Rekorder
Rekorder
Je li sve u redu sa vodom u PG, u djelovima grada koji se snadbijevaju sa Mareze?
Voda cini mi se ima strasno cudan ukus (vuce na oporo) otkad su poceli ovi pozari. Moze li se gdje vidjeti kad su vrsena testiranja i rezultati istih?
Moze li coek da ponese licno uzorak na testiranje, da potvrdi hemijsku (prisustvo metala i sl.), i bakteriolosku ispravnost vode sa cesme?
Pojeftinjenje cijene vode u Podgorici od 1. januara 2026. Preduzece Vodovod ima tehnicke gubitke vode od 51.86%, 538 radnika, dugove od preko 6 miliona eura i potrazivanja od 5.5 miliona eura.
https://www.cdm.me/drustvo/nisavic-c...cijelo-korito/
Last edited by Apolo; 11-01-26 at 17:48.
Meni u zadnja 2 mjeseca stiglo 46 kubika vode da sam potrošio u stan od 50 kvadrata. Kad se nakanim da pođem do njih nekome ću jedno 4h u kancelariju sjeđet, koliko da mu dan pokvarim.
Nekad je bilo da se sve preko 15 kubika po osobi stornira jer se kao smatra da jedna osoba ne može potrošiti više od toga. Iako je i sve preko 2-3 kubika po osobi suludo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja sam baš i ranije pisala kako je mojima znao da stigne račun po kom se taman tako nešto isto preko 40 kubika trošilo, a najjače što jedan čitav mjesec niko i nije bio doma. Još se zaređalo tih podivljalih računa, pisao se prigovor 2x, a tek drugi put su došli da izvide i posle tog su se računi unormalili.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pretpostavljam da si uporedio stanje potrosnje na racunu i stanje na vodomjeru cim si dobio racun. Da li se poklapalo stanje?
Ako se podudara, onda vjerovatno los vodomjer. Ako su okvirno uzeli stanje bez citanja, onda prijavi novo stanje, pa ce ti sledeci mjesec doci da si u pretplati.
Javljaj
Sent from my 24115RA8EG using Tapatalk
Meni su par puta ofrlje upisali po 10 kubika, a nismo bili doma par mjeseci, i onda kad je neko dosao da očita, vidio da je upisano više i nisu stizali računi 2 3 mjeseca, dok nismo na nulu došli...
"Za prigovor na račun Vodovoda Podgorica, imate rok od 15 dana od prijema računa da ga pošaljete na [email protected], pri čemu možete prijaviti reklamaciju, prijaviti stanje vodomjera ili prijaviti kvar, sve u cilju rješavanja problema sa obračunom vode."
Ima li ko iskustva, može li se prigovor na račun poslati mail-om ili mora direktno kod njih?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks