Ima li još ko transfer blama od ovih naših napomenika u Sremskoj Mitrovici? Ja lično nisam mogao slušati do kraja...
Sent from my Motorola 8400
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Par zanimljivih transparenata
A kako protumačiti ovo.Što je zastavu VS obrnula naopačke,ha!
Nadam se da nije ovo četvrto
Ima ladno i video.
https://6yka.com/region/da-li-je-voj...rila-naopacke/
Ako je ikoga ovaj isponižava to je Vojska nadam se ozbiljno da će da mu metaforički dođu glave.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 16-02-25 at 00:33.
Peto, konkretna zastava je ona koji stoji uspravno, kači se na jednoj tački za jarbol, u momentu snimka, fotografije, vjetar je dunuo.
Evo da ostane zapisano ko je bio u Sremskoj Mitrovici da podrži pisca budućeg bestselera,,kako sam pobedio obojenu revoluciju":
Marko Milačić
Milan Knežević
Marko Kovačević
Dario Vraneš
Vladimir Joković
Velimir Đoković
Dejan Đurović
A onaj što drka
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Gledao po društvenoj mreži X, te nabrojane individue sam uočio, možda je bio još poneko, ne znam, a možda sam neke i uočio, ali ih nisam prepoznao...
Last edited by wulfy; 16-02-25 at 09:12.
eo kako je protekao skup dje je govornik bio lepoglavi.
https://x.com/atamanzagliblje/status...91154423476284
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
susret dvije Srbije. ovo u autobusu je Baća opisao.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Samo strujanje vazduha izgleda može naličiti na peti oktobar.A sve zato što su što bi neki rekli velike sile uz ovoga pa mrčena vojska nema šanse tad je bilo obratno.
A kako neće biti na njegovoj strani kad im je Srbiju dao na tacnu da vršljaju kako koji stigne.
Živimo u svijetu đe se silom i eksploatacijom kroji demokratija i đe ti krojači tzv demokratije nađu svog pijuna za sopstvene potrebe.I na primjeru jedne Srbije koja je ostavljena na vjetrometini tih šakala kao da to strujanje vjetra koje je obrnulo zastavu donosi stihove Tin Ujevića Povijest je niz halucinacija, čovječanstvo živi u opsjenama, a pogiba sa laži na usnama.
Last edited by Bluemoon; 16-02-25 at 12:33.
https://x.com/janjic_vladan/status/1...e-oba-skupa%2F
Od 6 miliona ljudi protestuje 100 000 jel ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Није могуће.
https://www.facebook.com/share/p/1Nq4hD9jVC/
ВОЈВОДИНА ЈЕ СРБИЈА!
А за вас који се ругате овој реченици и не схватате је озбиљно, сјетите се да смо се и ми смијали “црногорском језику”, чланству у НАТО савезу, признању “Косова” и санкцијама Русији, па ево данас живимо ту катастрофалну реалност.
У памет се, Срби.
НЕ ДАМО ВОЈВОДИНУ! НЕ ДАМО КОСОВО! НЕ ДАМО СРПСКИ НАРОД!
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kaže mazohista sadisti, ajde da me malo mučiš, ovaj odgovara neću
Konkretno naiđoh na M.M. kada ga ovaj pita zar srpski narod nije u Kragujevacu, kada je počeo da odgovara... ugasih, idemo dalje, a šta je rekao Mi.K. ne znam jer čim se pojavio na bini imao sam toliki transfer blama da sam prešaltao dalje... jesam bio sam, mazohista po malo, priznajem
Satelitski resiveri/oprema
Kragujevac 15.2.2025 god.
i jedan (od mnogih) genijalan
note su od pijesme EKV ,,ovo je zemlja za nas"
Last edited by wulfy; 16-02-25 at 18:09.
Šačica stranih plaćenika
Forever young, i want to be forever young
naravno. Strane sluzbe
f6
Pa vidiš da većina pušta ili piše o nekakvom bluzu, roku, EKV, rep, Marčelo, Balašević.
Da su pravi Srbi, puštali bi Cecu, Jecu, Prijovićku i ostale estrande srpske majke, ćerke i unuke
Forever young, i want to be forever young
Kako si podmuklo prozva' outline-a
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
znači da od onih 15 ubijenih 9toro bar je bilo srba.
И то са стабилном интенцијом раста, јер се Срби досељавају прије свега из РС, а навеће мањине прије свега Мађари којих је тек 10%, се одсељавају.Ускоро ће бити више оних који се не изашњавају, него Мађара.Словака, Хрвата и Црногораца, заједно нема више од 5%.
Углавном препали су се неког "црногорског сценарија" у Војводини, па задњих година СНС-овци, прије свега по Новом Саду врше "посрбљавање", графитима, заставама, притисцима, прозивањима свега и свакога за антисрпство.
Што је у средини која је доминантно српска и сваким даном све српскија, прије свега комично.
Рекао бих да је њихов страх послиједица тога што кукавци не знају ништа ни о Црној Гори ни о црногорском народу.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks