Nema zvanični uvoznik i gotovo uvjek je ovako, više mi dosadilo i da pitam kako to da ne nabavljaju maske zajedno sa novim telefonima, nemaju npr ni za S25U ništa.
Pogledaću na par mjesta po gradu, mada prije BG vjerovatno ništa...
Nema zvanični uvoznik i gotovo uvjek je ovako, više mi dosadilo i da pitam kako to da ne nabavljaju maske zajedno sa novim telefonima, nemaju npr ni za S25U ništa.
Pogledaću na par mjesta po gradu, mada prije BG vjerovatno ništa...
Zacudio sam se kad sam nasao u One zastitno staklo (imali ukupno 2 u PG) za Moto edge 50 ultra. Maski, naravno, nema.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Iznenade ih telefoni
Naruci s alija isto ce stic to njihovo i tvoje... Tj tvoje vjerovatno i prije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Poručio sam odmah no neće ni to brzo s obzirom u kakvom nam je rasulu Pošta & Co...
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Jesi zadovoljan sa Moto 50Ultra ja sam do skoro koristio 30Ultra i baš sam zadovoljan bio sa njom nego ajde da je promijenim, sad sam na Xiaomi RedmiNote 14 Pro ali da prodam 30Ultra jedino u neko bescijenje i eno mi stoji kući 4mjeseca od kad sam prešao na Xiaomi.
Sad mogu da je uzmem 50ULTRA u ONE prilično povoljno i nešto me kopka opet da prećem na Motorolu a da prodam Xiaomi.
AI zoom u akciji, x100
Zna li se oce li uskoro bit dostupna kupovina u play store?
U zadnje vrijeme telefon mi se bas tesko otkljucava otiskom prsta. Je li imao ko takav problem?
Ponovi otisak ponovo, ja imam Redmi 8pro i radi otisak odlicno...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Indeed
Koji telefon je u pitanju. Ako je otisak u elranu, imas li foliju ili staklo na njemu.
Sent from my Fold using Tapatalk
Zna zbog toga da zajebava taj otisak. Cim se stavi nesto na ekran teze ga ocitava ili sporije.
neki rade opticko ocitavanje otiska, neki ultrazvučno... Posebno ovi drugi neće da rade sa jeftinijim staklima. S24+ ima ultrazvučno
https://9to5google.com/2024/11/01/an...print-sensors/
(nečitko)
GSM house ima foliju Nano Shield 15e košta. Nije staklo, ali je dobra folija.
Ipak pored njih je Euro Mobile. Imaju staklo, košta 10e i radi otisak prista na njemu. Staklo je izuzetno tanko i ide od Ivice do ivice.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
@Bugi po tebi, bolja folija ili staklo?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks