AROMA
HDL
iDEA
VOLI
E ne znam , mesa ima u mesare, povrca na pjace jaja takodje , hemije u kozmetiks drogerije ,u top dom , hljeba u pekare mislim da se lagano mogu bojkotovati velike trgovine ....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Mojsije,isto sam i ja rekao,ali sto se ovog sad tiče to je druga priča.
Nedelju dana da ne dolaze kupci bi bio veliki poraz za svakog od ovih (voli,idea,hdl,aroma) pa makar to i nadoknadili u istom mjesecu.
Naravno,nećemo postići puno ni sa kakvim bojkotom,hvala vladi crne gore sto je pokušala da nadje način da nam ta povećanja plate i penzija ne budu automatski izbijena iz džepova.
Gradjani su primorani da razmišljaju o bojkotima,ja sam radije bio za proteste,ali mi nemamo svijesti,nema ko na ulicu da izadje,a svi se žale. Žalosno u kakvom društvu živimo.
Mi smo kao narod djubrad+guzice,da ima ishta u nas da valja,a ima ali kod malog broja populacije,dogovorili bi se pa ni u 1 ne bi ushli 10 dana,pretekli bi,ali smo...pussies.
...
Jeste, naši bojkoti će ga spriječiti da mu ne nalaze drogu više hahha...Teške dijagnoze su ljudi koji misle da mogu išta da promijene ovđe. Dok se sudstvo, tužilaštvo i ostale NAJBITNIJE institucije ne promijene, neće biti nikakvih promjena. Fala puno, prijatno. Da ne idemo u off previše
df ima apsolutnu kontrolu nad ovom državom, tako da.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sigurno je Lidl na listi bojkota Hrvata jer je povoljniji od ostalih. Kakve bajke čitam ovdje. Malo se informišite o "spasiocu" Lidlu i njegovim cijenama u odnosu na ostale markete u zemljama regiona. Uopšte nije neka razlika.
Posljednjih par stranica smo mi u malom. Rogovi u vreći, umjesto da probamo zajedno da izguramo.
Deru svi veliki i svi će valjda doći na red da se bojkotuju.
Niko ne kaze da bi Lidl potrcao i grunuo manje cijene, dovoljno je da dodju sa istim cijenama al ce promet kod ostalih prirodno da opane jer ce ljudi ici i u Lidl, tek kad ima prave konkurencije (koja trenutno ne postoji) onda mozes ocekivati da neko i smanji cijene da bi bio konkurentniji je l
Ima 11 banaka pa ođe palamudite o oligopolima i dogovorima. Dolazak Lidla donijeće jednog velikog Mugabea.
Njihove trgovačke marke su sa OK cijenama. Ostalo skuplje nego i druge radnje. Izbor tanak.
Nešto se niste ložili na bojkot kad su radnici u markete bili brutalno eksploatisani no ste ođe diskutovali đe je čajna jeftinija.
E sad kad je čajna poskupila posle podizanja plata svima bez rasta ekonomije (prva godina fakulteta i malo druga) žulja vašu egoističnu guzu skuplja čajna.
Ajmo u bojkot koji hendluje “akoe Crkvi dobar i mene je” Alternativa uz podršku premijera patološkog lažova.
Sad bojkotaši uzmite štap te skuplje čajne što vas žulja i zabodite ga tamo đe sunce ne sija.
Bojkot jutros:
Tko leti, vrijedi...
Kolko balansa brate usraces se do kuce
Izbjegni aditive android aplikacija
Izbegni Aditive – aplikacija farmaceutkinje iz Kragujevca broji preko 50.000 korisnika iz 173 zemlje
https://www.google.com/amp/s/www.net...ive-212003/amp
Odlicna aplikacija kao kaze @Bluemoon rafinisani secer tihi ubica a ljudi zapjenili za Milka cokolade i razne matrake koji im ne trebaju u potrosacku korpu...
Đe zapamti to nisam rekla ja nego sam imala profu iz hemije koji je za sve govorio tihi ubica.Svaki organizam je drugačiji,ali svakako štetan i što je najbitnije nepotreban.
Pa da bacim koment vezano za aditive malo uprošćavanje u odnosu na aplikaciju mada i aplikacija je kul ali radi smjernica.Znači,slatkiši i slaniši kao potpuno bespotrebne namirnice za ljudski organizam uglavnom su bogati raznim aditivima koji zavaravaju čula ukusa i čulo mirisa jer po svojoj suštini su - ništa,bez ikakve vrijednosti gomila bespotrebnih ugljenih hidrata koji se mogu naći u žitaricama,voću itd.Potrom nitriti u raznim mesnim proizvodima koji su crveni,mirišu,svježe izgledaju a krk nitritaGazirani sokovi čista ekstrakt i soda,itd
Filosofija je što jednostavnija namirnica (sir,kobasice domaće,slanina itd) to manje opterećenja za sam organizam a i potpuno nepotrebno oni pojačivači razni i još mijenjanju čula mirisa i ukusa đe ima ono čuveno da je jednostavno bljutavo.Tako se i gubi jednostavno iz navike.
Zašto sve ovo napisah.Iz razloga da kada se vodeći ovom filosofijom onda uđe u prodavnicu i pogledaju rafovi šta se vidi?Vidi se da okey zajebavaju prodavci,ali više zajebavaju potrošači lošim potrošačkim navikama kakve su distributere oni navukli.Mislite i o tome,ili ne morate ali poenta je potražnja diktira tržište.
Last edited by Bluemoon; 15-02-25 at 10:19.
5% od 306.80 EUR je 15.34 EUR koliko se meni čini a ne 9.40 EUR koliko je meni trenutno stanje ?
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Mozda su ti odbili na kese, sad su skupe.
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Ne nego se ne racunaju artikli koji su vec na akciji, a njima je svaki drugi artikal na ‘akciji’ sa 1.55 na 1.54…
u sustini klasicna prevara da kupujes vise kako bi sakupio vise para, samim tim trosis vise i na kraju nemas 5% nego 2%.
voli recimo ima 3% na hipotekarnu premium a od skoro i na neku novu lovcen banke - vrh, lako je dijeliti 3% kad stavis cijene vece 10%.
Rolex Submariner koštao je 2019. 7.500€. Danas je 15.000€.
Mislim fa bi trebali da bojkotujemo Rolex.
Što veli “akoe crkvi dobar…” Alternativa za ovu ideju?
Pada mi na pamet. U Splendid za dan zaljubljenih sa večerom i Marij Šerifović vikend 320€. Davne 2008. bio je oko 250€, bez večere i Marije.
Bravo za Splendid kako čuva standard građana!
Alternativa da ih pohvali!
Tko leti, vrijedi...
Jesi li nekad išao da kupiš Rolex? Ozbiljno pitam
Vjerovao ili ne, ne može svako da kupi rolex. Džabe imaš keš ili na kartici i uđeš da kupiš neće svima da prodaju...
Ne pitaj kako znam
Mislim da u Porto ima Rolexova prodavnica i da nije problem kupit. Pored ulaza u Regent.
Sad, ako izgledaš kao beskućnik ili djeluješ kao pljačkaš banke možda te ne puste.
Ali, usluga i obučeni prodavci za medalju.
Sa sve luksuznom tacnom na koje ih donose, bijelom rukavicom kad ti ih dodaju da probaš, nemametljivom pričom sa tobom.
A kada ga staviš, kao kad je onaj golum stavio prsten na prst u Gospodaru prstenova.
Ne skida se bez gusala.
Kupuješ i to iskustvo luksuzne kupovine.
Uračunato u cijenu.
Last edited by Gagarin; 15-02-25 at 12:15.
Tko leti, vrijedi...
E od danas bojkotujemo Rolexove prodavnice i balans jogurt
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks