Dostina ne zna....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znam, za dostinu je nazalost heroj.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Doduše on je valjda rođen u Petnjici kod Šavnika.
Ali meni je hit kad na wiki piše da je porijeklom sa Kosova.Kakav bulšit.
Sva sreća (jer porodicu niko ne bira,jel) moja nema veze sa svim tim likovima mogu kosmosu da zahvalim na tome u suprotnom bi se odselila na Antarktik koliko je to sve bolesno što su činjeli.
Last edited by Bluemoon; 03-02-25 at 16:00.
Nego.
Da vidimo đe to smješten Karadžić.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Jel karadzic bogat? Jel ostavio bogatsvo svojoj porodici?
Ili je ko momir
Bili su se obezbijedili za vrijeme rata i to dobro. Sad jesu li im jataci sve ponijeli to ne znam.
U suštini im puca Q za Radovana ka Miri Marković za sopstvenog muža.JBT žena mu utekla za Moskvu a on nesretnik u HAG.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Karadzici su bili bogati i prije rata, ne znaci da nije sa strane nesto i tokom rata uzeo al to je manjinski.
Zborim samo kako jeste, nidje nisam pomenuo kako je i zbog cega ratovao ne znam odakle si to izvukao![]()
Bitno je da nadje pouka iz tih ratnih prica ... ali ovo je prostor bogom dan za jahanje ...
Stvarno mi ne treba twitter pored sopstvenih ociju, vise njima vjerujem. Tako da znam sta pricam.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Znaci ono sto sam ja licno gledao to nije istina, nego tebi da vjerujem. Evo izvini sto ti diram Karadzice, sad tebi vjerujem sve. Cuvaj heroja.
Ne znaci, eto vidis, svojim ocima procitas sta sam ja napisao a u glavi dodjes do skroz drugacijeg zakljucka i to evo 3. put radis.
Sve sto zelim reci je da to sto ti ili ja vidimo svojim ocima je nasa percepcija, sto ne mora ujedno biti i istina. Ti znas jedan djelic situacije, ja znam neki drugi djelic situacije sto ne znaci da su ti djelici citava istina
Ne moras vjerovati meni, samo ne uzimaj stvari zdravo za gotovo nego imaj u vidu da nekad nisi u pravu, a ti meni diraj Karadzice kolko god oces, nisam im ja branitelj, ne dodju mi nista
Da ne bih spamovao temu koja nije prikladna za ovo o cemu se pise odg cu ovdje.
Lisica je tada bio u penziji u Beogradu.
Cak i da je bio tamo to sto prica su obicne gluposti, prije bih rekao da mu je krivo sto je prijevremeno penzionisan nego sto stvarno zna sta prica.
Vec 7. oktobra arBiH je nazad kod Kljuca (Velecevo) - dobrih 65km od Banja Luke. A ta prica kako je njima NATO rekao da ne idu dalje je najobicnija glupost i prosto mi je nerealno da iko u to vjeruje, cak sta vise NATO im je i dao zeleno svijetlo za tu akciju.
Nazalost moram podijeliti video snimak gadluka zvanog Arkan al tu je kao dokaz, a u deskripciji je datum netacan jer je snimak nastao par dana kasnije. (6.10)
Pored toga, imam i video zapis Fadila Hukanovica - komandanta Crnih Kojota (isto 17. krajiska) koji prica o istom dogadjaju.
Jedan komentar ispod video-a:
Srbin sam, al nadam se da su ovi zarobljenici, danas živi i zdravi .Ne dao Bog rata nikome i nigdje više.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks