Ne moze nikako biti desno bez ako ides iz Bozaja, iz Sukobina je inace vazda lijevo bilo, mada sad su zatvorili tu ulicu pa samo se ide od dzamije pravo na kruzni, pijaca je lijevo, tj s lijeve strane dodje
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ne moze nikako biti desno bez ako ides iz Bozaja, iz Sukobina je inace vazda lijevo bilo, mada sad su zatvorili tu ulicu pa samo se ide od dzamije pravo na kruzni, pijaca je lijevo, tj s lijeve strane dodje
Pozdra svima.
Ima li đe kod nas da se kupi Auto carplay wireless adapter? Nešto tipa CarlinKit…
Dje se u PG moze nac kvalitetna solarna zidna lampa za upotrebu naplolje. Na stubu dje mi je kapija imam kabal ali me muka da trazis dje je problemLakse mi da nadjem jednu da valja i jos ako ima senzor pokreta iha
Ove sa Temu-a i AE ne znam koliko ce to trajat?
Rade li prodavnice i ostalo nedjeljom u Trebinje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Mislim da samo dm ne radi ostalo sve je open
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Jednu sam probao, pa mi to nije to. Sem toga sto vise i ne radi
Vidim da imaju varijante i sa usb punjenjem za zimu.
Ja imam ovaj na jednom zidu kuce ,mozda se ne pali tako cesto ali mi je ok ,od ljetos je tu i mogu reci da sam zadovoljan ,primijetio sam da kada je bas bilo tmurno i kisovito onih dana ,da nije se mogao napuniti dovoljno ,daje veoma jaku svjetlost ,ima i senzor pokreta ,koji i nije bas najsjajniji ,nekako pod nekim uglom ga upali kad sam npr bas ispod njega ne pali se ali se pali na 4 metrahttps://www.okov.me/mn/proizvodi/ref...ok-ip54-adviti
Послато са 2203129G помоћу Тапатока
Zna li ko lokacije Inpek prodajnih mjesta po Podgorici?
Jel do mene ili ova Agnus teletina ima neki jaci ukus ko malo na divljac da vuce...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Momci, hvala puno, u potraznji smo za nekakvim njihovim novim proizvodom hljebom bez glutena pa je to izgleda kutara pronaci po ovim marketima. Tnx
Ima jedna pored restorana Plantaže, ali ne vjerujem da tu ima. Probaj
Tu je fabrika Inpeka imaju malu pekaru ispred fabrike ali ja čisto sumnjam da će isto naći u toj maloj pekari.Tu obično prodavaju bureke i slično.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Skuplja li kome dijete sličice za album Stumble Guys od Paninija da mijenjamo duple sličice
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Ima li ko broj neke muzike u pg, tipa harmonika i gitara/tamburica?
Smijem li pitat gdje mogu skinut stare crtane ali sinhronizovane. Tipa Lion king 1994, Masa i Lunja i slicno? Saljite na PM ako je krsenje pravila. Hvala.
Ja imam kolekciju od preko 700gb, skoro sve sinhronizovano. U teoriji bih mogao šerovati materijal sa svog NAS-a no ne znam kako Telekom sad gleda na potrošnju bandwitha, već su me jednom isključivali zbog enormne potrošnje...![]()
E za ovo je forum dao dushu, prvo hvala kambodzi na linku vec sam nasao sto cemo da gledamo u nedelju, preuzima se. A ti Bitratate mislim da imam jedan externi HDD od ! TB pa cu ti ga nedje dodat![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks