenje GDP-a udio pomorstva je bio veći nego turizma u GDPu Crne Gore.
Na žalost pošlo se u elitni turizam, koji su sahranile odluke o betoniranju Budve i ostalih gradića Crnogorskog primorja pa imamo ovaj masovni turizam koji infrastruktura nikad neće moći da isprati.
Pokušalo se nešto sa brodovima, ali loše to izgleda na današnji dan baš.
Plus divan pedigre pomoraca iz CG koji su nabacili članovi dva klana.
Šteta.
Last edited by hercules; 24-02-25 at 09:08.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kako je je milo volio da prica o GDP per kapiti sjecam se. Eee zlatna su to vremena bila kad je DPS bio na vrhuncu
Касно су одступили од Злоба, (крајњи рок за опрост је септембар 1991.)
За то су одгововорни једнако као и ови што дан данас од њега и његове политике одступили нису.
Тај покушај је остао на покушају, и не видим неку перспективу, а није лако почети од нуле, кад оставиш спржену земљу.
Црна Гора
Last edited by BAR; 24-02-25 at 09:15.
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks