Uzeh prije neki dan Honor Magic 7 Pro, nakon bezbroj odgledanih testova i poređenja i mislim da već sad mogu reći da je ovo možda i najkompletniji telefon koji sam imao u zadnjih 6-7 godina a imao sam ih dosta. Jedini uz iphone ima FaceID skener koji radi nestvarno, kamere brutalne, SD Elite METE, ekran sjajan (odmah mogu reći za klasu bolji nego kod S24U koji sam prethodno imao) a zvučnici, pa ovakve zvučnike nisam čuo još od HTC-a M8, nije mi najbitnija stavka kod telefona ali stvarno su odličan posao napravili što se tiče zvučnika.
Najviše sam skeptičan bio oko baterije, EU verzija za razliku od Global ima "samo" 5270 mAh bateriju (5850 mAh global), ali nema razloga za brigu. Juče sam ga čačkao gotovo cio dan (08h do ponoći), kroz grad bio dosta na 5G, Android Auto, imao sam oko 6h SOT-a i legao da spavam sa 37% baterije što je fenomenalno. Ako neko i uspije da potroši bateriju za cio dan tu je 100W punjenje đe se ista puni dok vežete pertle što se veli...
Magic OS odličan i intuitivan, gotovo da nije bilo potrebe ni za prilagođavanjem posle OneUI. Pokušavam da mu nađem mane ali ne uspijevam, baš brutalan telefon. Eto kao "manu" mu mogu prikačiti da je težak dosta i klizav kao sapun pa je maskica MUST, koje btw u CG nema, gotovo sve veće prodavnice mobilnih telefona sam zvao. I ne mogu da vjerujem da distributer iz godine u godinu isto radi, nabavlja ovako skupe telefone bez ikakvih maski. Poručio sam 4-5 maski sa TEMU-a no dok to stigne da se nadam da neće padati.![]()

Reply With Quote
Bookmarks