Ima li nedeljom švedskog stola u Galeriju?
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
Desant na Galeriju traje eo 15 dana, po 5kg ćemo svi u firmu dobiti...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Stevane, to je taj sendvic, nema mu ravnoga nidje. Probacu i taj u Boskovic.
Konoba Korzo na Cetinju po mom mišljenju najbolji raštan na svijet
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Mislim da se 10x bolji raštan sprema po obicnih crnogorskijeh domacinstavah. Dje je mesnata slanina i brašnjena kobasica.
Raštan, kao i ostalo povrće (kupus, pasulj, grašak...), je najukusniji sa dimljenih svinjskih rebara ili dimljenje svinjske guše. Provjereno XYZ puta. 👌
Kod Beloga na džigericu, prva liga.
Meni je zlocin ne staviti i marinadu sa bijelim lukom uz dzigericu, mada cini mi se da je eto desno
Marinada nego, zalio sam je skroz no je slika prije zalivanja
Bubrege!
Fino se jelo prethodnih par dana, pa da sumiram:
Protokol – Bili na doručak, odlična hrana, sendvič sa tunjevinom u pica hljebu predobar. Kolege jele omlete i tortilje, svi prezadovoljni.
Meating Point – Otkriće! Nisam ljubitelj crvenog mesa, ali probah par zalogaja BBQ beef tortilje, predobra, meso sočno, raspada se. Dimljena čupkana ćuretina isto ukusna, djeca jela picu, cezar salata fina (ali ja sam prokleta i volim " Cezar " kakvu su imali u Venom nekad). Vratiću se da probam još nešto.
( hvala na preporukama ekipi sa foruma)
Masala Art – Top 10 omiljenih restorana u Podgorici, ali pauziram po par mjeseci između odlazaka jer se zasitim onih začina i mirisa.
Riblji kari – ko voli ljuto, odličan. Butter chicken, klasika, preukusno. Za predjelo kroketi od luka (odlični) i od krompira sa prelivom od jogurta, mente i manga (valjalo bi da ovog trećeg ima manje jer su malo slađi).
Njihov hljeb sa bijelim lukom savršenstvo, isto kao i basmati riža.
Za piće mango lassi (neka vrsta tečnog voćnog jogurta sa začinima, meni je to kao slatko posle obroka jer nisam ljubitelj njihovih slatkiša, preslatki su mi). 100/10
Pica u Bondjorno – Moj gilti pležr sa onim crvenim sosem u koji stavljaju macine trave.
Nama – Najbolji sushi ikad i njihov sushi burito sa spicy tunom (samo u krv, a ogladnim posle sat )
Ima li neka preporuka za Skadar? Nisam bila odavno, posljednji put u Marina seafood čini mi se, sve je bilo super.
Ja sam zadnji put (krajem prošle godine) bio ovdje https://maps.app.goo.gl/g4BZwAftoRPEkHBf6 , nema greške.
Sent from my Motorola 8400
Ovjerih i raštan u Radovče i dobar je.
Bolji nego kod Belog za mene a i jeftiniji.
U Radovce je 5.80€ a kod Belog 8€.
Na Cetinje u Korzo 4.5€da i to napomenem.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
a i u radovce su dobro digli cijene , makar su ta kuvana jela trebali ostavit ,al dobro
1.90 tj 2 eura burek ... a mljeveno meso 1kg 8.5 eura a u burek 50 grama mesa ... ene...
Kakvo šišanje ovaca,8e raštan hahah. Vidjeh i cijene ostalih jela na Instagram,presmijesno
"Lagani" doručak za dvoje, Vidikovac (put Nk-Plužine).
Lagano troje gladnih da se najedu, a četvoro normalnih.
Uvati me konobar na prepad, mislio sam nešto laganije, sad sam ostatak dana gotov.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by MeDo_JE; 23-02-25 at 10:42.
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks