https://x.com/MickeySpajic/status/18...-i-glasno&mx=2
Podržao bojkot pa pošao da trguje
AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Bukvalno, a Jevric radi na pjacu mimo svake logike, nedeljom do 14h.
https://x.com/MickeySpajic/status/18...-i-glasno&mx=2
Podržao bojkot pa pošao da trguje
Meni i dalje, na neki način, nije jasno ko su ljudi koji gutaju ovu mizernu, jeftinu propagandu, koju plasira providni prevarant.
Crni, mozes li objasnit cojeku, da ne luta mnogo? Prijem, centrala?
Podrska malim marketima koji trguju kod velikih, sjajan rezon mora se priznat
Iskljucenje mozga samo osta.
Bilo mu s ruke, da se slika za objavu.
Upravo tako. Ovaj sisnjar, i sitni prevarant je kazu 'digao' od gradjana CG ko zna koliko miliona, a mozda i desetina miliona na racun katastrofalnih zaduzenja koje pravi.
Vlada ima mehanizme kako da 'ukroti' raznorazne tajkuncice, vlasnike velikih prehrambenih lanaca i sl. ali nece, prosto i jednostavno. Logicki, gradjani CG, drzavu i Spajketa bas briga za vasAli nadam se da se narod polako budi, da ce ljudi konacno da shvate da se oni pitaju. Bojkot svega, ne samo prehrambenih lanaca, pa da vidimo od koga i cega ce tajkuncici da zaradjuju.
Privredna kamora (ne nije greska nego pravi naziv za iste) CG se ljuti sto ljudi pozivaju na bojkot, i oni su protiv bojkota. Kad coek vidi ko su glavni clanovi Privredne kamore CG, sve mu je jasno.
E ako je jasna svrha privredne komore za male biznise....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo se po instagramu najavljuje bojkot Idea marketa od 03.02 do 10.02. Ako zaživi,a ne mora ni prvi dan,dovoljno bi bilo i 5 dana da se redom svi pomalo zapitaju
Idea je najgora od najgorih što se tiče cijena. Podržavam ideju da prvi budu na udaru, pa onda redom...
I da se bojkotuje i jedan, samo će se ljudi preusmjerit na neki drugi.. najviše ima smisla da se skroz zaobiđu veće prodavnice i da se ljudi malo suzdrže od kupovina, tj. da kupuju najosnovnije namirnice i to po lokalnim prodavnicama, par puta nedeljno i da to traje jedan duži period ali mislim da će se teško to desiti
Što je neko već pisao, da ljudi počnu samo više da vode računa o svom zdravlju i da ne kupuju splačine, prirodno bi morali da spuste cijene
A i na pijaci su cijene u nebesa otišle, da je bar domaće pa da čovjek ne žali nego Boga pitaj, većina preprodavci
I još bih dodala da bi lutkice mogle malo da se suzdrže od kupovina krpica po Zari i ostalog nepotrebnog po drugim radnjama, i tu nas deru samo tako u odnosu na ino
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Što se tiče pljačkaške kompanije zvana idea, ja nju bojkotujem samoinicijativno, od samog početka. Takođe marketi Goranović su plafonirali cijene, ali oni nijesu previše zastupljeni u cg. Samo višednevna blokada svih velikih trgovinskih lanaca može imati nekakav efekat. Ako se blokira samo idea, to je onda naruku njihovim pljačkaškim kompanjonima. Svi imamo neke male prodavnice u kvartu i ne bi nas ubilo da 15-tak dana bojkotujemo velike trg lance. Samo je problem kritične mase ljudi koja bi to podržala.
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Kad bi narod bio još složniji,bilo bi dobro.
Nailazim na snimke dje pitaju starije ljude u vezi bojkota,neki od njih ladno kažu da neće bojkotovati i da ih ne interesuje zbog ovoga ili onoga. E zbog takvih propadamo. I onih koji su puni para pa ih boli briga za to sto mnogi njihovi sugradjani spajaju kraj sa krajem.
Dosta toga se može uraditi,samo trebamo biti složni i istrajni,ako ništa drugo lijepo je vidjet da se narod makar oko nečega ujedinio konacno,bez glupih politickih,nacionalnih ili vjerskih prepucavanja
Mensečini da na Gintaš dobar broj štandova su preprodavci tako da ko zna neka da preporuku za provjerene štandove.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Možda ne bi bilo loše da neko otvori poseban topic pa da se tu ostavljaju preporuke iz iskustva za domaće proizvođače i poljoprivredna gazdinstva, a da ostane na jednom mjestu
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Znam ljude koji odu iz Berana,BP i sl. pa prodaju na kamionsku onda ovi iz Gintaša kupuju možda ne svi možda ima neki štand đe ima baš domaće ali treba znati.Čak i da su preprodavci u ovakve slučajeve nego ih ima te uzimaju ko zna okle.
Tako da bi bilo dobro imati temu.Inače ni ona grupa kupujmo domaće mi nijesigurna.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
bojkot uspio. Laković na Zabjelu će rekord neki postaviti danas. red na kasama ka' da neće raditi dvaes dana. brao za vladu cg što je to podržala.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks