manijak bolesni koji je čak PET puta osudjivan lagano šeta gradom i radi ovo. plemenska zajednica je uredjenija od ovoga što mi živimo
https://www.cdm.me/hronika/osumnjice...oljubi-u-usta/
Sent from my iPhone using Tapatalk
riješio df da sprovede onu ideju čuvenu - tunel kroz goricu.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
manijak bolesni koji je čak PET puta osudjivan lagano šeta gradom i radi ovo. plemenska zajednica je uredjenija od ovoga što mi živimo
https://www.cdm.me/hronika/osumnjice...oljubi-u-usta/
Tako je, neces da “hapsis” za joint, izadje i platiti 300€ u dobrotovrne svrhe.
Vise bi sinoc u Pg nasli u bilo koji lokal. Ovako im pokazujes da ih pratis.
Nasli biber sprej, ja bih volio da zivimo u takvoj zemlji da nam najveci kriminalci nemaju oruzje nego biber sprej. Svajcerska zavidila kako smo ocistili drustvo od kriminala. Cush nasli biber sprej, ja ga imam. Imam i svajcerski nozic, isto bi bilo ja i ovi opasni kriminalci.
kolko ti obraza nemaš kad pišeš ovako nakon ovoga užasa. no centrala jbg.
Nego svasta cujem, i sto treba i sto ne treba...
Sindikalac iz drzavne uprave mi rece pocinju pregovore. Povecanje +20% i radno vrijeme 7h. A od 6 marta ce strajk. Sa sve sudovima ako im se ne udovolji.
Neko da potvrdi/demantuje?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sudija je namiren, dobio je sijena i bonusa ali nije namiren nesudijski kadar....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Црногорце је одржало црногорско срце.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...za-cedomorstvo
Zašto inicijali ovog MONSTRUMA?
I zašto kad je obično sitno djelo obijanje vozila, ukradeno 200-300€ pisu puno ime i prezime, a kad padne sa tonom kokaina ili ubistvo samo inicijali?
bio đovak jutros pit'o pošto sveti stefan.daj mu ga za džabe,tj za te dvije tri slike za tnjiter,ako treba plati
Novak Djoković radi bolju i kvalitetniju promociju Crne Gore no ijedan naš ministar turizma i NTO. ali jbg bitnija je kordićka od Novaka. fotelje.![]()
btw, zanimljivo oni koji su navijali onda kad ga je bato carević oslobadja od zlih Crnogoraca sad mole Novaka za pomoć. njegova jedina greška što uopšte dolazi u ovu rupu odje da odmara i da pokušava da nešto pomogne nekome.
elem, eo je evropa sad napravila i prvi nezavisni online informator! koji nezavisno informiše kako je evropa sad najbolja jel teovo su već nivoi koje ni sns nije radio. nije to lako al eo ima gorih od snsa u nekim stvarima.
Last edited by outline; 10-02-25 at 08:49.
ja otvoreno priznajem da sam đovakov svjedok,i svjestan sam da je sva frka oko zatvaranja kraljičine plaže a prvi sam protiv privatnog na javnom,ali ako je to cijena da nam svako ljeto umjesto kozojeb@ačkih mafijaša iz kirgistana i moldavije bude sportski krem,po meni je suludo i porediti.
samo nemojte paralele sa ćaćom,kališom i kopaonikom,da vas zamolim.njemu lično nijesu htjeli ni taš da daju,koji se raspada i ne služi ničemu i opet je i to izveo i jedino je tad i ličio na nešto u bar 20 godina.da je do njega bilo davno bi bg imao atp turnir i ovako će zamalo i to da izgura,da ne pričam da postoji i to ne mala šansa da bi do toga u budvi došlo eventualno ako bi mu se dalo...a ako treba da objašnjavam šta bi atp turnir značio ne za budvu već za komplet državu,bolje da vrištim u zid onda...
normalno. ja samo kažem kako su se predstavljali oslobodioci. i kako se nova vlast ponaša prema Svetom Stefanu. pričamo o državi koja ima uslove za neki lagani turnir iz serije 250 koji bi Novak uredno igrao ali to ove odje ne zanima. u Albaniji se održava par etapa Giro d'Italia, mi smo miljama daleko ispred toga recimo.
ja bih ga sjutra dao Novaku u ruke i rekao mu da radi kako on misli i treba. izbačio bih sve nesposobne ljude iz političkih partija koje gaze po tom mjestu. neka postavi svu familiju i neka opet zatvori za šire narodne mase ja ću ga prvi braniti i podržavati radi tog poteza.
Mogao bi on lako da bude next predsjednik Srbije.
γνῶθι σαὐτόν
Na dnevnom meniju u utorak je bila čorba od povrća, koja je koštala tri eura, dinstana junetina - šest, piletina u sosu od kikirikija - 12,5, bečka i pariska šnicla - 9,5, rižoto sa povrćem - 7,5, lignje - 18... Salate su od 1,8 do tri eura, koliko i kolači i voće.
SA novim cjenovnikom stiglo je i novo pravilo - poslanici će navodno ceh morati da plate ODMAH.
Kad drzava politicarima ne vjeruje...
Ima jos jedna bitna stavka kad bi se moglo napraviti da samo trijezan covjek moze da govori ... fino na ulaz u salu da duvaju malo neki detektor alkohola jer tamo ima ozbiljnih pijanaca medju politicare...
I korisnika psihoaktivnih supstanci...ne zaboravi kako je ovaj iz Bd kad je bio poslanik govorio nagrdjen,Spuž mu je pao kao budaletini šamarčina!
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks