Evo krenuo Voli sa akcijom pred bojkot... Cuveni Monini sad na 10.99![]()
https://kompanija.voli.me/najpovoljn...ima-13-2-2025/
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Ako ćemo realno, ovo bojkotovanje samo jednog marketa ne može da urodi plodom. Sad će svim ostalim marketima da 'porastu' zarade, dok će voliju da opane. Npr, ja onda od doživotno bojkotujem laković i ostale markete jer cijelog života samo u voli uzimam sve potrepštine. Ako se zadesi nekad da me situacija zadesi da mi je neki drugi market bliži i ako mi ne treba neka velika trgovina trgujem đe stignem. Ali obično jednom nedeljno obavljam veliku trgovinu u Voli i to je to. Ne kapiram zašto su ovo ovako organizovali da se bojkotuje samo jedan market iskreno. Ispoštovaću ovaj bojkot Volija sad, ali posle ovoga nema te teorije da ću bojkotovat Voli niti mi pada napamet da bojkotujem bilo šta. Ako je nekome nešto skupo što rekoše gore imaju svi alternativa, pa neka trguju.
Evo krenuo Voli sa akcijom pred bojkot... Cuveni Monini sad na 10.99![]()
https://kompanija.voli.me/najpovoljn...ima-13-2-2025/
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
7 dana...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Pa logicno, dok traje bojkot![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Ajmo sad svi trk u voli…
Aj sa srećom da se očisti bojkotom malo ovaj glib zvani Voli.
samo kontra splačina iz alternative. taman u Voli da se kupuje iduće nedelje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nije sve do raznih Bokana i lanaca. Ovaj privid države se raspištoljio uvodeći akcize i namete na sve i svašta. Evo sad i ovo: https://investitor.me/2025/02/11/gor...-nove-naknade/ Ne treba bojkotovati trgovine nego sramotnu politiku vlade čiji preCednik vozi mečku od 200 000 eura.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Pa normalno, drzavi jedino odgovara inflacija, Voli i drugovi lanci a bogami i ostali sto rade nesto legalno prebace to sto je vladino svakog 15og za prethodni mjesec i svi zadovoljni, jos im je drzava na konto dobrih odnosa dala i one 5% od bruto zarade svakog zaposlenog da imaju da se premoste u izazovnim i teskim vremenima.
Bajka za odrasle sto u bajke vjeruju. Zna narod.
Iskljucivo u Voli 7 dana, kontra alternativi.
Ma ne radi se iskreno o tome kao da bude kontra alternativi, nego je ovo baš velika glupost, čuš da se bojkotuje jedan market uz obrazloženje ''Bokan leži na milijarde''. Pakao
samo pogledaš ko organizuje bojkot i kakvi su komentari. sasvim dovoljno. ne branim Voli, ali stvarno slušat pejaka nema potrebe.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I posle drugari kad se pitate sto ne moze bojkot da uspije.Samo trebaju malo da istrpe marketi i nek nas sisaju posle, jbg, treba zaradit vise pa nece bit skupo
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Ja 99% trgujem u Voli jer za moje potrebe imaju najniže cijene tj manje loše nego ostali i najbolju ponudu. Ali ću podržati bojkot.
Sto je problem?Posle Volija idu ostali. Tako je narod glasao ubjedljivo i neka bude
Faktički gledano onda, ja cijelog života bojkotujem ostale. Jer sam vazda trgovao u voli i nastaviću vazda da trgujem u voli.
Prodjoh pored volija na stari i pun je parking. Ima li neko drugi, nezavisan, da nas organizuje? Svakako kupujem u Naj market ali stomak mi ne da da slusam onog klerofasisfu
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne brani niko Voli, ali je ovo direktno upereno protiv Bokana, mada i za to me zabolje, Pejaka necu poslusat nikad
Ljudi, ako neko Voli, HDL, IDEU, AROMU, vezuje za bilo čiju politiku najisprvnije je bilo bojkotovati sve lance 7 dana! Uvijek ć se naći neko da mu se ne dopada ovo ili ono...i ja trgujem u VOLI-ju cijeli život, iz Arome kupim katkad hleb, a u HDL trgujem samo hemiju ponekad...ali vala ću ispoštovat bojkot pa HA!
Ja bojkotujem SVE!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E ako ovo ne mozemo ispostovati, neka nas nema.
Ja rekoh, ja ću ispoštovati sad ovaj bojkot volija, ali za svaki ubuduće ne pada mi napamet da bojkotujem.
Kad pročitam ovakve i slične komentare,pa dodje mi samo da kažem neka nas yebu ološi,za bolje i nismo. I ne mislim u ovom slučaju na Voli,nego uopšte.
Nadjose onoliku drogu tamo,nikome ništa. Mi smo stvarno jedna teska stoka. Yebes i bojkot i sve,nikad se odje naprijed neće krenuti. Pi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks