Oće l' biti novog bojkota?
Ovaj nije dao rezultata, reklo bi se?
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Minhen
![]()
Oće l' biti novog bojkota?
Ovaj nije dao rezultata, reklo bi se?
Gintas su 80% preprodavci, neki cak i ne kupuju na kamionsku nego iz voli veleprodaje i tu prodaju za 2 puta vecu cijenu
Sto se pijace tice 2 vezice persuna (povece) u Skadar na pijacu 30 centi, spanac 1 euro, salata 1 euro, pomorandze domace 80 centi, jaja od 13 -17 centi. Ko ide na nase pijace zna koliko ovo kosta kod nas
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ako još jednom vidim milku tačno ću pomisliti da ima neka sekta Milka čokolade što je ovo majkomila.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Šta ti misliš kako je tek endemskoj vrsti koju je izrodilo potrošačko društvo:
To sve pipka,odmjerava,njuška.
Inače meni je dosta dva dana u nedjelju marketa i to mi je previše gledam ka furija da preletim i izađem kakvih se tu sve pacijenata nagledam.
Jesam li ja jedini kojem ne smetaju samo bezobrazno visoke cijene nego generalno sve po svakoj od nasih prodavnica... pocevsi od pogresnih cijena... artikala bez cijene... istih artikala sa razlicitom cijenom na razlicitom mjestu... namjerno pogresno postavljenih artikala kod cijena koje nisu za taj artikal... jedna cijena na rafu, druga na kasi... glibavih prodavnica... akcija koje vaze samo za odredjene objekte... fiktivne "stare cijene" koje nikad nisu ni bile... prsle kese od 5 centi... ne vracanje kusura kad je 2-3 centa ali obavezno trazenje kad je racun toliko preko... itd. itd.
Da inspekcija oce imala bi posla preko glave, da ne staje.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ako bi bio bojkot jednog lanca marketa od 7 dana,to bi išlo na ruku,kako kažeš,njihovim pljačkaškim kompanjonima SAMO tih 7 dana,jer,ne bi znali jesu li oni sljedeći.A taj jedan, koji je 7dana pod full bojkotom i bez ikakvog prometa,vjeruj razmislio bi dobro što će sa cijenama kad "prođe njegov red,odnosno kompanjon pljačkaš dođe na red".Em je mnogom namirnicama smanjen rok trajanja,em...
@Fidel Castro ,nisi jedini.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Last edited by joni; 02-02-25 at 13:22.
Postoji legenda da su rokove trajanja prepravljali,ono.
O mesu da ne pričam zamrzavanje odmrzavanje i slično.Uvoz tek posebna storija.
Last edited by Bluemoon; 02-02-25 at 13:17.
Ima ntc shop u mall of montenwgro ima tamo pola proizvoda kao u dm u Trebinje samo sto su tamo 50% jeftiniji
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Da da stavljaju namjerno artikle ispod cijena na akcije i onda se kao prečudjavaju kad neko se zezne i uzme. Mora se detaljno provjerit na kasu pošto je i ima li sniženja. Jer to izgleda njima prolazi narod na kraj uzme vecinom ne vrati
Ne vjerujem da obični radnik u supermarketu učestvuje u tim teorijama zavjere nego su jednostavno u manjku sa radnom snagom
Ja nikad ne napadam radnika, nego sefove zovem. Ali radnica mora da mi objasni zašto se to dešava. Moguće da je propust, a bgm moguće i da je drugo. Uglavnom ako nam se sprdaju s glavom sa cijenama ne moraju bas da prave ovce od nas.
Mislim da mijenjanje cijena u kasi nije njihov posao pa obicno biva da one na rafovima promijene cijene, a ovi sto treba u kasi ne
nothing comes from violence and nothing ever could
Kasu mijenjaju iz "centrale", preko neta se odradi "update" cijena.
Ne nego obicno bude da na kasi bude nova (veca) cijena nego na rafu. Nedavno na eko pumpi TV na rafu jedne cijene i covjek mi na kasi govori vece, ja kao nije toliko evo ti pise odje koliko je, kaze on mrtav ladan to su kao stare cijene tamo, moze da mi da racun i na racunu nove.
jasno mi je da sam mogao da se cimam i platim onoliko koliko pise na rafu, za izlozeni artikal ali opet te pare nisu vrijedne tih zivaca i tog utrosenog vremena.
Dzabe im i plocice kad im na barem 10% cijena iznad njih ne stoji artikal kome je cijena namijenjena no moram svaki put dobro da zagledam i citam ona presitna slova ili cak i da upordjujem bar kodove da bi vidio je li to cijena za taj artikal
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Pošteni Bokani...Navode i da pojedini vlasnici marketa ovih dana otpuštaju radnike, organizuju popis neradnom nedjeljom, te da su sami kvalifikovali da se bojkotuju – saopštili su iz Alternative.
Otpuštanje radnika iz pojedinih marketa, danas je bila tema na društvenim mrežama, gdje su se javljali građani koji su i sami doživjeli taj scenario.
odgovor na protest im je ocekujuci
nothing comes from violence and nothing ever could
Da se prica svede na to da je bojkot doveo do znacajnih otkaza i losijih uslova za radnike.
Drzava truba, inspekcije nepostojece.
Do Not Disturb.
Ako sad otpustaju, opet ce pred sezonu da mole da neko dodje da radi i spotovi sa obecanjima plata puno vecih od drzavnog prosjeka.
Trgovački lanac Kaufland Hrvatska odgovara na nedavne pozive za bojkot u zemlji, najavivši značajno sniženje cijena za više od 1.000 proizvoda od 5. februara.
Ovaj korak usmjeren je na olakšavanje svakodnevnih potreba građana pružanjem pristupačnijih cijena za osnovne namirnice, prenose mediji u Hrvatskoj.
Iz Kauflanda poručuju da će pored redovnih akcijskih sniženja, koja obuhvataju preko 1.800 artikala svake sedmice, nastojati pružiti podršku potrošačima usred sve većih finansijskih pritisaka. U saopćenju kompanije ističu da su svjesni ekonomskih izazova i prilagođavaju svoju ponudu kako bi zadržali svoju poziciju pouzdanog partnera u kupovini.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks