Koliko treba biti glup pa uzeti one uggs papuče i izgledati ka kreten u papučama od 200+ eura što li da bi dokazao da imaš novca.Što kaže moja kuma zlatile se maxice u ono doba.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Nekoj trudnici se nešto specijalno sjutra prijede i ona pošalje muža u market:.
![]()
Trudnici sta god pozeli
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ja i žena u slastičaru.Samo što smo sjeli ona veli "Ja ću onaj kolač" i upire prstom put čovjeka za stolom.Srećom,bilo je još tih kolača u slastičari.Posle 10-tak dana se porodila a ja nisam otišao ni u zatvor ni na ortopediju(zavisno od fizičke spreme čovjeka sa kolačom)
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
...
Ko ce ostati u vojsku ako svi predju u policajce....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Strašan dan za obilazak seoskih gazdinstava.
![]()
Last edited by Bluemoon; 01-02-25 at 11:17.
I rad na istim...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Kako si naivan.
Poneseš gajbu piva,flašu vina ili rakije i čašu razgovora.
A da ne damo ništa drugo od sebe? Not.
Nacizam, fašizam... Pun nam je ku...fer koliko se koriste ove riječi. Svako za svakog, kako stigne, političari, stranke, udruženja, saopštenja... Najgrđe što se nekom može reć, nacista, fašista. I onda ukapiraš da zapravo niđe niko i ne zna, ne razumije, toliko godina nakon što su nastale, što znače ove grdne riječi. Svakodnevna politička upotreba, ali samo riječi. Strašne, užasne, zlokobne. I prazne.
Nacizam, po Hitlerovoj partiji nazvan, i fašizam, po Musolinijevom pokretu, prevedeni na jednostavan, ispravan, i tačan jezik, su politika zakona jačeg, i zakona sile, i dobijanja onog što želiš po svaku cijenu, bez obzira na usvojena pravila, regule, norme, i sistem vrijednosti. Toliko je jednostavno. Bukvalno. To je ono što te riječi znače.
I onda doživiš da se to desi, u tvoje vrijeme, i vrijeme koje pripada tvojoj đeci, i kojem se raduješ. Baš to, čak i u mnogo otvorenijoj, globalnijoj, čak i oštrijoj formi.
Doživiš Trampa. Maska, Putina, Orbana, Fica, Vučića i bezbrojne desničarske prepisivače. Doživiš sve moguće crkve i religije sa sistemom vrijednosti koji te vraća hiljadama godina unazad, svodi na ispunjivača lanaca u koje te kuju, i ubjeđuju da je to najpozitivnije što ti može biti.
Doživiš i u svom narodu nekakve Ljotiće, N.Velimiroviće, koji ti objašnjavaju da je to jedino ispravno što postoji.
I, umjesto da te trefi neki fras, koliko je jednostavna ta užasna laž koja ti se prodaje, ti pustiš da bude. Da ne bi bio kreten, koji se zanima tako kretenskim budalaštinama.
Razmišljam koji sam kreten, kad mi u lijepe dane padaju takve misli![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Njima je to više nego da im daš ne znam šta.Seljacima je dovoljno da im daš iskreno poštovanje i čašu razgovora jer su na njih svi zaboravili.
Zapamti niko te bolje ne dočeka kao sirotinja.
Jedan mi inače reče da Francuzi turisti im plaćaju da rade jer im govore nemoj mi se petljati a Francuz veli platiću da učestvujem.Baš bi trebala Crna Gora da se posveti seoskom turizmu to bi bilo super.Osim onog profesora Morica sa Luštice ne viđeh neke volje a i on se sa Luštičanima ne može pohvatati svaki bi jedan drugome nož u leđa.
Ima i toga.
Last edited by Bluemoon; 01-02-25 at 13:18.
Nisu ni oni više tako naivni. Većina su 'ljudi svoga posla', i izuzetno umiju da cijene svoje sobodno vrijeme.
Pa da posao je i kad kupuješ najbolje voće.Ima ih i što imaju kamp mjesta radije bi raširila šator u nekoj vukojebini nego hotel sa ****.
Evo preporuka za ovu farmu ovaj čovjek je sjajan kad ga već pomenuh Ilija Moric napravio je odličan seoski turizam.
Novi Sad je prelijep grad. djevojke uz Splićanke i one iz Banja Luke možda i najljepše na ovim prostorima. na sve to vrlo pristojni ljudi![]()
https://x.com/AlexKocic/status/1885435310412009565
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ali Dzejla je ipak najljepsa, je li tako @outline
Ovog outline-a ne bi se smjelo u neke državne spise i tajne država bi najebala čim mu neka trepne.
Da se drmne jedna grkača, pa da se nešto radi...
A Džejla jeste najljepša![]()
Jos 4 dana mi ostalo da dokazem da mogu mjesec dana izdurat bez secera. Znam da pojedem 2x300g cokolade odjednom, porodicni sladoled kad djeca zaspu, tako da sam dobar. Prvih par dana sam bio gladan kao vuk, meo sam zve zivo i nezivo.
Doduse, dva puta sam za pusli saovsenim, razenim i jecmenim stavio malo grozdjica i kasiku meda. Vidjecu ocu li produzavat ili ne.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Super, brate. Trudim se i ja već par godina unazad da ga držim pod kontrolom![]()
Lijep sunčan dan i mini obilazak sela odakle vučem korjene... baterije pune....
Sent from my Motorola 8400
Preispitaj zasto imas takve nagone za secerom. To su ogromne kolicine. Da li je povisen pritisak, kortizol, ili stogodj...
Onda imaj neke zdrave grickalice, tipa bademi, orasi...
I upozori sebe slikama dijabetesa, i ostalih pogubnih posledica...
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
https://x.com/autonomijandnv/status/1885695650106372159
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks