Isto ka sa onim logom u Nacionalne Parkove.
E sad što ni jedni ni drugi nisu baš uradili naročito u obja odjela to nikome ništa bitna je ta kapela da se stavi a to što lovokradice i šumska mafija mafijaaa,i to što ova služba ne može nekog Balijagića uhvatiti to je sporedno.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Kolega me preteče...
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Pa sve isto samo njega nema a sve isto.Narkokarteli vršljaju državom,lovokradice,kladionice,*****ri,kockari,pol itičari sve ista spika.
I koga onda na kraju briga za 8ebene logoe,nek se nose dođavola više sa tim nacionalnim podjelama koje koriste ka cerade za sve ovo gore nevedeno.Pi.
I koga briga što Joković ima da reče o istoriji.
Last edited by Bluemoon; 08-02-25 at 14:38.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ma-za-decembar
Raona diže prosjek.
Interesantne informacije koje nam daje Boris Mugoša:
Monstat kod računanja prosječne zarade ne koristi podatke dobijene od poslodavaca koji imaju manje od deset zaposlenih.
I još jedan zanimljiv podatak: decembarska plata do 5. februara obračunata je i isplaćena za 191.639 zaposlenih, prema podacima Poreske uprave odnosno do tog dana podnijetim izvještaj o obračunatim i plaćenim porezima i doprinosima (IOPPD obrazac). Sa druge strane, Monstat je 31. januara objavio podatak da je u decembru u Crnoj Gori radilo 257.778 zaposlenih…
![]()
Love, peace and respect.
Oh šta mi reče, a makse tamo kad sam ja pisao i drvio oko ovih stvari ti pojma nisi imao, tako da ne kupi tuđe zasluge.
Tad sam vam bio super kad sam bušio DPS, sad kad bušim ove tvoje nesposobnjakoviće ne valjam ti. Ćuti i ne brukaj se.
Love, peace and respect.
Eno sve im busna guza koliko si ih ti busio
Sent from my phone
Komandant SJP Miloš Rakonjac bio je na čelu ekipe SJP u Dubaiju, koja je od 105 ekipa zauzela 40. mjesto na četvorodnevnom takmičenju.
Mnogo bolji plasman u Dubaiju recimo zabilježile su sve elitne i vojne jedinice iz Srbije - najbolji skor imao je odred vojne policije za specijalne namjene "Kobre", ostvarivši 20. mjesto, srpski SAJ je bio na 31. dok je Žandarmerija završila na 35. mjestu.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Рекао бих већи број учесника, тј. тимова.
Што се ознаке тиче, годинама је била карађорђевка као на грбу СРЦГ, па су негјде промијенили плаветну тробојку само са црвеном позадином, и мислим да су ставили, ако се добро сјећам оригиналну његошеву капелу.Да и код оба ријешења је било сунце.
Онда су 2016. промијенили па ставили крсташ са Вучјег дола преко којега иде грб, једно одвратно ријешење.
На крају су направили још одвратније ријешење да ставе главу орла и карађорђевку, преко крсташа са Вучјег дола.
И да напомемем да су САЈ-у опет промијенили име, није више ПТЈ, него СЈП (Специјална јединица полиције).
Нека убер сељачина задужена за све ово, рекао бих.
Црна Гора
Last edited by BAR; 08-02-25 at 17:41.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Super i za njih i za SAJ što se tiče estetike na logo-e HU keeers ali to što se na njih može osloniti ka na koru od banane to svakako nikome ništa.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
trebala je puštit policija ove dfovce da se mlate.
https://rtcg.me/hronika/665344/polic...pozorista.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Sukob "Delija" i "Grobara" ispred pozorišta u Nikšiću...
Tragikomedija
Omlatina.
γνῶθι σαὐτόν
Ko zna sto su oni mislili , zasto sluzi pozoriste...Prvi put su tamo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Sad bi ti napisao da taj prosječan dohodak, sa kojim mlatinjaju od vlade preko tvitera pa sve do foruma, niđe ništa ne znači, dok ova medijana i ove frekvence što su objavili govore sve, i govore da je došlo do ozbiljnih strukturalnih poremećaja u visini zarada, i da nam je standard u padu, i da nema onih kredita koji se iz ovih podataka ne vide da bi tek već brali bostan, i da je sve to bukvalno direktna posledica programa ES... ali će me raspečit ovđe ko kokošku, pa ne smijem![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
70% ih studira, tako da bih to svrstao u prve prave studentske proteste u CG.
Gledam nesto okolo i iskace mi dje u bubanj lupa neko ko se zove Viktor Huter.
Oskar mi djeluje ko da mu je otvoren indeks, mogao bi i on vala.
Gledam sada ovo za plare sto ste pisali, mali je broj ovih preko 1500 i 2000€. Pogotov preko 2000€.
U drzavne firme ih ima makar 4000€ sa primanjima preko 2000€ (skupstina, cedis, epcg, ask, cges, doktori, ministarstva).
Npr ovdje (preko 2K) nine usao predCednik jer ima 1932€, Milojka 1900€.
Obojica imaju od drzavne dodatna primanja koja ne odu na “platu” tako da, ka svaka statistika.
Prosječna, ako ne lažu 1012. Medijalna, reklo bi se po ovoj ilustraciji negdje 780. Pola prima manje, a pola više od ovoga iznosa.
Bilo bi lijepo da je bilo opcije da se ovih 2000+ dodato poslože u buckete 2-3000, 3-5000, 5-7000, 7-10000, 10+, pa da se procijeni koliko povuku ovu prosječnu platu.
Otkrismo i foru kako da platiš čovjeka manje nego je minimalac. Ugovor na 4 sata i sl...
Tko leti, vrijedi...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks