Mandić da obezbijedi psihoterapeuta Mikijelju
E da,ovo zaboravih,gledah na Vijesti momka koji radi u komunalnom Budva,neki Keljmendi,ljepshe,normalnije,stalozenije,kulturnij e,civilizovanije je djelovao on od svih onamo iz te skupshtine...skupine ludaka,kako god.
...
bačih pogled par puta na portal oko ovoga dogadja u Budvi jer je iz perspektive Crne Gore bitno da manda i njegov privezak u vidu evrope sad makar nedje izgubi. drugačije se neće micati. kao što je df bio nužno zlo za micanje dpsa sa vlasti, tako se sad mora navijati za svadje unutar većine. BD je svakako uništena, što od dps što od dfa. nažalost po CGu i normalne gradjane Budve pitanje da li tu ima popravke. ne vidim neku razliku da tamo vlada zajednički df ili ova skalamerija dio dfa plus dps. da su znali šta dogovorili bi se da podrže onog momka Zenovića, on mi se čini najnormalniji u onom ruglu.
naidjoh na najjače pitanje ikad u CG:
da li će veli ići predsjednik skupštine opštine na Svetosavsku akademiju?Bojana Pićan (Za budućnost Budve) uvjerena je da građani ne bi glasali za koaliciju "Budva naš grad" da su znali da će otići sa DPS i SDP.
"Svako nosi svoju sramotu", kazala je Pićan.
Upitala je Petar Odžića da li će prisustvovati postavljanju kamena temeljca za novi hram Svetog Marka ili ići na Svetosavsku akademiju.od iljadu stvari koje su bitne za BD ova kao krunski dokaza srpstva uzima to. ništa da se sredi stanje u gradu, možda popravi slika istog. dovede se u red kolko tolko sve pred sezonu od koje žive. samo je bitna svetosavska akademija.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 03-02-25 at 22:04.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Stvarno su ovi iz DPS prevara.
Kad ih ne zovnu u vlast prica da nece s izdajnicima, da Nikola Djuraskovic je izdajnik...
Kad ih zovnu, za svaku su mogucu saradnju.
Ne umiju oni bez fotelja pa ne umiju.
Gledam slave Budvu isti oni sto su vristali za CT.
Drzava u kojoj su ljudi bez principa, pomame se jedino kad neko uzme nesto sto su oni htjeli.
Izabran predsjednik skupštine, sada treba predsjednika opštine, i to će biti (ili neće biti, pa Ajde još jedan krug izbora) uz ništa manji cirkus. Sve što je Nikola Jovanović rekao za NSD je tačno, zna on vrlo dobro jer su isti ti radili za njega kada je trebalo, ali, da se odjednom odrekao tih usluga (kao što priča, jel') je daleko od istine. Pa, još uvijek je iz ovog što je u zatvor zbog, pazi sad, kokaina, oko sebe ima sličnu strukturu kao NSD (i kriminalci se odcjepili). Srpstvo je samo paravan, tu je kesa bitna.
- pomoz Bog
- Milo ti pomogao
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 04-02-25 at 08:02.
https://www.vijesti.me/v/743837?utm_..._share_counter
Sad treba da traze mjesto predsjednika opstine, ludi su ako to ne urade.
Sent from my phone
DPS je upravo napravio sa DF koaliciju
I to je sve sto treba da znate o principima DPS
Kao i o prici o principima na forumu
Nije nego sa odmetnicima.
Kazu u BD je sve pocelo…
Kad se sjetim kako su se osvježeni forumaši ođe principijelno gicali kad je Pipun išao u zatvor da moli Mila Božovića da im udijeli malo vlasti Budvu.
Manda nije smio ni da ode kod Božovića da ga tamo ne išklapa.
Ili kakva se povika digla kad je Pipun plaka tokom rektalnog alipinizma kod Vučića i Karleuše oko Budve. I kad Vučić reče REŠIĆEMO.
Principijelni forumski osvježivači su do neba digli glas.
Usput, ne mislim da će predugo ovo u Budvu trajat.
Ne bi loše bilo prodavat budvanski parlament i sva cirkus ka trustičku atrakciju van sezone.
I onako su ukakili u grad da niko normalni ne dolazi tamo, pa eto, za ljubitelje rijalitija.
Last edited by Gagarin; 04-02-25 at 10:00.
Tko leti, vrijedi...
Ovako
Sent from my phone
Ja sam Budvu odavno prekrizio. Jedino mogu proc tuda i to je to. Kanalizacija od grada
Pade Vučić u Budvu, a Hell Raiser...![]()
Love, peace and respect.
Tko leti, vrijedi...
što ti smetaju Srbi crnižuti?
Receno je pobjede a ne podjele.
f6
tebi smetaju Crnogorci a ne vidjeh da kolega ima problem sa Srbima. no sa dfom i partijama koje graju kako su prosrpske a u suštini su nule i gaze ovu državu kolko idje mogu. tako da postoji razlika medj Srba i dfa. kolko god tebi centrala naredjivala drugačije da pišeš.
btw, stranka koja je pošla sa dpsom u Budvu je u tvoju Vladu. kako ti tad nije smetalo sve ovo?
Pretpostavljam i da je Bozovic nevin sad
Umoran sam od svega sto znam
mojne da šetaš sad. no fino reci. zašto tebi smeta da taj dio dfa ide sa dpsom na lokalu a nije problem kada su dio Vlade? nisam ja blokira' kružne po BD radi njega no tvoji drugari.
Božović je kriv i tad i sad, i dignuta optužnica ako se ne varam. odje se radi samo da tebi i sličnima ne smeta on kad je u pitanju vlast na državnom nivou.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks