AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Ja sa Rolexom nemam problem niti ću ga ikad imati mislim i Rolex a posljedično ni problem.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Maloprije sam iz volija došao. Prvo, greote od onih radnica što su na suhomesnato, dvije rade na bukvalno 40-ak ljudi, neće do 10 noćas završit iako im je smjena u 15:00-16:00h. Drugo, danas sigurno preko 500 hiljada obrće u naš diskont samo jer je navalica od naroda jer svi kupuju naveliko sad jer će šatro da se poštuje bojkot nedelju dana. Suma sumarum, bojkot može da važi samo ako se bojkotuju svi odjednom. Pozdrav za sve iz Alternative i crkvenjake uz pozdrav pozivajte se na skromnost tamo đe ste naučili
A sto vele,dijeli li se džabe to meso u Volji dome? Bogami ka da ćemo propas’ bez Volija tih nedelju dana,ka’ da nema drugih. Ako je tako kako si napisao,to samo pokazuje kakvi kreteni žive medju nama.
E to je greota,a te radnice dako preteknu smjenu,iduca nedelja će im biti mnogo lakša,ionako im svaka subota na nos izlazi.
Ne znam, ja nisam ništa džabe dobio, uzeo da imam mesa za sjutra, uzeo malo grčkog jogurta, osvježivač za kupatilo, 3 bataka i toalet papira![]()
Za početak bi mogli početi da kupujemo domaće jogurte umjesto imleka i ostale ekipe, ako se što proizvodi u Crnoj Gori u dovoljnim količinama da pokrije cijelo cg tržište to je jogurt
Istina, samo što pojedini udaraju cijene ka' da liječi rak. (pričam i za to, i generalno za domaće proizvode)
https://www.cdm.me/ekonomija/bojkot-...-za-potrosace/
Gotovo odoh u postu da uplatim 10 eura za Voli...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zasto place dragan kad ce sve to nadoknadit po prici sa foruma. Treba ga sad gazit dvije nedelje.
Ima smisla. Al ajde neka naprave kefir i grčki jogurt.
Da pomenem kisjelo Lazine meni bolje od izvikane Drezge koje mi je prekisjelo.
Moj doprinos: kupite župski lisnati sir ima ga u Voli, buratu Montebianco odlična je, kao i ulje Barsko zlato. Ko voli blaže maslinovo, ima Plantaže.
Napokon, jackpor džemovi Naše voće od maline i “fil pite od jabuka”. Ekstremno dobri!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ima li nade da ce neko kod nas ovo pitanje potegnuti uskoro?
Pozitivno sam se iznenadio da siromasne drzave latinske amerike govore ljudima koja hrana ima masu secera, masti, sodijuma, dok kod nas o ovome ni rijeci?
EU ima svoj sistem isto...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Mojsije ođe reklame diktiraju tržište ljudi se lože na najbolje reklame.
https://www.youtube.com/watch?app=de...SFl5cp84&t=22s
Odličan.
Gagi, dje si juce bio u Voli kad bojkot jos nije poceo... kakav danak neiskustvu.
Trebao si se suzdrzat' pa u ponedeljak poc' i obavit' najvecu trgovinu ikad.
Cisto da im pomognes posto evo od usta odvajaju da narodu pruze cijene bez ikakve zarade.. tako bar oni prikazuju na njihovim analizama i saopstenjima za maloumne.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
A sutra se obavezno pohvalite kad napunite kofere u Voliju.
Evo svi umiremo od želje da vidimo kako vi ne bojkotujete.
Meni je u ovom kratkom obraćanju u stanje nacije najjači momenat đe veli da su ljudi uštedjeli u trgovinama bojkotom tako što su izbjegli da kupuju i ono što im ne treba.
Homo sapiens konzumerus koji šeta tako po trgovini i mame ga boje,slike,reklame,bilbordi uuuuu,uzeću i ovo ono,je idealno iskusio da se malo pomjeri u evoluciji i odbrani od teškaša koji ga mame i hrane njegov animalni instikt.Ima nešto dobro i u onim devedesetim neđe se odraslo u smislu da si morao da odrasteš u skladu sa okolnostima,kad već nisi u stanju da svijest o manipulatorima imaš sam.I ništa se nije naučilo.Sad se opet uči,iz naravno drugih kriznih okolnosti.
Valjalo bi samo imati u vidu kad je bojkot u BiH,posto i oni bojkotuju…mada je pitanje koliko se u trebinju i tom dijelu države “solidarišu” sa ovima sto su pokrenuli bojkot
Odgovor na svaki pitanje je Bingo.
Radi nedeljom
Sređuju PDV (uzmeš iznos po računu oko 150KM.
Na carini za taj iznos nilo ništa ne pita.
Idući put vratiš PDV (bude oko 30KM po računu) jedem dok se auto puni.
Realno je sa povratom pdv niže prosječno makar 30%, a ako baš loviš akcije onda bude i 50% nego kod nas.
Ne vidim neku vrstu bojkota, mada u Bingo ima više ljudi iz CG nego iz BiH ovaj htjedoh reći RS
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Desant na Trebinje,šou.Ovog puta pomahnitali zavisnici od trgovine.![]()
znači iduće nedelje u Voli da se trguje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
OoooooTrebinjciiiii...
Volite trgovat u Trebinje nedeljom, a? Tu vam ne smeta što su neke žene eksploatisane i nemaju neradnu nedelju. Na vašu sreću tu još važi "ako ti nećeš, ima ko će da radi". Sreće vaše...
Znači bojkot nije da bi svima bilo bolje. Nego da zakučite 20% jefitniju čajnu.
Srdačan pozdrav uz ponovno želju da tu čajnu zabijete tamo gdje sunce ne sija.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks