Otvorene liste i plata poslanicima da bude u visini minimalne zarade. Uz ukidanje svih povlastica.
Uvođenje otvorenih lista predstavljao bi udarac za partitokratiju: Političko licemjerje blokira demokratizaciju
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...emokratizaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
A viđi.
To ti je ka sa MUP-om.Imaš mupovce koje pas nema za šta ujes a imaš mupovce đe vile grade.
Kad sam ja jedno veče JBT prisustvovala priči o carinicima što čine došlo mi je da se nikad tu našla nisam.
Naša zemlja je ogrezla u jebeni kriminal kome to nije jasno...
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Ili braniocima te ideologije koju su preuzeli ugrozeni srbi jer cim krene atak na njih da ne laju i kradu odmah ugrozeni srbi i dps je krao pa mogu i ja...
A nije ni dps krao nego sistem u koji su se ucaurili lupeži a lupeže inspektor ne fata niti mu je sumnjivo jer je i on lupez a niti ga sudija moze osuditi jer je i on piramidi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nego šta je nego do ljudi.
Veli lega mu gepek kad god dođe doma nema koga na granicu nije ojadio.
Carinik.
A patrole čuvaju švercere JBT patrole MUP-a čuvaju švercere svega i svačega a u te patrole su mupovci koji imaju vile i gradove.I to nije samo za vrijeme DPS-a nego i dan danas.
A pušti Herculesa ne kreće se on u društvo đe se svega ovoga može naslušati.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Pisao tebi ili zidu otprilike isto je. U prethodnom postu sam napisao kako je moguće istražiti sve to. Ali ne, ti si odabrao svoju verziju priče, koja ne drži vodu. Pa ti je to malo bilo neko si uključio druge firme. Ako se optužnica bude bazirala na pisaniji koju ti ovdje navodiš, odmah da ti kažem da mu činite neviđenu uslugu i radite za njega više nego što je DPS ikad. Čovjek nije odorbavao kredite, niti je bio član kreditnog odbora IRF-a zato i ne može za to da odgovara.
I ako sastavite tako promašenu tužbu normalno da će biti krive DPS sudije koje su ga oslobodile. Jer je to kao da mene optužite da sam zapalio auto na livadu direktora Rudnika Uglja PV a ja sam bio van države na drugi kraj Evrope tih dana.
Iskreno, žao mi je ljude poput tebe. Tolike sile godina u nekom nezadovoljstvu a sve ništa. Šteta.
Ako imaš dokaz da je ovih 100k nelegalno, pravac ulica Slobode i pruži im dokaze biće ti istinski zahvalni.
Meni ne treba ništa od ponuđenog. Sam sebi stvaram uslove u granicama mogućeg. Nisam znao da si ljubomoran što mi lajkuje postove, ali dobro lijepo je znati da te to tangira.
Iskreno, meni je žao ljudi poput tebe, a dobar dio svog radnog dana provodim sa takvima. I razumijem te, nije to lako, imam tu dozu empatije pa mi je sve jasno.
Šteta je to, ali baš.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Opet ih branis jesi li ti Darko Sukovic bas podsjecas na njega...
Pricamo o sistemu korumpiranom o organizovanom kriminalu a ti si branilac babe od 87 ljeta i tog sistema ...
O cemu se radi koju optuznicu spominjes , ko ce na osnovu cega da je bazira.. vezu se svi elementi u krivicnim djelima od irf do nalogodavaca ... sve je to organizovano a ti baba...
Zali sebe nemoj nikog drugog zbog svog nezadovoljstva ako te istina pogadja a vidi se zao mi je ...
Zivjece babe jos...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
U principu nije fora da baba preko firme moze dici milione da se ne lazemo
Idemo dalje ima i ovih ugrozenih baba od trenutne pozicije koje jos nisu na vidjelo izasli ....
Gimnazijaci Cetinja sakupili šest i po hiljada za liječenje Mie Popović
https://cetinjskilist.com/gimnazijac...je-mie-popovic
Nešto lijepo za danas...
Love, peace and respect.
Znao sam da imam kvalitete da budem uspješan bankar.Kakav sam ja neiskorišteni potencijal,zaglavljen u tehniku.Šteta je to,ali baš.Koliko je još g-đa Ivanović mogla imati kolegica/uspješnih biznismenki da sam otišao u bankare...ja...ovakav nesoj.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 03-02-25 at 19:44.
A o cemu covjek da prica o kreditima i sistemu nekome, evo primjer trenutni zakon unazad 12 godina kako rekose na televiziji udaljenost od skole do kladionice je 250 metara. Nadam se da neko zivi pored Vuk Karadzic skole na zabjelo da procijeni udaljenost od npr djokove kafane dje su 2 kladionice ili od vrtica takodje na zabjelo u oba smjera ima po jedna kladionica....
Ili pored bilo koje skole.... za dozvolu ide elaborat skolovanog geodete koji to fino napise i pecatira! Junac koji je pravio zakon je becelor skola samo je smislio 250m ali ne i na koji nacin se mjeri.
Sad ce biti od 2025,26 150 metara vazdusne linije.
E sad ako zelimo djecu da zastitimo onda ima tu jos materijala ne smije ni jedna kladionica i kazino da budu brendirani npr a isto tako bi valjalo i da se uvode dozvole za tocenje alkohola bazirane na udaljenosti od skole...
I ajde ko je kriv što se svaki skoro drugi jebeni u avliju kladinja i ide u kladionice ko je kriv što je ovo društvo kockara?
Od kazina jedino Merit priznajem, ostalo je seljački...![]()
Love, peace and respect.
Evo se i ovaj kocka u Merit veli sa stilom.
Sve žene oko tebe, miriše fino, ženske ti donose pare ma show
A ne nego ozbiljno ko ide u lokalni kazino, kad ima online...
Love, peace and respect.
I to ne mijenja činjenicu da ste jebeni kockari.
Mene iskreno tuga uvati u koju god jebenu kafanu da uđem da vidim jebenog zavisnika od kocke to je žešća bolest Crne nam Gore.
Eto tako.
Šta se sjekiraš za druge, ako hoće da igraju neka igraju... mali nisu.
Love, peace and respect.
Taj zakon o udaljenosti kladionica od skole je najveca glupost svakako, sta znaci ako je kladionica udaljena od skole ako nije od kuce, ako nije od prodavnice ili igralista - u prevodu, to je nemoguce kontrolisati. A ako napolje ne izlazi opet mu izlaze reklame na TV i drustvene mreze 24/7. U CG nema institucije koja se bavi ikakvom kontrolom toga, preventacijom a kamoli mozda da pomogne zavisnicima. Zavisnost od kocke je jedna od tezih za izlijeciti a da covjek sam od sebe to izlijeci bez pomoci ikoga je skoro pa nemoguce.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks