Kroksice.
Nikad me nisu privlačile. Mislim da ih namjerno prave da se narod usmrđuje.
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nerviraju me ljudi koji kazu "saglasan" umjesto "slazem se". Kao, drva se slazu, razumijes, hehe. Ispadamo pametniji u drustvu.
SLAZEM SE
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Petarde i sva ostala pirotehnicka sredstva.
Mogu da prihvatim za ove kljucne datume ali rokanje od polovine decembra do polovine januara, bez stajanja ne mogu.
Evo se vec desetina djece zavrsila u hitnoj, jednome djetetu dvije operacije ruke.
A navodno postoji zabrana na koju se apsolutno niko ne obazire.
Svake godine ista prica.
--------------------------
Do Not Disturb.
Potpuno se slazem i podrzavam. E sad sto se tice prodaje...pa nije zabranjena, samo ne smijes to ilegalno da radis. Svake godine ispred Voli marketa se posadi kontejner sa svakakvim pirotehnickim sredstvima, samo jos fale balisticke rakete srednjeg dometa. Lakovic isto prodaje cini mi se.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moguce, ne znam status zabrane.
Da se ja pitam, zabranio bi prodaju u potpunosti.
Samo bi lokalne samouprave i ostali ovlasceni mogli da koriste i to samo u naznacenim datumima.
Svako ostalo ispaljivanje ovih sredstava bi sa sobom povlacilo ispitivanje roditelja u stanicu i kazni kako za roditelja tako i za onoga ko je to prodao. A ako je djetetu direktno prodao onda zatvorska kazna.
Srecom po vecinu, ja se nista ne pitam.
Do Not Disturb.
Ja nešto nisam "čuo" petarde ove godine kao prošlih. A možda je do mene.
A zapade me da idem po prodavnica juče. Gospođe koje nestrpljivo čekaju red i njihovi komentari, p spuž je zlatan
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Na konto petardi i pirotehnike... danas ispred Voli-ja na onoj "trafici" pirotehnike (prelijepo!) majka i tetka? kupuju djetetu vrlo ponosno petarde, rakete i ne znam ni ja sto... Dijete ako ima 7-8 godina.
Do Not Disturb.
Ja sam kupio djetetu rakete u Voli kontenjer.
Moje ima 8 godina,al nisam tetka?
Naravno tu raketu to dijete nece da koristi,nego odrasli normalan roditelj.
Petarde se slazem,treba ih potpuno iztrijebiti,al vatromet dok koristi roditelj za radost djece,podrzavam.
Ko je djeci ,palio vatromet,zna o cemu pricam!
Taj sam, vatromet uvijek...
Sent from my Motorola 8400
Iznervira me tata sto nece da mi da 50.000€, pa da ja dodam jos 40 i kupim neki stancic za izdavanje. 2 imam, u jedan zivim, ovaj treci bi mi isto bio za izdavanje. Sa 2 kirije sam miran, ne moram da zavisim od plate, ne razmislja covjek. Ali normalno, radilo bi se jer 1000€ je danas nista. Moram vidjet majku da izvrsi pritisak na njega, njoj ne umije reci ne.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Nadji neke momke da ga ubijede, morace da ih da
E veli, ovo je poruka na koju se nadala da ce dobit odgovor. Ponuda za razgovorom. Kad je vec kasno. Poznajes nekoga, a ne znas ga uopste. Najlicniji moguci poraz.
nothing comes from violence and nothing ever could
Jesu li ovi ljudi bolesni, sta je sa njima vise???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boleština, *****
Narod je kriv za sve,pa neka rade sto im je volja.
Kad niko neće da izadje da protestVuje,no se samo gleda ko je u koju partiju,je li “nas ili njihov”… a ovo je sitnica sto planiraju u podgoricu sa veljim brdom,ali svi to olako shvataju. Definitivno ovaj narod mora da mijenja svijest i da izrazava protest mnogo češće ako oćemo da nam bude bolje
A koliko patrola danas .....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Bar se širi,veliki broj ljudi,zgrade su poceli da nicu 3,5km od grada.
Uglavnom svi ti stanovi su u unaprijed prodati(ne znam ni sam kome),al kako je krenulo postace gori od Budve.
Nema zakona vezano za maslinarsrtvo,ne pisu koliko su Rusi posjekli po Dobroj Vodi unazad 10-15 godina,koji je to broj?
Jer su sagradili kuce.
Nego sto bi Barani rekli"bi rabota mujovice"
Реално, превелик нам је % прелоших људи.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad su betonirali onu maslinu najstariju u Evropi to je bilo za rubriku vjerovali ili ne.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Samo jos jedan u nizu dokaza da mi upravljamo drzavom po principu - mi i poslije nas potop...
za saku dolara smo spremni sve prodati i unistiti kao da sjutra ne postoji
Tu maslinu nisu imali potrebe da betoniraju no su toliko paglu a imaju čudan osjećaj za estetiku.Mislim nije ni smiješno ali od muke čovjek da se smije.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Tacno, nisu trebali da je betoniraju. Zna se ko je odobrio to,Al sustina je price da su htjeli da naprave turisticki arzaman za staru maslinu da bi se uzimale pare,da navuku turiste po 1e ulaz i sl da se zaradjuje.
E prije vise od 20-25 god,mi smo igrali kod stare masline,ulazili smo ko djeca,igrali zmurke i cuda.
Nije vise ona sto je nekad bila.
Rezidbu su radili samouki ljudi koji nemaju trunke skole vezano za maslinarsrtvo.
Posle su platili inženjere iz Hr da dolaze i cuda.
Stara živi i živječe još stotinama godina
Ove blokade ulica i puteva.
Sta se postize sa ovim?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks