Из које год партије да је, са једним процентом ухљеба не можеш другачије.
Ако немају свијест да се за ту плату морају борити, онда им ту свијест треба ућерати страхом.И то баш овако да сваки Даунинг Кругер мудрац разумије.
Ја бих био чак и гори, одмах би пријетио отказима.Ако могу ови код приватника, могу и ови у државну фирму.Ко беле лале.
Црна Гора
Last edited by BAR; 06-02-25 at 18:25.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ima i lijepih vijesti
Tri prosvjetne radnice iz Crne Gore nagrađene priznanjem za izvrsnost
https://www.vijesti.me/v/744302?utm_..._share_counter
valjalo bi javiti evropi sad da prije nego što pošalju svog člana u posjetu nekoj zemlji obave nekakvu pripremu dje ide. zajednička veli istorija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Gledajte Nacisto kako Carevic uzivo laze i trese se
Sent from my phone
Ja to ne mogu da gledam ali vele da mu je sir strašan mislim jeste bio je na neki podgorički sajam i to.
Najbolje bi bilo da se on lijepo legalizuje plati što ima ako je već napravio nešto baš me mrzi da bačam hejtove najbolje viđet šta izvući iz cijele takve situacije od hejta nema ništa.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jel ga ko to pitao?Da li bi.
Da je htio, platio bi
Ako je kvadrat tamo 50 eura, a mislim da jeste i vise ( u Donje Kokote je bio 22 eura prosle godine) samo to ti je 25 miliona. Sumnjam da ima te pare
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zato se pogleda emisija, a ne "ja ne mogu" - i onda kreće nagađanje...
sjetimo se vremena na forumu kad je bato oslobadja Sveti Stefan a odje ga slavili i pisali kako treba da bude preśednik države.
https://x.com/KonteZanovic/status/1887602713632088306
U taj slučaj treba naći neko rješenje na državnom nivou,nacionalizovati recimo a on nek se kočoperi po imanju ka kokot.
Mislim šalu na stranu ozbiljno gazdinstvo,ovo prozivanje njega ka njega je suvišno on je takav kakav je.U biografiji je čini mi se bio neki obični kamiondžija što li,pa onda DPS mu da bio ka veliki Crnogorac,pa se prešalta pa velika Srbenda.Ali mora se priznati ozbiljan je poljoprivredni biznis napravio.To bi se ta njegova vještina trebala iskoristiti.
Last edited by Bluemoon; 06-02-25 at 21:33.
Bukvalno pogledat emisiju samo, bas vrijedi, da se stekne pravi utisak kakva je to osoba.
I za kraj je rekao Petru placi, u fazonu sta mi mozete.
Sent from my phone
Što ćeš Nikola možda takvi odgovaraju ovome sistemu baš takvi JBG nije do njih no do sistema.
ovakve je napravio dps sistem a njeguje ih evropa sad & df sistem. 'ugroženi Srbin' koji radi na državnom šta mu je ćef. da je sistem i 1% drugačiji u odnosu na onaj prošli sve bi mu ovo bilo uzeto.
Ma da.Možda je povezan i sa narkokartelima i ovim krimosima jes da je neki glupi top repertira jednom za Božić ali sve u svemu EPILOG mi smo svi u Q.Znam kad je uništio Budva Art kad je zarika na glumce tamo,isto tako je pored Jelušićke sjedio ona iz URA se divila kakvog "suvozača" ima na neki film Malagurskog u Novi valjda.Bitno da je đecu poslala na Jejl pa JBG može i sa Carevićem ići na film Malagurskog.
On nije uzrok no posljedica e to kad se shvati zna baš da zaboli.
Last edited by Bluemoon; 06-02-25 at 21:46.
Love, peace and respect.
Dotakli smo dno kad nam je ovo glavna vijest.
"Ja sam privrednik 30 godina. Vi ste jedna sramota ovog društva", kazao je Carević Milovcu nakon što ga je on pitao koliko je dobio od Asfalt betona od 2.6 miliona koje je ta firma dobila od opštine Budva za vrijeme njegovog mandata.
Kum bato! Srbin i tacka.
f6
Samo vas citam kakvo bljuvotine pisete o postenom Srbinu, cak je i crkvu napravio koliko je cist pred bogom i svetim Vasilijem.
Zasto njemu da se srusi a ne “nicija kuca” u centru Podgorice? Mislite da imamo pamcenje kao vasi glasaci.
Zasto se ne sruce sve kuce ba Zlaticu, Zagoric, Dajbabe, Malo brdo? Zasto se ne srusi lamena na Zabjelo?
Samo ste se zakacili za njega jer je Srbin!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks