Page 94 of 548 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144194 ... LastLast
Results 2,326 to 2,350 of 13693

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2025]

Thanks Thanks Given 
    1,663
    Thanks Thanks Received 
    2,633
    Thanked in
    1,190 Posts

Otvorene liste i plata poslanicima da bude u visini minimalne zarade. Uz ukidanje svih povlastica.

Uvođenje otvorenih lista predstavljao bi udarac za partitokratiju: Političko licemjerje blokira demokratizaciju

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...emokratizaciju

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. The Following User Says Thank You to retype_htc For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

Quote Originally Posted by joni View Post
    Ja sam rekao "pošteni glasač DPS-a".Takvih ima.
    "Pošteni glasač U DPS" takvih NEMA

Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    A viđi.

To ti je ka sa MUP-om. Imaš mupovce koje pas nema za šta ujes a imaš mupovce đe vile grade.

Kad sam ja jedno veče JBT prisustvovala priči o carinicima što čine došlo mi je da se nikad tu našla nisam.

Naša zemlja je ogrezla u jebeni kriminal kome to nije jasno...

Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,015
    Thanks Thanks Received 
    4,092
    Thanked in
    2,308 Posts

Quote Originally Posted by Samo Niksic View Post
    Да изгуби диплому не би зна' ђе је у школу одио.

Црна Гора
    Црногорце је одржало црногорско срце.

5. The Following 4 Users Say Thank You to BAR For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    242
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    913 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Otvorene liste i plata poslanicima da bude u visini minimalne zarade. Uz ukidanje svih povlastica.

Uvođenje otvorenih lista predstavljao bi udarac za partitokratiju: Političko licemjerje blokira demokratizaciju

https://www.vijesti.me/vijesti/polit...emokratizaciju

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kad bi ovo postojalo poslanike bi puskom morao da ceras u parlament ili stranke ne bi mogli sastaviti liste.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

7. The Following User Says Thank You to goldfinger For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    18,964
    Thanks Thanks Received 
    8,841
    Thanked in
    4,293 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    .

Naša zemlja je ogrezla u jebeni kriminal kome to nije jasno...

Nije zemlja no ljudi.A kome nije jasno?Pa možda ovima te sam se navrza na njih.A,opet,možda je njima mnogo jasnije no meni.

Last edited by joni; 03-02-25 at 18:03.

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,789
    Thanked in
    3,347 Posts

Ili braniocima te ideologije koju su preuzeli ugrozeni srbi jer cim krene atak na njih da ne laju i kradu odmah ugrozeni srbi i dps je krao pa mogu i ja...

A nije ni dps krao nego sistem u koji su se ucaurili lupeži a lupeže inspektor ne fata niti mu je sumnjivo jer je i on lupez a niti ga sudija moze osuditi jer je i on piramidi...

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

10. The Following 7 Users Say Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

Nije zemlja no ljudi.A kome nije jasno?Pa možda ovima te sam se navrza na njih.A,opet,možda je njima mnogo jasnije no meni.

Nego šta je nego do ljudi.

Veli lega mu gepek kad god dođe doma nema koga na granicu nije ojadio.

Carinik.

A patrole čuvaju švercere JBT patrole MUP-a čuvaju švercere svega i svačega a u te patrole su mupovci koji imaju vile i gradove.I to nije samo za vrijeme DPS-a nego i dan danas.
    A pušti Herculesa ne kreće se on u društvo đe se svega ovoga može naslušati.

Thanks Thanks Given 
    3,559
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,805 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Evo za kolegu koji je otvorio firmu i trazi 10 000 eura kŕedita , herkules ce ti reci kako treba i sta se trazi ali sudska praksa je drugacija.

14.02.2018 godine otvara se firma I-wine osnivac baba preko 80 ljeta i direktor sin i jedan jedini zaposleni. Uplatis 100 000 eura bez porijekla na racun firme i 220k imovine
    Izmedju januara i septembra 2019 dobija se kredit 1.1 milion eura uz

Predstavnicima IRF-a nije predstavljalo problem da odobre milionski kredit ni to što kompanija „I-Wine“ ima registrovanog samo jednog zaposlenog, što potvrđuju podaci Poreske uprave. Prema podacima Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), kompanija „I-Wine“ osnovana je u februaru 2018. godine. U bilansu uspjeha, koji je dostavljen Poreskoj upravi, može se vidjeti da je u prošloj godini ta firma poslovala pozitivno i da je ostvarila profit od 2.830 eura. Preduzeće „I-Wine“ na dan 31. decembar 2018. godine imalo je ukupnu aktivu od 257.133 eura. Od tog iznosa 232.842 eura odnosilo se na obrtna sredstva.

2024 godina.. firma i dalje ima jednog zaposlenog , mora da je supermen jer plantaze ima ko zna koliko radnika o on jedan orezuje,prska,pravi vino,marketing ,prodaju distribuciju radi i to za minimalac...

I tad je postojala POKOJNA ASK koja i dalje osvjezava sa nesposobnoscu...

Onda imamo :

Vektra Jakić, čiji je vlasnik Dragan Brković. Naime, Vektra Jakić je od države dobila tri miliona dolara iako je u trenutku dobijanja kredita bila veliki poreski dužnik i u stečaju
    (Na koju madjiju ovo.uradi coek)

I imamo kredit od tri miliona dolara firmi IM Gradina iz Rožaja vlasnika Džemala Škrijelja, koji je trebalo da bude iskorišćen za proširenje kapaciteta mesoprerade. Prema izvještajima Poreske uprave, ta firma ima jednog zaposlenog i ukupnu imovinu od 190.000 eura. Inače, Gradina i Gradina Company, povezanih vlasnika, u blokadi su pet godina sa nenaplativim dugom od 2,8 miliona eura.

Tako kolega sa foruma ulozis u firmu 100k ili 200k i lagano dobijes milione

Pisao tebi ili zidu otprilike isto je. U prethodnom postu sam napisao kako je moguće istražiti sve to. Ali ne, ti si odabrao svoju verziju priče, koja ne drži vodu. Pa ti je to malo bilo neko si uključio druge firme. Ako se optužnica bude bazirala na pisaniji koju ti ovdje navodiš, odmah da ti kažem da mu činite neviđenu uslugu i radite za njega više nego što je DPS ikad. Čovjek nije odorbavao kredite, niti je bio član kreditnog odbora IRF-a zato i ne može za to da odgovara.
    I ako sastavite tako promašenu tužbu normalno da će biti krive DPS sudije koje su ga oslobodile. Jer je to kao da mene optužite da sam zapalio auto na livadu direktora Rudnika Uglja PV a ja sam bio van države na drugi kraj Evrope tih dana.

Iskreno, žao mi je ljude poput tebe. Tolike sile godina u nekom nezadovoljstvu a sve ništa. Šteta.

Ako imaš dokaz da je ovih 100k nelegalno, pravac ulica Slobode i pruži im dokaze biće ti istinski zahvalni.

Imaš kilo cukra u kocke,sapun,litar šurupa i vunene čarape, sve zamotano u bijeli papir, od osnivača/izvršnog direktora vinarije.
    Lajkovala ti je i post...palcem...kao što se njime i potpisala na ugovor o višemilionskom kreditu.

Meni ne treba ništa od ponuđenog. Sam sebi stvaram uslove u granicama mogućeg. Nisam znao da si ljubomoran što mi lajkuje postove, ali dobro lijepo je znati da te to tangira.

Iskreno, meni je žao ljudi poput tebe, a dobar dio svog radnog dana provodim sa takvima. I razumijem te, nije to lako, imam tu dozu empatije pa mi je sve jasno.
    Šteta je to, ali baš.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

13. The Following 2 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,789
    Thanked in
    3,347 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Pisao tebi ili zidu otprilike isto je. U prethodnom postu sam napisao kako je moguće istražiti sve to. Ali ne, ti si odabrao svoju verziju priče, koja ne drži vodu. Pa ti je to malo bilo neko si uključio druge firme. Ako se optužnica bude bazirala na pisaniji koju ti ovdje navodiš, odmah da ti kažem da mu činite neviđenu uslugu i radite za njega više nego što je DPS ikad. Čovjek nije odorbavao kredite, niti je bio član kreditnog odbora IRF-a zato i ne može za to da odgovara.
    I ako sastavite tako promašenu tužbu normalno da će biti krive DPS sudije koje su ga oslobodile. Jer je to kao da mene optužite da sam zapalio auto na livadu direktora Rudnika Uglja PV a ja sam bio van države na drugi kraj Evrope tih dana.

Iskreno, žao mi je ljude poput tebe. Tolike sile godina u nekom nezadovoljstvu a sve ništa. Šteta.

Ako imaš dokaz da je ovih 100k nelegalno, pravac ulica Slobode i pruži im dokaze biće ti istinski zahvalni.

Meni ne treba ništa od ponuđenog. Sam sebi stvaram uslove u granicama mogućeg. Nisam znao da si ljubomoran što mi lajkuje postove, ali dobro lijepo je znati da te to tangira.

Iskreno, meni je žao ljudi poput tebe, a dobar dio svog radnog dana provodim sa takvima. I razumijem te, nije to lako, imam tu dozu empatije pa mi je sve jasno.
    Šteta je to, ali baš.
    Opet ih branis jesi li ti Darko Sukovic bas podsjecas na njega...

Pricamo o sistemu korumpiranom o organizovanom kriminalu a ti si branilac babe od 87 ljeta i tog sistema ...

O cemu se radi koju optuznicu spominjes , ko ce na osnovu cega da je bazira.. vezu se svi elementi u krivicnim djelima od irf do nalogodavaca ... sve je to organizovano a ti baba...

Zali sebe nemoj nikog drugog zbog svog nezadovoljstva ako te istina pogadja a vidi se zao mi je ...

Zivjece babe jos...

Thanks Thanks Given 
    3,559
    Thanks Thanks Received 
    5,850
    Thanked in
    2,805 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Opet ih branis jesi li ti Darko Sukovic bas podsjecas na njega...

Pricamo o sistemu korumpiranom o organizovanom kriminalu a ti si branilac babe od 87 ljeta i tog sistema ...

O cemu se radi koju optuznicu spominjes , ko ce na osnovu cega da je bazira.. vezu se svi elementi u krivicnim djelima od irf do nalogodavaca ... sve je to organizovano a ti baba...

Zali sebe nemoj nikog drugog zbog svog nezadovoljstva ako te istina pogadja a vidi se zao mi je ...

Zivjece babe jos...

Kao sto napisah prije 3 posta ne branim nikoga. Zao mi je sto ti je tesko da razumijes a vrlo je jednostavno napisano.

Optuznica je hiperbola, iluzija. Fikcija. Sve je to OK.

Nezadovoljstvo kod mene postoji naravno. Ali gledam to sa vedrije strane.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

16. The Following User Says Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,789
    Thanked in
    3,347 Posts

U principu nije fora da baba preko firme moze dici milione da se ne lazemo
    Idemo dalje ima i ovih ugrozenih baba od trenutne pozicije koje jos nisu na vidjelo izasli ....

18. The Following User Says Thank You to NetworkMaster For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Gimnazijaci Cetinja sakupili šest i po hiljada za liječenje Mie Popović

https://cetinjskilist.com/gimnazijac...je-mie-popovic

Nešto lijepo za danas...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    18,964
    Thanks Thanks Received 
    8,841
    Thanked in
    4,293 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    ...a dobar dio svog radnog dana provodim sa takvima. I razumijem te, nije to lako, imam tu dozu empatije pa mi je sve jasno.
    Šteta je to, ali baš.
    Znao sam da imam kvalitete da budem uspješan bankar.Kakav sam ja neiskorišteni potencijal,zaglavljen u tehniku.Šteta je to,ali baš.Koliko je još g-đa Ivanović mogla imati kolegica/uspješnih biznismenki da sam otišao u bankare...ja...ovakav nesoj.

Last edited by joni; 03-02-25 at 19:44.

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

Znao sam da imam kvalitete da budem uspješan bankar.Kakav sam ja neiskorišteni potencijal,zaglavljen u tehniku.Šteta je to,ali baš.Koliko je još g-đa Ivanović mogla imati kolegica/uspješnih biznismenki da sam otišao u bankare...ja...ovakav nesoj.

Ne bi ti moga na mjesto Herculesa majčino bi mlijeko što bi se reklo.

A da ti nisi rođen za:

Batali se priče životati.

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,789
    Thanked in
    3,347 Posts

A o cemu covjek da prica o kreditima i sistemu nekome, evo primjer trenutni zakon unazad 12 godina kako rekose na televiziji udaljenost od skole do kladionice je 250 metara. Nadam se da neko zivi pored Vuk Karadzic skole na zabjelo da procijeni udaljenost od npr djokove kafane dje su 2 kladionice ili od vrtica takodje na zabjelo u oba smjera ima po jedna kladionica....
    Ili pored bilo koje skole.... za dozvolu ide elaborat skolovanog geodete koji to fino napise i pecatira! Junac koji je pravio zakon je becelor skola samo je smislio 250m ali ne i na koji nacin se mjeri.

Sad ce biti od 2025,26 150 metara vazdusne linije.

E sad ako zelimo djecu da zastitimo onda ima tu jos materijala ne smije ni jedna kladionica i kazino da budu brendirani npr a isto tako bi valjalo i da se uvode dozvole za tocenje alkohola bazirane na udaljenosti od skole...

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

I ajde ko je kriv što se svaki skoro drugi jebeni u avliju kladinja i ide u kladionice ko je kriv što je ovo društvo kockara?

Thanks Thanks Given 
    6,155
    Thanks Thanks Received 
    5,789
    Thanked in
    3,347 Posts

Quote Originally Posted by Bluemoon View Post
    I ajde ko je kriv što se svaki skoro drugi jebeni u avliju kladinja i ide u kladionice ko je kriv što je ovo društvo kockara?
    Geodeta , kako on izracuna da od vuk karadzic skole do djokove kafane ima vise od 250 metara

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Od kazina jedino Merit priznajem, ostalo je seljački...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

Evo se i ovaj kocka u Merit veli sa stilom.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Sve žene oko tebe, miriše fino, ženske ti donose pare ma show

A ne nego ozbiljno ko ide u lokalni kazino, kad ima online...
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

I to ne mijenja činjenicu da ste jebeni kockari.

Mene iskreno tuga uvati u koju god jebenu kafanu da uđem da vidim jebenog zavisnika od kocke to je žešća bolest Crne nam Gore.

Eto tako.

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Šta se sjekiraš za druge, ako hoće da igraju neka igraju... mali nisu.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    494
    Thanks Thanks Received 
    2,018
    Thanked in
    1,142 Posts

Taj zakon o udaljenosti kladionica od skole je najveca glupost svakako, sta znaci ako je kladionica udaljena od skole ako nije od kuce, ako nije od prodavnice ili igralista - u prevodu, to je nemoguce kontrolisati. A ako napolje ne izlazi opet mu izlaze reklame na TV i drustvene mreze 24/7. U CG nema institucije koja se bavi ikakvom kontrolom toga, preventacijom a kamoli mozda da pomogne zavisnicima. Zavisnost od kocke je jedna od tezih za izlijeciti a da covjek sam od sebe to izlijeci bez pomoci ikoga je skoro pa nemoguce.

31. The Following 2 Users Say Thank You to JigSaw For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Šta se sjekiraš za druge, ako hoće da igraju neka igraju... mali nisu.
    Što bi se sjekirala što sam okružena kockarima ono zabolje me no ipak nije nimalo prijatan osjećaj biti okružen zavisnicima od kocke.

Thanks Thanks Given 
    23,989
    Thanks Thanks Received 
    9,851
    Thanked in
    7,361 Posts

Quote Originally Posted by JigSaw View Post
    Taj zakon o udaljenosti kladionica od skole je najveca glupost svakako, sta znaci ako je kladionica udaljena od skole ako nije od kuce, ako nije od prodavnice ili igralista - u prevodu, to je nemoguce kontrolisati. A ako napolje ne izlazi opet mu izlaze reklame na TV i drustvene mreze 24/7. U CG nema institucije koja se bavi ikakvom kontrolom toga, preventacijom a kamoli mozda da pomogne zavisnicima. Zavisnost od kocke je jedna od tezih za izlijeciti a da covjek sam od sebe to izlijeci bez pomoci ikoga je skoro pa nemoguce.

Page 94 of 548 FirstFirst ... 4484909192939495969798104144194 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)