AROMA
HDL
iDEA
VOLI
1. Očekuješ od ovih talenata preveliku pravnu pamet, očigledno.
2. I da ih neko tuži, sud ovdje presuđuje kako se odluči u medije i na društvene mreže, da sudiju slučajno ko ne prozove.
3. I da sudije presudi protiv pozivača na bojkot, naplatio bi se Mugabe koliko te organizacije imaju para.
Suma sumarum, boli ih Mugabe.
Tko leti, vrijedi...
Vidim ozbiljno zaboljeo bojkot trgovce.
Kakvo mazanje očiju.
Helou!!!
Veće plate bez rasta produktivnosti = inflacija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ja samo kažem, kada ljudi na forumu za koje mogu da kažem da su u prosjeku inteligentniji od prosjeka u CG ne razumiju kako ovo funkcioniše kako da drugi razumiju.
Na kraju ide razočarenje zbog loših stvari i izgubljen nalet.
Dva načina da se utiče u CG na velike lance:
- Prijavama ka svim inspekcijama za sve realne ili nerealne stvari
- Dolazak igrača sa strane koji nisu dio višepola (ovo je nerealno za sada).
Bojkot je presipanje iz jedne u drugu kacu.
Ja sam ga ispoštovati 3 dana, mogu slobodno još 5 i za vikend ću kupiti u Trebinje, ali da je rješenje nije.
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Po meni duži bojkot jednog po jednog lanca može dati neki rezultat.
Ovaj kolektivni bojkot dan ili dva se svodi na to da će narod pokupovat sve što im treba dan prije ili dan pislije bojkota.
Nije sve do lanaca,ima i do distributera nesto...
Sent from outer space using Tapatalk
Stvarno LoL
https://rtcg.me/vijesti/ekonomija/66...e-cijene-.html
sacerace ce u minus na ove 50-60 popuste
nothing comes from violence and nothing ever could
Zamislite koliko zarađuje ova mafija kad mogu da prepolove cijene i ostvare profit.
Glabalna inflacije vele...Evropa sad 2....
Ja odje drvim preko 10 godina,ali džaba kad je narod stoka.
Narod je trebao da izadje na ulice odavno zbog ovih cijena,ne samo u supermarketima.
Primjer drva na koja se grije veliki broj porodica su “zbog rata u ukrajinU” skočila 100% sto nema veze sa vezom. Znaci ko je trošio 7,8 metara morao je dati oko 300e više uz sva ona povećanja cijena namirnica.
Ova priča o bojkotu supermarketa je obična prdnjava,jer nas narod nema naviku da se nečega odriče,nije uporan,solidaran,bas smo nula prekrizena. Možda,ali samo možda bi se nešto napravilo ako se bude bojkotovao jedan po jedan na nedelju ili više dana.
Već napisah prije neki dan da mislim da ovo za petak i subotu neće biti uspjesno,neko će se pravit lud,neko će ići po nešto osnovno,neko ima djecu koja ne razumiju šta je bojkot i to je po meni jedino opravdanje.
Ono sto niko ne pominje su bezobrazne cijene u ugostiteljskim objektima,ali bez toga se izgleda tek ne može,ali nije ni neka nuzda tamo ići,pa bi valjalo da se i oni pomenu.
Naravno,poskupilo je i sve ostalo,ali dok narod ne izadje na ulicu masovno nema ljeba u ovu drzavu,imali smo do prije 4 godine na vlasti najveće krvnike crnogorskog naroda,sad imamo lazove i nesposobne koji izigravaju neke eksperte,a bojim se da će nas dokrajcit kako su krenuli.
No bas nam to i treba izgleda,da se malo opametimo
sicilija danas, mali jogurt od 0.18, nevjerovatnih 80 centi. Alooooo? Bojkot!
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Prolazice i da je 1,20€…
Pa organizuj nas prijatelju, budi nas lider koji ce da nas ujedini
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Kakva je izlaznost danas?
nije narod lud da sluša evropu sad čiji je dio bokan.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prolom voda dosla do 0.99€ za litar ipo BOZEEEE
Bojkot prodavnica na određene dane ne znači da će prodaja biti manja jer ljudi će nadoknaditi u druge dane u skladu sa svojim navikama.Znači na kraju bilans u prodaji bude isti.Tako da meni sam bojkot po danima ne pije logiku kako to utiče na prodavce?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Isto razmisljam. Nema od toga nista jer cemo nadoknaditi dan prije ili poslije bojkota. Zaista se ne moze bez nekih namirnica i mora se poci kupiti kroz par dana.
Izaci na ulicu i pokazati da smo malo ozbiljniji, hmmm nisam siguran da bi bio dobar potez. Prvi ne bih jer vjerujem da bi se ubacila neka politika, pa neka zastava, pa nesto trece i onda je to sve k... od svega.
Da se izadje samo radi cijena i to ne samo namirnica nego i zbog frizera, restorana, cvjecara, vodovoda, struje, aviona, kamiona....to je po meni dobro jer nas svi sisaju kako stignu.
Znate kako je...
Da ste pročitali nešto iz Teorije cijena, posebno iz oblasti DOHODOVNE ELASTIČNOSTI CIJENA saznali bi da se rastom dohotka povećavaju cijene. Posebno, ako nema dodatne produktivnosti i tehnoloških proboja koji generišu nova dobra.
Elem, prosječna plata se udvostručila i cijene su porasle hmmm... ne znam baš, recimo nekih 70-80% u prodavnici. Najnormalnija stvar na svijetu. Što ste drugo očekivali? Vidim žalite se i na drva. A ne no će da ih prodaje za istu cijenu a sve mu skuplje u životu.
Povika na trgovce je besmislena. Posao tgrgovca je da proda svoju robu što skuplje i da što više zaradi. I tako koji milenijum unazad.
Dakle, kad su administrativno dizali plate i penzije i ubačili koju desetinu novih uhljeba na državne jasle, niste se nadali inflaciji.
Pa dobro... eto nauka. I da znate za ubuduće da su posledice ovakvih poteza uvijek sa zadrškom.
Da ne pominjemo da imamo pomor pacijenata po bolnicama, no da ne dužimo.
Naravno, niko sa foruma se ne ljuti na građevinare i visoke cijene nekretnina jer je i imovini forumaša porasla vrijednost.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks