AROMA
HDL
iDEA
VOLI
U Srb akcijska cijena 289,99 din za čokoladu. Podigneš žutu naljepnicu sa akcijske cijene kad ono zaboravili da maknu staru...
Ovako je i kod nas kad daju popust...
Bojkot prodavnica 31.1.2025 god. u procentima (u odnosu na petak prije ako sam dobro razumio):
- 56.14% manje prometa
- 44% manje izdatih računa
Sent from my Motorola 8400
Kukaju ljudi što nisu spustili cijene.
Jes najjače da će zbog jednog dana bojkota da se uplaše.
Samo petak i subota.
https://www.cdm.me/ekonomija/alterna...elike-markete/
Ovo mi je najjace,neki vele uspio bojkot. Pa kaže pad prometa petak 31 januar 56%. A koliko se trgovalo u cetvrtak i subotu? Sve isti k
Kakva sprdnja sa zdravim razumom
Last edited by AdO_pG; 04-02-25 at 17:39.
Bez dolaska konkurencije nema nista.
Hrvati bojkotuju Lidl a nama je Lidl pojam sa cijenama.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
jes, kad dodje Lidl ima da stavi cijene niže po 60-70c u odnosu na ostale. neće ni slučajno da sjednu sa ljudima koji drže markete a dio su evrope sad i da se sa njima dogovore.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
A možete li kako ovo jebeno ***** svjetsko na svijet bojkotovati boguvala no ovo ***** za svaki drugi sto se u kafane naručuje.
Last edited by Bluemoon; 04-02-25 at 18:33.
A bojkotujemo i to, otkad smo se vratili Sebi.
Ja i još neki 'vamo, da ne bude da samoj sebi persiram.
Nekako sam odavno prestala da vjerujem u...bajke.
Ima li bojkota u petak i subotu?
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Koliko sam ja shvatio ima ali bi stvarno trebali da porade malo na marketingu.
Nema od toga ništa,pisi propalo
Pa kako nema, petak i suboat bojkot, svuda se o toem proca. Valjhda od iduce nedjelje na 7 dana se blokira po jedan lanac marketa. Svake sedmice drugi. Pocinje se od najskupljeg.
Uz sve njihove najbolje namjere i dužno postovanje,alternativa crna gora sama ne može da održi ideju o bojkotu,moraju se pridružiti i drugi i pozivati svaki dan da se to čuje malo bolje,imam utisak da dosta naroda neće ispoštovati petak i subotu,ajde da vidimo
Iz te iste Alternative su rekli da se distanciraju od bojkota samo jednog lanca na 7 dana tako da ih smatram neozbiljnim totalno i vjerujem da je bojkot osuđen već na propast.
Neozbiljni su, organizacija nula.
7 dana jedne pa druge pa treće pa opet krug, šta tu ima da se ne podržava, to je ubjedljivo najbolji recept no oni ka da na dvije stolice igraju...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks